Oliver Bjerrehuus Instagram

Oscar Bjerrehuus er siden sommermånederne blevet fulgt af et kamerahold fra DR3. (Foto: Kasper Månsson © dr) Klokken er lidt i 8, telefonen ringer. Oscar sidder og venter på mig og er klar til at blive interviewet. Jeg er forsinket. Et par minutter senere møder jeg ham tilbagelænet i nogle sofaer i DR's reception. Han ser ud til at tage det helt roligt, selvom undervisningen i gymnasiet er begyndt, og fraværstyranniet truer. Oscar Bjerrehuus har været tidligt oppe for at blive interviewet til 'God Morgen P3' om DR3-programmet 'Mere voksen end Bjerrehuus'. Også der var han ankommet i god tid. Det gør han altid, selvom både gener og opvækst taler imod det. Det er fedt at komme velforberedt og til tiden - Jeg er mere ansvarlig end min far. Når jeg skal mødes med andre – og særligt når jeg skal i radioen – så kommer jeg til tiden og er forberedt. Det, synes jeg, er fedt. Min far ville komme mindst syv minutter for sent, også selvom han skulle i radioen, siger Oscar Bjerrehuus. Mine forældre har lært mig, hvordan man skal behandle andre mennesker og være så sød og ærlig som muligt.

Oliver bjerrehuus instagram login

  • Mad til små
  • Mexicansk Mad - Autentiske mexicanske opskrifter
  • Svært ved at trække vejret
  • Fætter br odense
  • Atomkraft ja takes
  • Oliver bjerrehuus instagram name

Oliver bjerrehuus instagram name

(Foto: Kasper Månsson © dr) I 'Mere voksen end Bjerrehuus' har et kamerahold fulgt Oscar og hans far, som Oscar bor hos, siden sommermånederne og frem til november. Her får man indtrykket af et hjem, hvor rollerne er byttet fuldstændig om. Den 17-årige Oscar er den ansvarlige, mens Oliver Bjerrehuus er drengerøven, der holder morgenfester i hverdagen, og giver Oscar skylden, når naboerne klager. Jeg behøver ikke at blive trøstet Siden programmet blev vist for første gang, har Oscar Bjerrehuus fået masser af beskeder på Instagram. Både fra venner og familie, men også fra nogle, han aldrig har mødt før. - Der er nogle, som jeg ikke kender, der har skrevet. De siger, det er et fedt program, og så har jeg fået lange beskeder om, at det er sejt, at jeg er en mønsterbryder i forhold til mine forældre. - Og så er der nogle, der skriver for at trøste og fortæller, at de selv er vokset op i en familie med alkoholikere. Men min far er ikke alkoholiker, og jeg behøver ikke at blive trøstet. Jeg har det slet ikke dårligt, siger Oscar Bjerrehuus.

Model og radiovært Oliver Bjerrehuus tiltrak sig en del opmærksomhed, da han mandag gæstede Aftenshowet. Han nåede både at 'fistbumpe' Bubber for at have scoret en yngre kvinde, spørge, om hans hustru er en mand, samt sige, at det kunne være spændende, hvis en stor vindmølle var 'væltet ned over nogle babyer'. Og selvom Bubber selv har kaldt radioværtens handling 'en smule upassende', så gjorde Oliver Bjerrehuus det faktisk for at være sød mod tv-værten, som han altid har haft 'kæmpestor respekt' for, fortæller han til B. T. Oliver Bjerrehuus synes ikke selv, hans optræden var udpræget mærkelig. Model og nyslået radiovært Oliver Bjerrehuus. Foto: Asger Ladefoged Vis mere »Det eneste mærkelige var, at de lod Bubber riste i 30 sekunder, « siger han. Bubber var inviteret i Aftenshowet for at fortælle om sit ambassadørskab for PlanBørnefonden, men inden interviewet gik rigtigt i gang, valgte showets værter at påtale elefanten i rummet. De spurgte Bubber, hvordan han har haft det, siden det for nylig kom frem i medierne, at han skal skilles fra sin kone gennem 28 år og i øvrigt venter barn med familiens tidligere barnepige.

  1. Den fynske bank svendborg