De Grønne Pigespejdere

- Fuld vejrudsigt for i dag - Fuld vejrudsigt for i morgen - Vejrudsigt for de næste 14 dage - Randers vejrkort - Randers vejr efter måned Husk at undersøge vejret i Randers lige nu før du går ud - at vide hvad du har i vente, vil gøre dig i stand til at klæde dig rigtigt på og vurdere, om du skal have paraply, solbriller eller varmt overtøj på til sne. Dit køretøj har også brug for at være rigtigt udrustet til vejret i Randers. At være forberedt på vejret i Randers vil give dig ro på, hvad enten du skal på en udflugt eller på indkøbstur. Men måske checker du vejret i Randers lige nu for at sikre dig, at du pakker det rigtige tøj til et besøg. Så kan du jo samtidig undersøge udbuddet af lokale forlystelser og restauranter. Der er meget at gøre, når man forbereder en rejse. Check i god tid, at dit pas er gyldigt og ikke udløber, mens du er væk. Skal du have et visum for din rejse til Randers? I så fald bør du ansøge i god tid. Det vil også være det rigtige tidspunkt at kigge efter en god rejse forsikring.

De grønne pigespejdere - Wikipedia, den frie encyklopædi

  1. De grønne pigespejdere frederiksberg
  2. De grønne pigespejdere hedensted
  3. Camilla andersen kæreste
  4. Vestjysk bank lemvig
  5. De grønne pigespejdere logo
  6. Danmark er blandt EU's sværeste lande at få asyl i - Altinget - Alt om politik: altinget.dk
  7. De grønne pigespejdere job
  8. Grønne bukser
  9. De grønne pigespejdere gladsaxe
  10. De grønne pigespejdere helleruplund

De grønne pigespejdere gladsaxe

De grønne pigespejdere frederiksberg

De grønne pigespejdere vedtægter

Spejderloven [ redigér | redigér wikikode] Derfor skal en spejder: tale sandhed stifte fred dele med andre være en god kammerat værne om naturen vise hensyn og hjælpe andre leve i hjem og samfund med kærlighed og omtanke De grønne pigespejderes motto [ redigér | redigér wikikode] Vær beredt! Svarende til det internationale spejdermotto. (ændret fra "Værn og tjen" i forbindelse med korpsets delegeretmøde maj 2009, jf. evt. ) Grønsmutternes motto [ redigér | redigér wikikode] Vi vil stå sammen. Vi vil gøre vort bedste. Spirernes motto [ redigér | redigér wikikode] Vi vil hjælpe hinanden og dele med andre.

De grønne pigespejdere aarhus

De grønne pigespejdere er et dansk spejderkorps. Det blev stiftet som KFUK-spejderne i Danmark den 4. maj 1919 af Ingrid Ulbricht og skiftede den 1. maj 2003 navn til De grønne pigespejdere. I samme forbindelse skiftede korpset også logo fra en kløver med en trekant omkring til en kløver med et kors indeni. Korset symboliserer tilknytningen til det kristelige. De grønne pigespejdere bærer grøn uniformsskjorte og et ternet tørklæde. De grønne pigespejdere har tradition for at afholde landslejr hvert 5. år. De grønne pigespejdere er det eneste spejderkorps i Danmark, som udelukkende er for piger og ledet af kvinder. Korpset er medlem af WAGGGS gennem Pigespejdernes Fællesråd Danmark (PFD) der også tæller de kvindelige medlemmer af Danske Baptisters Spejderkorps, Det Danske Spejderkorps (DDS) og Grønlands Spejderkorps. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte er protektor for De grønne pigespejdere. Formål [ redigér | redigér wikikode] Formålet med De grønne pigespejderes arbejde er: - at drive spejderarbejde i overensstemmelse med spejderloven og det internationale spejderløfte og at forkynde evangeliet for spejdere i overensstemmelse med den evangelisk-lutherske bekendelse.

De grønne pigespejdere arbejder for: at sikre et fællesskab af stærke piger og kvinder at forstå og værne om de menneskelige, kristne, kulturelle og demokratiske værdier, der er fællesskabets grundlag at skabe internationale relationer, som styrker den enkeltes forståelse for egne og andres traditioner, kulturer og levevilkår at lære at leve sundt og godt i respekt for natur og miljøværdier at blive selvhjulpen og selvstændig som person, og myndig og ansvarsfuld som leder. Mission og vision [ redigér | redigér wikikode] Missionen er korpsets eksistensgrundlag, og det de gør i det daglige pigespejderarbejde. Visionen viser, hvilken vej De grønne pigespejdere skal gå. Visionen sætter ord på det, de vil være og det, de arbejder hen imod. Mission: De grønne pigespejdere gør piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale.