Sygdomsbyrden I Danmark

· 40. 000 ekstra somatiske indlæggelser og 3. 100 ekstra psykiatriske indlæggelser blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · 210. 000 ekstra somatiske ambulante hospitalsbesøg og 220. 000 ekstra psykiatriske ambulante hospitalsbesøg blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · 21. 000 ekstra somatiske skadestuebesøg og 8. 700 ekstra psykiatriske skadestuebesøg blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · 1, 3 mio. ekstra lægekontakter blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · 2, 6 mio. ekstra dage med kortvarigt sygefravær blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · 1, 8 mio. ekstra dage med langvarigt sygefravær blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · 2. 700 ekstra nytilkendte førtidspensioner blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · Ekstra omkostninger på 3, 8 mia. kr. til behandling og pleje blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær.

Ferie i danmark

Udgivet den 03 november 2016 i Ukategoriseret Sygdomsbyrden i Danmark i 2016 En ny rapport fra sundhedsstyrelsen har for første gang medtaget søvn som en faktor for befolkningens helbred. Som forventet viser rapporten at søvnbesvær påvirker den enkeltes liv, således at der er øget forekomst af både kortvarigt og langvarigt sygefravær hos personer med søvnbesvær, sammenlignet med personer uden søvnbesvær. Personer med søvnbesvær søger hyppigere læge, opsøger skadestue eller bliver indlagt end personer uden søvnbesvær. Det øgede forbrug af sundhedsvæsenet, grundet søvnbesvær, fører til ekstraomkostninger på 3, 8 milliarder kr. Hele rapporten kan findes på: Tallene fra rapporten viser: Når der justeres for rygning, alkohol, BMI og fysisk inaktivitet, er der i Danmark årligt: · 750 ekstra dødsfald blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · 5. 900 tabte leveår blandt mænd og 1. 300 tabte leveår blandt kvinder. · Et tab i befolkningens middellevetid på to måneder både for mænd og kvinder.

Leder du efter flotte og billige havefliser til fx indkørsel, terrasse eller have, så kig videre her og find masser af god inspiration. I jem & fix har vi nemlig et stort og varieret udvalg af flotte og prisbillige havefliser samt betonfliser og kantsten i forskellige størrelser, farver og materialer. Havefliser kan bruges til mange formål rundt om i haven: til anlægning af små stier på græsplænen, til terrassen eller indkørslen eller som afgrænsning mellem græsplæne og blomsterbed eller køkkenhave. I vores sortiment af havefliser har vi fx et udvalg af fine kopsten, der egner sig særligt godt til kantafgrænsning eller som bånd ved en havesti. Leder du efter store havefliser til anlæg af fx fliseterrasse, finder du dem også på siden her. Du kan bestille dine havefliser her på siden og få dem leveret direkte til din adresse. Leveringstiden er ca. 1-5 hverdage fra bestillingstidspunktet. Direkte levering gælder dog kun brofaste øer. Minimumsbestillingen lyder på fem hele paller uafhængigt af, hvilken type belægningssten der bestilles.

Foto: Helsingør Bibliotek Sygdomsbyrden i Danmark: sygdomme Rapporten belyser en lang række sygdomsbyrdemål i form af forekomst, dødsfald, tabte leveår, indlæggelser, ambulante hospitalsbesøg, skadestuebesøg, besøg i primærsektoren, førtidspensioner, sygedage, sundhedsøkonomi og produktionstab for 21 udvalgte sygdomme. Endvidere belyses... den sociale ulighed i sygdomsbyrdemålene ved at se på forskelle mellem uddannelsesgrupper Vis mere Vis mindre Emne: Find titler der ligner Klik i en eller flere af tjekboksene på emner du gerne vil kombinere. Klik så på Søg Emne Materialetype Genre sundhedsvæsen Bog statistik sundhedsforskning folkesundhed social ulighed levevilkår Danmark 2010-2019 undersøgelser OBS! hvis der er mange emner, og du klikker samtlige af, risikerer du kun at få det materiale, du allerede kender Læs mere om bog Titel Omfang 382 sider, illustreret i farver, 30 cm Referencer Med litteraturhenvisninger Originaludgave Tidligere udgave udgivet online. 2015 Opstilling i folkebiblioteker

· Ekstra omkostninger på 17 mia. ved tabt produktion blandt personer med søvnbesvær i forhold til personer uden søvnbesvær. · Et sparet fremtidigt forbrug som følge af tidlig død blandt personer med søvnbesvær, hvilket resulterer i en årlig besparelse på 1, 8 mia. i forhold til personer uden søvnbesvær. For alle byrdemål stiger andelen af ekstra tilfælde med faldende uddannelsesniveau. Hvis andelen af personer med søvnbesvær i hele befolkningen var den samme som i gruppen af personer med mellemlang/lang uddannelse, ville der for de fleste byrdemål have været mellem 27-33% færre tilfælde.

  • Sygdomsbyrden i denmark to us
  • Kringsat af fjender tekst
  • Sygdomsbyrden i danmark 2015
  • Ejendom Israel : 902 huse og lejligheder til salg

Eksempelvis kan det være smart at have regnbukser og termojakke på, når det er morgen og græsset er vådt. Når det bliver mere tørt op af dagen, kan regnbukserne skiftes ud med termobukser. Termotøj er åndbart og det er regntøj ikke - så hvis barnet har travlt med løb og leg, vil det være en stor fordel at kunne komme af med varmen. Mikk-line har termotøj med og uden fleecefoer. Derudover har de også en serie der hedder Duvet termotøj. Denne serie er mere blød end det traditionelle termotøj og det har fået en vandafvisende overfladebehandling. Rigtig mange synes Duvet sættet er det bedste termotøj man kan få til sit barn. Elefanthue og vanter fra Mikk-line Når det gælder elefanthuer, huer og vanter - så har Mikk-line er rigtig stort udvalg. Du finder både elefanthuer i enkelt lag og i dobbelt lag, fleecekvalitet eller uldkvalitet. Mikk-line fingervanter i uld er et af de mest populære til skolebørnene. Det er fingervanter i en god kvalitet og til en god pris. Mikk-line ulddragt og uldtrøje Mikk-line har en uldserie som består af ulddragt til baby, uldtrøje med lynlås eller knapper, uldvanter og uldfutter.