Virtual Reality København

Introtilbud 149, - normalpris 199, - – for 30 minutters sjov og underholdende Virtual Reality Actionpakker Spændende event pakker, hvor der er fokus på team spirit, konkurrence elementet og at få noglespændende medrivende oplevelser med hjem. Der er i nogle af pakkerne mulighed for at få adrenalin sparkende aktiviteter sammen med Virtual Reality. Spil Vores udstyr er primært fra det velkendte HTC Vive, da kvaliteten i grafik, udvikling og spil konceptet er helt i top. Vi har mange spil indenfor de forskellige genrer, som er tilpasset forskellige aldersgrupper.

Virtual reality københavn season

Book et spil Book nu, hvis I tør tage udfordringen op i vores centrale lokaler på Nørre Farimagsgade 7 eller Nørre Voldgade 18 i København.

Virtual reality københavn nørregade

  1. Bruun rasmussen nordhavn texas
  2. Virtual reality butik københavn
  3. Virtual reality event københavn
  4. Virtual Reality/VR i København | 4 fede opevelser | Escape CPH
  5. Virtual reality københavn game
  6. Virtual reality københavn mod
  7. Virtual reality københavn free

Fire vilde team oplevelser i VR Alle vores VR spil er designet til kun at kunne gennemføres gennem samarbejde mellem flere deltagere. Vi har to spil fra UBISOFT hvor I skal være 2 eller 4 deltagere. I står op i disse to spil og med Oculus Rift S oplever i fantastiske verdener i VR. Læs mere under beskrivelsen af spil. Er I på udkig efter en vægtløs oplevelse, så er Virtual Reality-spillet, Cosmos en oplagt mulighed. Præmissen er de samme, som i normale Escape Rooms – I har 60 minutter til at løse en række gåder. I er 3 til 6 deltagere i Cosmos og bliver udstyret med Oculus Rift VR-briller, der giver jer illusionen af at være fanget i vægtløs tilstand på en rumstation, hvor en kunstig intelligens har overtaget kommandoen. I Stop The Bomb er en deltager fanget med en Bombe i VR. De andre i teamet sidder rundt om en skrivebord med manualen til bomben. I skal guide jeres kollega i VR til sikkert at desarmere bomben. Spillet har 100% fokus på kommunikation og er et 100% teambuilding oplevelse.