Den Store Bagedyst Vindere

- Vinderen af 'Den store bagedyst' er... Nana Frolov! Det er ikke sikkert, navnet ringer en klokke hos dig. Hvilket er forståeligt nok. For det skete i 2012, og det er alligevel halvanden håndfuld år siden. Det var dengang, 'Gangnam Style' hærgede internettet, Carly Rae Jepsen fik alle til at synge med på 'Call Me Maybe' og Usain Bolt var verdens hurtigste menneske på 100 meter ved de olympiske lege i London. Men det var også første gang, DR blændede op for det, der skulle vise sig at blive et af de mest set programmer i 10'erne. Nemlig 'Den store bagedyst'. Og selvom du måske ikke kan huske det, var det altså den dengang 30-årige Nana Frolov, der vandt jomfrusæsonen af bageprogrammet. I dag hedder hun Nana Sefeld Dalby og er fyldt 38, men hun kan stadig huske, hvordan det var at være med i det hektiske bageshow. - Jeg anede ikke, hvad jeg gik ind til. Vi havde det megasjovt under optagelserne og hyggede os bare med den her store oplevelse, det er at lave tv. Vi kunne ikke forestille os, hvor omfattende det var at være med, siger hun og fortsætter: - Jeg havde en ambition om at få mit liv til at hænge sammen.

Husker du dem? Sådan er det gået alle de tidligere Bagedyst-vinderne | BT Film og TV - www.bt.dk

Få adgang til alt det sjove, spændende og frække +indhold på - læs mere 49, - Pr. måned - nul binding Alle +Artikler på Live-fodbold: 2. division (på pause) 99, - Live-fodbold: Færøsk fodbold Stort Side 9-pige-univers: Gallerier, TV, artikler mv. Læs Tipsbladet digitalt hver fredag 199, - E-avisen leveret digitalt alle ugens dage Avis-arkiv med +40. 000 aviser Har du spørgsmål? Kontakt os på eller 70 21 03 13 | Hverdage: kl. 8. 00 - 15. 00 | Weekend: kl. 8:00 - 12:00 Dit abonnement er løbende. Der er nul binding og du kan altid opsige det til udgangen af en periode.

300 hvilke tv programmer er Mette med i? nævn 3 tv programmer. bagedysten, det søde liv, det søde sommer liv, det søde liv jul, vild med dans, kongerigets kager, prince og Blomsterberg.

  1. Læs vores guide med gode råd, når du skal købe trailer | FDM
  2. Nitrogen (N2) | Leveringssikkerhed og høj kvalitet
  3. Lægerne ved marias plads
  4. Termo heldragt kvinder
  5. Spørg dig selv - hvorfor spiser jeg dyr? - politiken.dk
  6. Den store bagedyst Jeopardy Template

Dr den store bagedyst

Udseendet er måske stadig under udvikling, men det har nok været det. Og så var jeg heldig med, at det bare gik derudad, siger Liv Martine. Desuden havde den bageglade nordjyde en hel speciel taktik for at motivere sig selv i bagedysten. - Jeg havde sat mig nogle delmål for konkurrencen. Mit første mål var at nå igennem første program, så ville jeg nå halvvejs, og da jeg var nået halvvejs, ville jeg vinde. Jeg tror også, det har noget med mentaliteten at gøre, at man psykisk er indstillet på det. Jeg tænkte, "jeg skal, og jeg vil vinde! " afslører Liv Martine. LÆS OGSÅ: Efter Bagedyst-drama: Jamie Oliver klar til at overtage dommerrollen "Den store bagedyst" har resulteret i andet og mere end en førsteplads, og privat har Liv Martine fået nye venner fra sin medvirken i programmet, og hun ses ofte med Micki Cheng og Line Klisgaard Jensen. Liv Martine har desuden kontakt med Ditte Julie Jensen fra samme sæson, som hun grundet afstanden mellem sit eget hjem i Jylland og Ditte Julies på Sjælland ikke ser så tit.

Jeg synes egentlig, der er nok at gøre med at få hjemmet til at hænge sammen, så bagning bliver det ikke til meget af. En kage til mødregruppen i ny og næ, boller til familien i weekenden og en bryllupskage til et vennepar inden jul, « siger Nana. LÆS OGSÅ: Sådan gik det stjernerne fra Christianshavn: Druk, spillegæld og børn i plejefamilie Annemette Voss fra Den Store Bagedyst 2013. Foto: Katrine Emilie Andersen Vinder i 2013: Annemette Voss For Annemette Voss blev sejren et kæmpe vendepunkt. Annemette lagde arkitektjobbet på hylden og kastede sig ud i en ny karriere som selvstændig. Det har indtil videre ført til flere bagebøger. Annemette blogger på 'Blogly' og har to Youtube-kanaler. »Jeg er vild med, at jeg har formået at have succes med det, jeg elsker allermest - at skabe uforglemmelige øjeblikke i køkkenet med kagerne. Desuden er det befriende, at min "vej" har taget en drejning, der gør, at jeg i dag også har fået rigtigt godt gang i min livsstilsblog, hvor jeg kan dele lækre kageopskrifter, men også sætte fokus på alt det, der optager unge, ambitiøse kvinder og mødre, « forklarer Annemette, som i øjeblikket skriver på tre bøger, som udkommer i 2017.

Af Katrina Nygaard - 12. maj. 2016 kl. 22:00 Har du også spekuleret over, hvad nogle af "Paradise Hotel"-vinderne laver i dag? Tjek galleriet og find ud af det. I denne uge blev endnu et vinderpar kåret i 'Paradise Hotel', men programmet har efterhånden været i gang i over ti år og med 13 sæsoner i bagagen, er det på tide at tage et tilbageblik på nogle af vinderne og se, hvad de laver den dag i dag. Det er ikke alle, der har haft lyst til at medvirke, og derfor har vi ikke billeder og interviews med alle. Klik igennem galleriet øverst oppe og find ud af, hvad paradisoerne går og laver, og om de har fået børn! LÆS OGSÅ: Årets 'Paradise'-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret: Mathias har udnyttet mig hele vejen Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Jeg var enlig mor fem dage om ugen og skulle få det til at gå op i en højere enhed med at tage fra Amager til Jylland for at filme. Det var ret hardcore, siger Nana Dalby, der dengang boede med sin søn Peter i en lille lejlighed på Amager, mens hun studerede. Se øjeblikket, hvor Nana Dalby bliver udråbt som den allerførste vinder af 'Den store bagedyst': Blev pludselig genkendt på gaden Meget er sket med 'Bagedysten', siden Nana Dalby første gang trådte ind i det hvide bagetelt. I 2012 var der således to værter - Neel Rønholt og Peter Ingemann. Og i de første programmer røg der to ud af konkurrencen hver uge. Der var heller intet mesterbagerforklæde til ugens mesterbager. Det blev først indført i 2016. Men kernen i 'Den store bagedyst' var den samme: Det handlede om at lave flotte og velsmagende kager, hvis man ville vinde. Dengang, ligesom i dag, var det også noget af en omvæltning at blive landskendt gennem det populære bageprogram, når man så gik hele vejen og blev udråbt som vinder.