Spa Ophold Jylland

Information vedr. håndtering af Corona-situationen. Læs mere HER På Comwell Kellers Park tilbyder vi nogle af landets mest stilfulde og lækre spafaciliteter beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Du finder ikke et smukkere sted i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og unikke omgivelser på en og samme tid. Nyd vores AquaSpa med et helt nyt termisk område med shower walk, urtesauna, kurbad og sandstrand med lysterapi. Desuden har vi udendørs boblebad, dampbad, indendørs pool og koldtvandskar og mange andre lækre spafaciliteter, der byder på afslappende oplevelser for alle kroppens sanser. Du kan kombinere spa & wellness med et weekendophold i vores unikke omgivelser for maksimal afslapning. I vores udsøgte udbud af spabehandlinger finder du noget for enhver smag. En fællesnævner for alle spabehandlinger er, at de kræver et kyndigt håndelag. I vores spaterapeuters hænder sidder kraft, kompetence og varme. Det ved alle, som har prøvet at blive masseret af stærke og varme hænder.

Tag på wellnessophold midt i Jyllands smukke natur.

Åbningstider Kurbad Limfjorden: Tirs, ons & tors Kl. 17. 00 - 22. 00 Fredag Kl. 00 - 21. 00 Lørdag & søndag Kl. 10. 00 - 17. 00 Wellness i fokus Drømmer du om forkælelse af både krop og sjæl, så er et weekendophold med wellness tæt ved Limfjorden lige det, du har brug for. Her får du nemlig adgang til Kurbad Limfjorden, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde udsigten over fjorden og havnen, mens du bruger udendørs boblebadet. Du kan også få forskellige wellness-behandlinger såsom massage, aromaterapi og hammam. Gratis Saunagus I weekenderne tilbyder Kurbad Limfjorden desuden alle gæster gratis saunagus en gang om dagen, og det er altså en særlig oplevelse for dine sanser. Her hældes særlige olier på de brandvarme sten i saunaen, og så spredes duftene og den intense varme af gusmesterens viften med håndklæder. Du kan opleve saunagus fredag kl. 17:30 og lørdag kl. 14:00. Middag på Schous Når du er helt afslappet i både krop og sjæl, så venter der en lækker 3-retters middag på hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar.

  1. WHO: 'Tag ikke ibuprofen - det er vigtigt' | BT Samfund - www.bt.dk
  2. Julius thomsens plads
  3. Lædernøgleringe og læder - No46.dk
  4. Afslappende spaophold ved Vejle i Jylland | Comwell | Comwell
  5. Tv 2 opskrifter
  6. Blande p-pille mærker
  7. Hvor mange kalorier om dagen en

Mange retter blikket mod det store udland, når de overvejer at invitere kæresten (eller ægtefællen? ) på et afslappende og velfortjent wellness ophold. Men det er slet ikke nødvendigt et rejse så langt, for i Jylland ligger der hele 5 skønne spahoteller, hver især med den mest fantastiske beliggenhed. Så hvorfor ikke tage på et romantisk spaophold for 2 kun få timers kørsel fra, hvor I bor? Alt andet lige er wellness billig i Jylland i forhold til at bruge tid og penge på en længere rejse! Se også vores guide med de bedste spaophold i DK. Wellness ophold Jylland Spaophold med forrygende beliggenhed Fælles for de 5 hoteller med spa og wellness, som vi har fundet rundt omkring i Jylland (med en enkelt afstikker over Lillebæltsbroen), er deres beliggenhed og gode anmeldelser. Vi synes også, øjnene og sjælen skal have ferie, mens kroppen slapper i opvarmede pools og herlige boblebade. Hvis du og din udkårne holder af smuk natur, så bliver I med sikkerhed glade for et af de fem spahoteller i Jylland hvor I kan nyde jeres weekendophold.

Afslappende spaophold ved Vejle i Jylland | Comwell | Comwell

Har du fundet dit favorit spahotel? Har du kigget grundigt på alle fem hoteller – og har du mon fundet dit favorit spahotel i Jylland? Skal det være øst, vest, nord eller syd? Hvis I kan undvære vandpjaskeriet indendørs, så findes der også mange lækre slotshoteller og badehoteller i det Jyske. Uanset hvad I vælger, kan I godt begynde at glæde jer. Vi ønsker jer et superlækkert spaophold i Jylland med masser af romantik og forkælelse inkluderet.

Her er gode råvarer, kvalitet og hyggelig stemning i fokus. Har du lyst, så indbyder den nye havnepromenade og lystbådehavnen til en hyggelig lille aftentur, hvor du virkelig kan få trukket den friske luft helt ned i lungerne i fred og ro, mens du nyder livet omkring bådene. Wellnessophold som gavekort Vores wellnessophold er både populære hos par og veninder, der gerne vil have en afslappende weekend fyldt med wellness og alt det andet gode, som vi kan tilbyde her i Struer. Vil du gerne forkæle én, du holder af, med et weekendophold med wellness, så er Grand Hotel Struer det helt rette sted at tage hen. Her får I nemlig ro, frisk luft, smuk natur, kurbad og lækker mad på en gang. Vi laver gerne gavekort til et wellnessophold ved Limfjorden til dig.

Disse spaferiesteder i Jylland tillader generelt kæledyr: Det er altid bedst at ringe på forhånd og bekræfte specifikke politikker vedrørende kæledyr før dit ophold. Er der nogen spaferiesteder i Jylland, der tilbyder gratis morgenmad? Der er gratis morgenmad på følgende spaferiesteder i Jylland: Hvilke spaferiesteder i Jylland har gratis parkering? Disse spaferiesteder i Jylland har gratis parkering:

I vores strandvillaer kan 4-6 personer overnatte i 85m2 ren luksus, og det store køkkenalrum indbyder til hygge og samvær. Strandvillaerne ligger så tæt på Vesterhavet, at hvis I lytter godt efter, så kan havets brusen være med til at sætte endnu mere afstresning på menuen. Villaerne giver samtidig de spaglade endnu mere glæde, da de alle er indrettede med egen spa på terrassen. Dermed slutter spafølelsen ikke, når I træder ud af wellnesscenteret, men kan fortsætte langt ud på de lyse sommeraftener eller stjernespækkede vinteraftener, hvor jeres ånde blander sig med dampen fra spaen. Velvære for de gastronomiske sanser Nydelsen stopper ikke, når kroppen og sindet er afstresset og udhvilet – ganen og maven fortjener også forkælelse. Derfor foreslår vi, at I tager en tur forbi Høfde4, der er en restaurant i absolut topklasse og kun et stenkast fra strandvillaerne. Restauranten adskiller sig ikke kun med sine gastronomiske oplevelser men også med sin usædvanlige gode beliggenhed. Høfde4 er det perfekte sted at nyde en kold sodavand eller et glas vin i løbet af dagen, og når aftenstid nærmer sig, er det søde og kompetente personale klar til at byde dig velkommen til en middag, der er en ren eksplosion af smagsoplevelser i din mund.

Udenfor i kurbadshaven er der sauna med glasbund, en 6-personers spa og et ægte vildmarksbad. Den laveste pris er i skrivende stund 1. 100 kroner. Læs mere og se den aktuelt laveste pris. Ruths Hotel (Nordjylland) Det legendariske Ruths Hotel i Gammel Skagen er et 5-stjernet etablissement med en idyllisk beliggenhed midt i områdets ikoniske gule huse. Ruths Hotel er kåret til et af Danmarks dejligste badehoteller, og gæsterne kommer tilbage år efter år for at nyde livet i det maleriske klitlandskab med marehalm og rosenbuske og den friske havluft fra Vesterhavet lige bag hotellet. Naturen og de historiske omgivelser lokker til lange spadsereture mellem de daglige ophold i Ruths Wellness, hvor der er åbent fra 7 morgen til 10 aften. Ruths Wellness omfatter opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på mellem 30 og 32 grader, sauna, dampbad og massagebruser. I bassinet er der cykler og svømmetræner, og her er også motionsmaskiner som løbebånd, spinning og romaskiner – hvis I får lyst til lidt motion ved siden af al velværet.