Morten Østergaard Kone

Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen (tv. ) og de Radikales leder, Morten Østergaard, ville ved sidste uges forhandlinger om genåbningen af Danmark gerne have vidst, at Sundhedsstyrelsen i søndags ville ændre anbefalingerne om afstand i det offentlige rum. »Vi vidste, at vi ville ændre de generelle anbefalinger som en del af en samlet pakke, men vi skulle være helt færdige med den samlede pakke, før vi kunne melde noget ud, « forklarer Dan Bruun Petersen, konstitueret centerchef i Sundhedsstyrelsen. Fold sammen Læs mere

Morten østergaard kone se

Vi skal trygt kunne drikke vand fra hanen, indånde storbyens luft og bade i havne og søer. For vi lever godt, når vi lever grønt. FREMAD MOD MERE FRIHED Og for mig er frihed til forskellighed afgørende. Vi får ikke et stærkere fællesskab af at begrænse hinandens fri-hed. Vi bliver ikke mere trygge af at opgive et åbent samfund baseret på frihed og lighed. Og Christiansborg skal ikke spilde tiden på at bestemme, hvad tøj vi må have på, hvor vi må bo, og hvordan vi skal hilse på hinanden. Vi skal give muligheder til de, der ikke har fået dem fra barnsben. Fjerne fattigdomsydelserne, så ingen børn skal vokse op i fattigdom. Vi skal bekæmpe undertrykkelse og social kontrol. Og alle børn skal opleve, at der er pædagoger nok til at de også bliver set. MORTEN ØSTERGAARD - POLITISK LEDER Jeg er født og opvokset i Vejlby-Risskov og har siden 2005 været valgt til Folketinget i Østjyllands Storkreds. Jeg er 42 år, er gift med Line og sammen har vi to børn. Jeg elsker sport og motion. Jeg var bl. a. uddannelsesminister og vice-statsminister i SR-regeringen, og har siden 2014 været politisk leder for Radikale Venstre.

Du skal være abonnent for at lytte til denne automatiske oplæsning. Prøv første måned for kun 1 kr. Køb abonnement Allerede abonnent? Login Beboerne drysser rundt som zombier i en spøgelsesby. De har intet mål. Går frem og tilbage, standser op og går lidt igen Her er børnene, der er årsag til at Støjberg er blevet bedt om en forklaring Støjberg: »Der er ikke noget at komme efter. Jeg mener, at børnene bliver behandlet godt« Nyt SF-forslag om forbedring af forholdene for asylbørn afvises af regeringen, DF og Socialdemokratiet. Integrations- og udlændingeministeren mener, at børnene bliver behandlet godt. Martin Henriksen: »De har fået at vide, at de ikke må være her, og der tror jeg, at de i nogle tilfælde skubber deres børn foran sig« »Vi har ikke som ambition at straffe børnene«, siger Martin Henriksen (DF), der er formand for Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg. Han er helt med på, at det ikke altid ser lige kønt ud. Morten Østergaard: »Hvis man ser på det her i børnehøjde, så er det en helt uanstændig måde« Om forholdene for de afviste asylansøgere og deres børn, siger Morten Østergaard, politisk leder for Radikale Venstre: »Min pointe er, at uanset hvem der vinder et folketingsvalg, så vil det gå, som det gik for Anders Fogh: At man i længden ikke kan sidde den problemstilling overhørig«.

Politiet er glade for redskaberne. - De fortalte mig, at den har pillet glorien af livet i og omkring banderne. Det tager jeg til mig. Smid de karrierekriminelle ud af vores kvarter - Og i både Bazar Vest i Gellerup og på Bøgetorvet i Vollsmose fik jeg samme klare opfordring: Giv politiet flere muligheder for at få smidt de koldblodige karrierekriminelle i fængsel og ud af vores kvarter, skriver Morten Østergaard bl. a., til Viggo O's store fornøjelse: - Bedre at erkende nyt og anerkende at tage fejl, samtidig med at bevare sit menneskesyn, hvilket jeg opfatter Morten Østergaard gør. - Vi har så også et højre parti som ser set som sin fornemste opgave at se ned på en bestemt gruppe og puste til frygtens ild, skriver Viggo O, men hvad tænker du? Burde flere politikere gøre som Østergaard og tage på besøg i virkeligheden?

- Jeg lever i en verden, hvor budskaberne tit er meget komplicerede, og kunsten kan det der med at fortælle om nogle grundliggende ting, som er større end alt andet. Se Morten Østergaards playliste herunder:

  • Morten østergaard kone v
  • Morten østergaard kone king
  • Morten Østergaard og Jakob Ellemann undrede sig over ændrede afstandskrav: Nu svarer Sundhedsstyrelsen
  • Rejse til bornholm 2
  • Morten Østergaard - Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Krig og Kærlighed - Wikipedia, den frie encyklopædi