Slush Ice Maskine Leje

Her finder du slushice maskiner til udlejning. Vor slushice maskner kan båbe benyttes til slushice & Milkshake Når du lejer slushice maskine hos JK Udlejning tager vi os af rengøringen efter brug. Se også vor store udvalg af tilbehør. Koncentrat, Milkshake, Bæger og sugerør Alle disse produkter er selvfølge med returret på uåbnet produkter, dog skal de være i en stand som kan sælges igen.

Udlejning af slush ice maskine i København, Glostrup mm.

udlejning af slush ice maskine Herlev, udlejning slush ice maskine Glostrup, udlejning af slush ice maskine Hvidovre, udlejning af slush ice maskine København, udlejning af slush ice maskine Sjælland.

FESTPAKKE, - Festpakke: Indeholder: 2 stk. valgfri koncentrat/saft (nok til 2 kamre =2x12 Liter) 50 stk. gennemsigtig plastik-glas 0, 4l, 50 stk. sugerør SMAGE: cola filur grøn sport hindbær ice blue ice tea champagnebrus Vi hjælper gerne med tilbehøret til sluchicemaskinen. Det kan være i form af ekstra engangsglas eller sugerør med ske. Tilkøb... 2100 København Ø 12. jul 700 kr. Slush ice maskine, Hej derude. Hvis man står og skal holde en fest som skal være lidt udover det sædvanlige. Så er det en slush ice maskine du skal bruge. Den er en stensikker vinder til alle fester lige fra børnefødselsdage, svendegilde og bryllup. Maskinen består af 3 kamre af 12L. Den koster 400kr at leje og det er muligt at hente den dagen før eller aflevere dagen efter. Pris pr liter saft er 50kr. Jeg har de slags saft som vist på billederne hjemme. I tilfælde af I vil have... 8600 Silkeborg 13. dec 400 kr. Slush ice og popcornmaskine, Lej popcorn maskine og slush ice. Popcorn m. Olie, corn og 30 kræmmerhuse 350 kr. Ekstra kræmmerhuse 0, 5 kr pr stk. Slush ice med saft 450 kr pr week.

At leje en slush ice maskine til festen skal gerne være en god oplevelser, og derfor holder vi prisen i bund. Derfor er det muligt selv at stå for glas/bægre og afhentning. Vi hjælper dog gerne med det også. Lavt støjniveau Nogle slush ice maskiner kan have et højt støjniveau. Larm fra en fryser skal ikke være festens midtpunkt, og derfor er maskinerne nøje udvalgt med fokus på mindst mulig lydniveau. Alle de populære slush ice smage Her finder du mange populære smage, som du kender fra de slush ices du køber andre steder. Her får børnene deres yndlingssmage, og de voksne får de smage som de skal bruge til deres iskolde og forfriskende drinks. Vælg din favorit slush ice saft, når du booker slush ice maskinen – og køb ekstra af din yndlingssmag, så du ikke risikerer at løbe tør midt i festen. Er du på jagt efter kølige drinks, så har vi lavet en rigtig fin opskriftsguide her du kan følge: >> Slush ice drinks << Lej slush ice hos Festbamsen fordi Flere str. Slip for spild til festen. Vi har flere størrelser maskiner Hurtigt klar Nye kvalitetsmaskiner sikrer dig slush ice hurtigt Inkl saft Nok saft til første portion og gode priser på mere Inkl rengøring Vi rengør og desinficerer maskinen, så du slipper for rengøringen Evt. tilkøb Ekstra saft Der følger koncentrat med til første portion.

  • Udlejning slush ice maskine | Lej slush ice maskine Sjælland | Saft til slush ice maskine.4
  • Find Leje Slush Ice Maskine på DBA - køb og salg af nyt og brugt
  • Jeg er dina y

Slush ice maskine leje 1

Læs brugervejledning til slush ice maskinerne her. Høj service og gode priser Fordelen ved vores størrelse og fleksibilitet er at vi kan udleje alt hvad du skal bruge til din fest eller arrangement til yderst fornuftige priser. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, og det vi ikke har, kan vi skaffe. Derfor skal du aldrig være ked af at ringe til os med en forespørgsel. Uanset hvor stor eller "mærkeli" din forespørgsel måtte være. Kontakt os for et godt råd eller et tilbud Du er velkommen til at ringe til os på 22 79 49 45, hvis du skal afholde en fest eller et arrangement. Du kan også kontakte os via kontaktformularen her på siden.

Skal du bruge mere kan det tilkøbes Tilbehør Krus, sugerør mv. kan tilkøbes hvis ikke selv du har noget der passer til festen Milkshake Perfekt til shots, eller når bare det skal være lidt udover det sædvanlige Vi samler på glade kunder Vi ved at vi lever af vores kunder. Derfor gør vi hvad vi kan for at gøre det så let som overhovedet muligt at være kunde hos os. Jeg fik en super god service og festbamsen var super fleksible iht. afhentning og aflevering. Udover det kræver de ikke noget af dig som låner maskinen, de stod selv for rengøring. Alt i alt en super god oplevelse og festbamsen kan klart anbefales herfra. Lejede den lille slush-ice maskine til min fødselsdagsfest, og det var en virkelig festlig og sjov tilføjelse til festen som alle gæster syntes godt om. Festbamsen's service var helt i top. Afhentning og tilbagelevering var fleksibel og let. Kan klart anbefales!! Mange betalingsmuligheder MobilePay Kontant Kreditkort EAN faktura