Hvad Er Klokken I Bangkok

Jeg kiggede over på bilen og så dem fiske stofferne ud med en hånd og skinne en lommelygte på dem. De puffede os hen under et træ. Jeg sad ved siden af de to australiere, og det var muligt at kommunikere lavmælt sammen. Jeg sagde, "bare rolig, det hele skal nok gå. " De var en smule yngre end mig. Jeg sagde bare benægt, benægt, benægt. Foto via Flickr. Politiet prøvede at få os til at indrømme, at det var vores stoffer. Der var fejlkommunikation over hele linjen. Det øjeblik, hvor jeg for alvor begyndte at overveje, om jeg skulle i fængsel, var, da jeg blev ført ind i en taxa. Jeg tænkte bare, hvad for en fucking politistation? Jeg anede ikke, hvor jeg var. Jeg vidste ikke noget som helst. Vi blev kørt på politistationen. Vi blev ført ind i et rum, der var cirka 21 m2 stort. Der stod et skrivebord midt i lokalet. Den primære politibetjent, der kunne tale engelsk, sad på den ene side, og vi sad på den anden. Der var 15-20 andre politimænd rundt omkring i rummet. Det var den politistation, der lå ved siden af den bar, vi havde været på tidligere.

Hvad er klokken i bangkok 2

Den yngre australier havde det ok, fordi han ikke vidste, at vi havde kokain. Han var ret charmerende overfor politimændene. Optimistisk, fordi han ikke anede, hvor alvorlige konsekvenserne potentielt kunne blive for os. Den ældre fyr og jeg vidste udemærket godt, hvad der kunne ske. Jeg forlangte at få ret til at foretage et opkald, men jeg havde ingen ide om, hvem fuck jeg skulle ringe til. Min første tanke var, jeg skal ringe til min advokat – men jeg har ikke nogen fucking advokat. Det var bare et skridt af gangen – jeg ville finde ud af, hvem jeg skulle ringe til, mens jeg tastede nummeret ind. De var ikke specielt interesserede i at lade mig få et telefonopkald. Jeg sveder ud af steder, jeg ikke var klar over, jeg kunne svede fra. Mine pupiller er kæmpestore. De begyndte at snakke om, at de ville teste os for kokain. Vores respons var, "Nah, det kommer ikke til at ske. " De hev os udenfor. De var helt klart aggressive. Det var en intimideringsteknik. Afpresning; fair nok. Klokken er nu omkring seks om morgenen.

2 Centre og butikker skal lukke En lang række butikker, forretninger og centre skal lukke. Det gælder shoppingcentre, solcentre, natklubber, barer, vandpibecaféer og andre butikker. Det gælder altså alle steder, hvor personer kommer i tæt kontakt med hinanden - eksempelvis hos frisører og tatovører. Også sports- og idrætsfaciliteter som eksempelvis fitnesscentre skal lukkes for at hindre smittespredning. Forbuddet gælder dog ikke genoptræningscentre, der er tilknyttet hospitaler eller plejehjem. 3 Restauranter skal lukke - men må lave takeaway Restauranter, caféer og spisesteder skal også lukke. Det vil dog fortsat være tilladt for dem at lave takeaway. For de restauranter og cafeer, der vil levere mad og drikke ud af huset, er der dog en række forholdsrelger: - Alle medarbejdere skal overholde sundhedsmyndighedernes anbefaling om god hygiejne. - Der skal opsættes informationsmateriale om, at personer, der har symptomer på coronavirus, bør isolere sig i hjemmet. - Vand og sæbe eller sprit skal i videst muligt omfang være tilgængeligt for kunder, der henter takeaway.

Der er ikke sommertid eller vintertid i Bangkok

Hvad er klokken i bangkok airport

Det er frokosttid i Bangkok, søndagen den 24. maj 2020 Ovenstående oplysninger opdateres automatisk Tidsforskel og tidszone i Bangkok Den tidszone som Bangkok er i, er Indochina Time (UTC+7), og mellem den placering, du er lige nu og Bangkok i Thailand er tidsforskellen timer. Nuværende tidspunkt og dato i Bangkok Her kan du se, hvad klokken er i Bangkok i Thailand lige nu. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del af dagen det er! Alle oplysninger i kassen opdateres automatisk, så du altid kan se, hvad klokken er, hvilken dag den er, og hvilken del af dagen det er lige i øjeblikket i Bangkok. Generelle fakta om Bangkok Bangkok ligger i regionen Central Thailand i landet Thailand, og er faktisk også hovedstaden i Thailand. Der er ca. 8 310 000 indbyggere i Bangkok, og Bangkok er ca. 1 569 km 2 (kvadratkilometer) stort. Bangkok blev grundlagt 21. april 1782. I Thailand er det officielle sprog thai, og den officielle valuta i Thailand er baht (THB). Det nationale topdomæne, der anvendes til internetadresser i Thailand er.

Det er frokosttid i Thailand, søndagen den 24. maj 2020 Ovenstående oplysninger opdateres automatisk Tidszone og tidsforskel i Thailand Den tidszone som Thailand er i, er Indochina Time (UTC+7), og mellem den placering, du er lige nu og Thailand er tidsforskellen timer. Nuværende tidspunkt og dato i Thailand Her kan du se, hvad klokken er i Thailand lige nu. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del af dagen det er! Alle oplysninger i kassen opdateres automatisk, så du altid kan se, hvad klokken er, hvilken dag den er, og hvilken del af dagen det er lige i øjeblikket i Thailand. Generelle fakta om Thailand I landet Thailand bor der cirka 69 000 000 indbyggere i et område på ca. 513 120 km 2, hovedstaden i Thailand hedder Bangkok. Landskoden for at ringe til nogen i Thailand fra et andet land er +66. I Thailand er det officielle sprog thai, og den officielle valuta i Thailand er baht (THB). Det nationale topdomæne, der anvendes til internetadresser i Thailand er.

Der er ikke sommertid eller vintertid i Thailand

Den aktuelle tid i BANGKOK er 12:12:07 Datoen er søndag 24 maj 2020 BANGKOK er i tidszone+0700 Sommertid bruges ikke i BANGKOK, Thailand Den geografiske placering af BANGKOK er 13° 43. 8' N 100° 30' E BANGKOK ligger mellem Krebsens Vendekreds og Stenbukkens vendekreds. Det har ikke forår, sommer, efterår, vinter sæsoner. Heure BANGKOK Tid BANGKOK Tid BANGKOK Tidsforskellen mellem dig og BANGKOK Du BANGKOK Du BANGKOK 00:00 12:00 Aktuelle Tid 01:00 13:00 02:00 14:00 03:00 15:00 Forrige dag 04:00 16:00 05:00 17:00 06:00 18:00 Samme dag 07:00 19:00 08:00 20:00 09:00 21:00 Efter dag 10:00 22:00 11:00 23:00

  1. Hvad er klokken i bangkok a country
  2. Hvad er klokken i bangkok a city
  3. Hvad er klokken i bangkok movie