Lægerne Ved Fjorden

Brug hjemmesiden her til at Bestille tid – Forny recepter på fast medicin – Skrive til lægen – Læse beskeder fra lægen. Hvis du allerede er oprettet på vores gamle hjemmeside: Dine brugeroplysninger virker stadig. Du skal du IKKE oprette dig igen – blot klikke på det den blå "LOGIN PÅ SELVBETJENING"-knap i højre side, og logge på som du plejer. Hvis du er helt ny bruger, og heller ikke er oprettet på vores gamle hjemmeside: Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Tryk på den blå "LOGIN PÅ SELVBETJENING"-knap i højre side. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på "Opret mig som bruger" under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge. Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på "opret mig", modtager du kort efter en mail fra "".

Lægerne Vesterager & Tved | Kontakt

Klinikken fungerer i dag som en samarbejdspraksis, med læge Michael Bruun og lægerne Maria Nielsen, Lotte Hjarsbæk & Britta Gehrt En samarbejdspraksis, er en praksisform, hvor vi deler sekretærer og lokaler – men ikke patienter eller øvrige personaler. Klinikken startede samarbejde med Michael Bruun i 2011 i midlertidige lokaler i Torvegade. Vi endte med at være i Torvegade i 3 år men flyttede 1/2-14 til vores nuværende lokaler Ved Fjorden. Samtidig blev vores samarbejde udvidet med Læge Maria Nielsen, som i april 2013 overtog Benny Funk Johannessens praksis. Fra 1/2-2016 er samarbejdet udvidet med Lotte Hjarsbæk, der har købt Ole Krogsøes praksis og slået den sammen med Maria Nielsen. 1/5-2016 startede Britta Gehrt som læge hos Maria Nielsen og Lotte Hjarsbæk. I ferier og fridage er det primært Michael Bruun der passer for mig. De gange hvor han ikke kan vikarierer for mig vil Maria Nielsen, Lotte Hjarsbæk og Britta Gehrt s klinik være dem der passer for mig. Vore 3 praksis fortsætter som samarbejdspraksis, hvor vi fortsat deler sekretærer og lokaler – men ikke patienter eller øvrige personaler.

​​​​​​​Lægeundersøgelse af søfarende og fiskere må i Danmark kun udføres af søfartslæger, som er godkendt af Søfartsstyrelsen. ​Her på siden finder du listen over godkendte søfartslæger i Danmark. Lægeundersøgelse i Danmark Søfarende og fiskere anbefales at aftale tid med søfartslægen i god tid og til lægeundersøgelsen medbringe: Legitimation (søfartsbog, pas, kørekort eller andet gyldigt ID med billede) Sundhedsbevis, hvis man har et i forvejen Søfartslægen udsteder og påtegner sundhedsbeviset i forlængelse af lægeundersøgelsen. Hvis den søfarende eller fiskeren bliver erklæret for uegnet til skibstjeneste, skal søfartslægen stadig udlevere et sundhedsbevis med denne påtegning til den søfarende eller fiskeren. Hvis en læge, der ikke er godkendt som søfartslæge, foretager en lægeundersøgelse, er den ugyldig. Søfarende og fiskere må ikke få udstedt sundhedsbevis eller mønstre på et dansk skib på baggrund af en sådan undersøgelse. ​​ Listen over godkendte søfartslæger nedenfor er sorteret alfabetisk efter bynavn Godkendte søfartslæger ​​By ​Autorisationsnummer ​Kontaktoplysninger ​Allingåbro ​681 ​Ib Fræmohs Lægehuset Fyrreparken 44 8961 Allingåbro Tlf. +45 86 48 15 00 ​Borup ​871 ​Susanne Lis Larsen Hovedgaden 16 4140 Borup Tlf. +45 57 52 68 55 ​Bredebro ​826 Kristian A. Frederiksen ​Lægerne i Bredebro Brede Bygade 5 6261 Bredebro Tlf. +45 74 71 11 14 ​Brønderslev ​730 ​Kaj Bernth Bredgade 13 9700 Brønderslev Tlf. +45 98 80 07 77 ​Charlottenlund ​833 ​Kasper Banke Kristensen Jægersborg Allé, 14.

Lægerne ved fjorden

Lægerne Vesterager & Tved Bredgade 67, 1. sal 7600 Struer Tlf. 97 85 00 55 Fax 97 85 00 77 Parkering: Parkeringsplads ved Bredgadecenteret. Anbefales at køre ind fra Kjeldsmarkvej. Tog: Nærmeste station er Struer. Bus: Buslinie 1, 2 og 3 stopper lige foran Bredgadecenteret hvor klinikken befinder sig. Bus 342 på Peter Bangs vej, 200 m's gang ad Kjeldsmarkvej. Buslinie 23 stopper 400 m fra Bredgadecenteret.

  • Lægerne ved fjorden michael hoffmann
  • ⇒ Kjoler | Køb kjoler til fest, bryllup og hverdag online | STYLEPIT
  • Lægerne ved fjorden 8
  • Hvad er taurin video
  • Lægerne Vesterager & Tved | Kontakt
  • Lægerne ved fjorden 7

Selvbetjening | Læge Michael Hoffmann

"). En samarbejdspraksis, er en praksisform, hvor vi deler sekretærer og lokaler – men ikke patienter eller øvrige personaler. Klinikken startede i 2011 i midlertidige lokaler i Torvegade, da jeg overtog Sven Larsens del af Lægerne Kirkebakken. Vi endte med at være i Torvegade i 3 år og flyttede 1/2-14 til vores nuværende lokaler Ved Fjorden. Samtidig blev vores samarbejde udvidet med Læge Maria Nielsen, som i april 2013 overtog Benny Johannesens praksis. Fra 1/2-2016 er samarbejdet udvidet igen, denne gang med Lotte Hjarsbæk, der købte Ole Krogsøes praksis og slog den sammen med Maria Nielsens. Nielsen & Hjarsbæk udvidede efterfølgende deres praksis med læge Britta Gehrt. Vore 3 praksis fortsætter som samarbejdspraksis, hvor vi fortsat deler sekretærer og lokaler – men ikke patienter eller øvrige personaler. Hjemmesiden her kan bruges til at søge oplysninger, sende e-mailbeskeder til os, medicin- og tidsbestilling, og meget andet. Allerede oprettede brugere skal blot trykke på knappen "Login på selvbetjening" til højre.