Hvad Skylder Din Nabo

015 den 19. juli – altså en seksdobling. Læs også: Meget mere om tinglysning Fagekspert i Bolius, Tine Sode, er ikke overrasket over den store interesse for at søge tingbogsoplysninger, selv om den kan virke grænseoverskridende på nogen. - De fleste mennesker er nysgerrige. Jeg tror, der er rigtig mange, der går ind for at se, hvilke lån naboen eller et familiemedlem har taget i boligen, eller hvad boligen er købt for. Det er ikke noget nyt, at tingbogsoplysninger er offentligt tilgængelige – det nye er, at det er blevet så utrolig nemt og helt gratis. - Men vi danskere taler ellers sjældent om vores økonomi, og vi er vant til, at det er 'hemmeligt', hvad man har taget af lån i boligen. I vores naboland Sverige er man mere åben. - Der er det offentligt, hvad man betaler i skat. Så vidt er det ikke kommet endnu i Danmark, siger Tine Sode. Tingbogsoplysninger bruges dog til vigtigere ting end at snage i andres økonomi. Er du ved at købe en bolig, bør du tjekke her, om der er begrænsninger fx om den er fredet, eller om andre har ret til at færdes på grunden.

Hvad skylder din nato.int

  1. Hvad skylder din nabo youtube
  2. DinInfo.dk
  3. Hvad skylder din nabo movie
  4. Hvem har gjort julemanden rød

Der er dog store forskelle på Fyn, I Assens Kommune er ni procent af de 21-30 årige registreret i RKI. I Faaborg-Midtfyn Kommune finder man samme tendens. Her drejer det sig om 9, 4 procent af gruppen. RKI Data og analysevirksomheden Experian administrerer og driver RKI-registret. Hvis man som virksomhed har købt abonnement til RKI hos Experian, har man mulighed for at tjekke, om vedkommende står registreret i RKI inden der ydes et lån eller en kredit. Nøgletal fra Experians RKI-rapport, årsopgørelse for 2018: 202. 727 personer er registreret i RKI. Det svarer til 4, 34 procent af den danske befolkning. Det er et fald fra 212. 161 personer samme tid sidste år. Danskerne skylder i alt 13, 1 milliarder kroner væk i misligholdt gæld. Det seneste år er den samlede gæld for samtlige RKI-registreringer i Danmark nedbragt med cirka 850 millioner kroner. Den aldersgruppe, hvor flest er registreret i RKI er de 31-40-årige. I gennemsnit skylder en registreret person i RKI 64. 861 kroner væk i misligholdt gæld.

Hvad skylder din nabo vs

Gratis adgang til informationer om alle lån Hvor stort et lån optog naboen, da hun købte sin bolig? Eller hvornår blev lånene lagt om? Hvis du er den nysgerrige type, kan du nemt og gratis få adgang til alle boliglån i Danmark. Oplysningerne har Domstolsstyrelsen frigivet for nogle år siden, og ved enkelte opslag kan du se oplysninger om dit eget og andre danskeres lån i boligen. Du behøver ikke at kende vedkommende, du slår op i tingbogen, der indeholder oplysninger om tinglyst gæld. Det er nok at slå op på en adresse. Hvor meget skylder naboen i sit hus? Oplysningerne i Tingbogen er en oversigt over, hvor stor gælden var, da lånet blev optaget. Måske står der, at der er optaget et lån på 1 million kroner. Det er lånets størrelse på den dag, lånet blev udbetalt. Du kan altså ikke se, hvad der er betalt af på gælden, siden lånet blev optaget, men kun lånets hovedstol. Disse oplysninger kan du se om andres boligøkonomi: Hvor stor var lånet ved optagelsen Rentesatsen der betales på realkreditlån Om renten er fast eller variabel Hvornår lånet blev optaget Hvilken prioritet lånet har i forhold til andre lån Et låns prioritet fortæller om, i hvilken rækkefølge kreditorerne får ret til penge, hvis du går konkurs – eller hvis din ejendom kommer på tvangsauktion.