Hvad Tjener En Pædagog

 1. Pædagogmedhjælper - Find lønsatsen her.
 2. Løn til nyuddannede pædagoger

#15 Doktor - ja, og det havde jo også været vigtigt, hvis TS havde spurgt om forholdet mellem løn og arbejdsforhold, havde spurgt om input til valg af uddannelse eller havde spurgt dig, hvad der var godt og skidt ved jobbet som læge... Men hun spurgte blot, hvad en pædagog tjener... så er det måske mindre vigtigt, at man som læge flytter (eller rejser) meget En pædagog indtægt ændrer sig ikke rigtigt af, at en soldat kan blive udsendt eller at en betjent kan blive flyttet til dem anden ende af landet. #16 Nej. Men det gør meget ift værdien af din løn. Hvis du slipper for nogle dumme udgifter, har du flere penge til alt det sjove. Og er det ikke det, man skal bruge information om løn til? At vurdere, hvad man kan forvente af fremtidens økonomi - og gerne sammenligne med, hvad man ellers kunne få ud af det?? #17 10. nov 2018 Ikke rigtigt nej - andres løn og udgifter siger ikke rigtigt noget om, hvad jeg kan købe for min løn. Den oplysning der efterspørges er, hvad en pædagog tjener. Hvis TS ved, at det er ca 22.

Pædagogmedhjælper - Find lønsatsen her.

Men der er kun 1000 kr. forskel på område 1 og område 4, så det er ikke galt). Kommentér på: Hvad tjener en pædagog før og efter skat

Grundløn Pædagogers løn består af en grundløn. Derudover kan der aftales funktions- og kvalifikationsløn og resultatløn. Grundlønnen - eller begyndelseslønnen - for en nyuddannet socialpædagog i for eksempel i Københavnsområdet er 27. 903 kroner (pr. 1. april 2020). Efter 10 års arbejde som pædagog er du som minimum garanteret en løn på 30. 760 kroner. (pr. april 2020) Mindstelønninger Pr. april 2020 gælder følgende mindstelønninger for socialpædagoger: Begyndelsesløn: 26. 736 – 27. 903 Efter 6 års beskæftigelse: 28. 079 – 29. 087 Efter 10 års beskæftigelse: 30. 015 - 30. 760 Til alle beløb kommer 14, 1% i pension. Når lønnen angives i intervaller skyldes det, at der er geografiske forskelle på lønnen - højst i hovedstadsområdet - lavest i landkommunerne i provinsen. Her er tale om mindstelønninger. Der kan lokalt være indgået aftaler om løn på grundlag af særlige kvalifikationer og/eller særlige funktioner. Ovenstående gælder for det kommunale område. Hvis du vil lave en beregning på det regionale område, så er tallene tilgængelige på siden om løn.

000, så har hun forhåbentligt en idé om, om det er nok til hende og hendes livsstil. At en læge flytter meget rundt de første år, ændrer jo ikke en hujende fis på, om TS er tilfreds med 22. 000. Min far tjener mere end dobbelt så meget som mig. Han arbejder også mindst dobbelt så meget som mig- det ændrer altså ikke på hverken min løn, arbejdsbyrde eller tilfredshed i jobbet... dermed en noget irrelevant viden. Men jeg tænker, at uanset forklaringer, så vil du ikke se det sådan, så lad os enes om at være uenige... #18 Jeg er Socialpædagog og arbejder på et bosted for udviklingshæmmede 35 timer pr uge. Jeg tjener før skat knapt 28. 900. (Med 12 års erfaring) Udbetalt ligger jeg mellem 20000 og 22000 afhængig af hvor mange tillæg der har været den pågældende måned. #19 11. nov 2018 mange tak for svar alle sammen #20 26. jan 2019 Det er nogle meget lave bud der kommer.. Jeg er netop uddannet og starter job 1/2 og min startløn er 26. 400 kr uden tillæg (skolepædagog, koordinator, osv). Så lønnen er altså ganske fin (jeg hører under BUPLs område 4, som er den højeste løn.

De seneste dage har adskillige offentligt ansatte delt deres lønseddel på sociale medier. Men hvad tjener de største faggrupper i det offentlige i gennemsnit? Det begyndte med sygeplejersken Rikke Bæk Cramer, hvis delte lønseddel gik viralt på Facebook og senere i samtlige danske medier. Siden har adskillige offentligt ansatte fra fængselsbetjente til jordemødre delt deres lønseddel med omverdenen. Det er sket i forbindelse med de nuværende overenskomstforhandlinger for landets 750. 000 offentligt ansatte. Men én ting er enkelte lønsedler, noget andet er det fulde billede. Derfor bringer Finans dig her listen over, hvad gennemsnitslønnen er for de 10 største faggrupper i det offentlige. Samtidig gives et overblik over, hvad gennemsnitslønnen var for faggrupperne i 2008. Siden dengang har der nemlig ifølge innovationsminister Sophie Løhde (V) været større lønstigninger i det offentlige end i det private. Her er gennemsnitslønnen for de 10 største faggrupper i det offentlige: (Med i bruttolønnen er pension og særydelser.

 1. Tjek din løn - Lønberegner - Pædagog | Jobindex
 2. Hvad er holocaust
 3. Pædagogmedhjælper - Find lønsatsen her.
 4. Brugte dæk og fælge
 5. Beskæring af rhododendron bushes
 6. Byens bedste 2019 full
 7. Hvad tjener en pædagog la
 8. Hvad tjener en pædagogmedhjælper
 9. Hvad tjener en pædagog vikar
 10. Hvad tjener en pædagog espa ol
 11. Kalender - De Studerendes Vandreklub

Løn til nyuddannede pædagoger

000 udbetalt, selvom det selvfølgelig afhænger lidt af, hvad man har af fradrag mm. Løntrin 11 vil være som ufaglært. Som uddannet starter man på noget højere løntrin, så vid jeg husker svarende til omkring 22-23. 000 før skat. #13 Doktor - men hvad du har af udgifter og indtægter som læge er vel ikke så relevant i forhold til, hvad en pædagog tjener... #14 Hvis der er brancher, hvor "man" forventes at gøre x ting, skal det da med i overvejelserne?? Og de ting kan bare have en pris... Hvis du gerne vil være officer, er det måske oplagt at det kan resultere i udstationeringer? Hvis du gerne vil læse biologi mhp at arbejde i felten, og ikke "bare undervise" i gymnasiet, så er det måske rart at være bevidst om dit bagland støtter op om, at man af og til arbejder et halvt til helt år i udlandet pga sin forskning. Og sådan kan man fortsætte. Jeg mener i dybeste alvor, at man skal være bevidst om "den skjulte omkostninger", før man kan diskutere overskud. Ellers er det umuligt at vægte fordele og ulemper.

000 og 26. 000 så det kan vidst ikke helt passe. Foreligger der måske ikke en overenskomst et sted på nettet? #8 Nyuddannet pædagog starter på løntrin 26 #9 Jeg har ikke slået det op. Men har en del venner, der læser til pædagog. De forventer 19. 000-22. 000 kr før skat, når de får deres første 37 timers job. Hvis man har ca 5. 000 kr I person fradrag giver det lidt over 12. 000, hvis man betaler 8% i arbejdsmarkedsbidrag og 38% i trækprocent og får 19. 000 før skat. Ca 15500 hvis man får 22. 000 før skat. Til sammenligning tjener jeg på den gode side af 45. 000 kr før skat. Med 10 års anciennitet. Startlønnen var 25. 000 før skat som læge. Jeg får 21. 000-26. 000 udbetalt, nu. Og har haft udgifter til 4-5 flytninger, i perioder haft udgifter til 2 adresser de seneste 5 år på grund af ideer såsom turnus, 4 års frist og andre ting, pædagoger ikke skal finde sig i... Jeg tror næsten, at jeg havde haft bedre økonomi nu med kortere uddannelse og ved at undgå politiske misforstre, der kræver 2 adresser af mig... Selvom lønnen er lavere.

Synes du, at du tjener nok? Skal du forberede dig til en jobsamtale eller lønforhandling? Prøv Tjek din løn og se det generelle lønniveau for profiler som din. Opret dit CV her og bliv set Headhuntere, HR-ansvarlige og rekrutteringskonsulenter benytter dagligt vores CV-database til at finde interessante profiler, som de ønsker dialog med i forbindelse med jobåbninger. Skal du være en af de profiler? Opret dit CV nu – det er gratis. Tid til et jobskifte? Væsentlige lønstigninger sker ofte, når folk skifter job. Find dit nye job her. Søg job Andre har tjekket lønniveauet for disse jobtitler

De typiske arbejdsopgaver varierer, afhængigt af om arbejdet finder sted på en daginstitution eller en døgninstitution. På en døgninstitution er det ikke nødvendigvis børn, men der kan også gå unge eller voksne, som måske har brug for hjælp. Det kan evt. være på grund af et handicap.