Færge Bøjden Fynshav

Gå til forsiden af Nyheder TV Radio Privatlivspolitik Kontakt DR

Færge norge

Færge til gotland

Tag AlsFærgen Bøjden-Fynshav - video dailymotion

Sønderborg: Gæsterne på Alslinjen - færgen mellem Fynshav og Bøjden - kan fra onsdag finde billigere afgange på færgeruten. Hvis man booker billetten i god tid - og rejser på afgange, hvor der ikke er så mange rejsende - så kan man blive sejlet mellem Als og Fyn til en billigere pris. Den nye dynamiske prisstruktur ligner den, Molslinjen har haft succes med på Kattegat. Rederiet foventer da også mere trafik på ruten med den nye prisstruktur. - Vi vil gerne udvikle på vores færgeruter og skabe grundlag for mere trafik mellem landsdelene. Den øvelse har vi været igennem på Kattegat med succes, forklarer Carsten Jensen, der er Molslinjens administrerende direktør. Det er et år siden, Molslinjen købte aktierne i Danske Færger og dermed overtog driften af de fire færgeruter, Alslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen og Samsølinjen. - Vi ændrer ikke på den billetstruktur, folk kender i forvejen, men ved at kombinere det med en dynamisk lavprisstruktur kan vi være med til at gøre turen med Alslinjen mere attraktiv og friste folk til at tage vandvejen, siger Carsten Jensen.

Boejden fynshav faerge

I fremtiden vil turen mellem Bøjden og Fynshav kunne findes fra blot 79 kroner for en bil med op til ni personer. Gæsterne på Alslinjen har et alternativ i broen over Lillebælt. Derfor skal færgen også kunne tilbyde mere end blot billig transport, mener rederiet. - Færgen tilbyder en pause fra rattet og de stressende kø-plagede veje. Ii løbet af 2020 begynder arbejdet med at udbrede vores succesfulde luksuskaffe-koncept, Barista, til alle ruter, siger Carsten Jensen. Fremover vil turen mellem Fynshav og Bøjden kunne findes fra 79 kroner for en såkaldt lav bil med op til ni personer.

 • Sandblæsning af hush
 • Kristiansand færge
 • Færge bornholm
 • VUC Vestsjælland Syd APK version 3.2.5 | apk.plus
 • Rejser til caribien
 • Malerier til salg en
 • 3 værelses lejlighed københavn

Tag AlsFærgen Bøjden-Fynshav - video dailymotion

Færge helsingør

M/F Frigg Sydfyen Rute Bøjden - Fynshav IMO 8222824 Bygget i år 1984 Værft Svendborg Skibsværft A/S, Denmark (#172) Ejer Molslinjen A/S Operatør Alslinjen Længde 70, 1 m Bredde 12, 0 m Dybdegående 3, 1 m BRT 1. 676 Maskineri 2 * B&W/Alpha 6T23L-KVO Fart 13, 5 kn.

 1. Madpakker til børn
 2. Loft til kip williams
 3. Hvornår faldt dannebrog ned fra himlen
 4. Hvad betyder oliver