Se Gamle Dr Programmer

Netop denne dokumentar er i særdeleshed i den genre, hvis du vil forstå, hvordan corona-epidemien begyndte. 'De advarede om corona-krisen - og forsvandt' fortæller om især to borgerjournalister i Kina, som med deres mobiltelefoner filmede de skræmmende forhold i den kinesiske millionby Wuhan, hvor covid-19-udbruddet menes at være startet. Det er gruopvækkende - men vigtige - optagelser af overfyldte hospitaler, døde mennesker efterladt på gangene, læger og sundhedspersonale, der bryder fuldstændig sammen – og boligblokke, hvor dørene svejses til, så folk spærres inde. I dag er flere af disse kinesiske aktivister, der kæmpede for at advare mod coronavirussen, forsvundet. Se 'De advarede om corona-krisen - og forsvandt' her Søger du mere af samme slags? Så kan vi også anbefale: Horisonts ' Gudstjeneste med dødelig udgang ' og ' Den døde søster i lejligeden ' eller i dokumentar-genren DRs udfoldning af Scandinavian Star-ulykken i seks afsnit. KULTUR – FÆLLESSANG… SAMMEN HVER FOR SIG Syng med af hjertes kraft, når dirigenten fra DR Pigekoret, Phillip Faber, spiller for.

Se gamle dr programme complet

Og hvis man opfatter en tv-serie som en lang fortælling, vil vi lægge det hele ud samtidig. Så med serierne får vi et miks af at lægge et enkelt afsnit på om ugen eller lægge hele serien ud med det samme«, siger Peter Rosberg.

Se gamle programmer på dr

  • Opsætning af filt air
  • Rema 1000 slagelse
  • Gul og gratis cykler e
  • Se gamle dr programmer tool
  • Hvor kan jeg finde materiale fra DR til min opgave?
  • Se gamle programmer på dr
  • Cykler til salg
  • Tilskud til renovering - Bygma
  • Forhøjet blodtryk? Her er 20 symptomer

DR tager konsekvensen af seernes flugt fra flow-tv: Nu kan du se alle dagens programmer på nettet allerede fra om morgenen - politiken.dk

Se gamle dr programmer 2018

Det Kgl. Bibliotek har ansvaret for at indsamle og bevare dansk radio og tv. Siden midten af 1980erne har vi modtaget og arkiveret udsendelserne på forskellige båndtyper og formater, men ultimo 2005 begyndte vi at indsamle udsendelserne digitalt. Adgang Du kan se og høre radio- og tv-udsendelser sendt i december 2005 og frem til ca. to-tre uger før dags dato i Mediestream, som er indgangen til Det Kgl. Biblioteks digitale samlinger. Også ældre udsendelser bliver efterhånden tilgængelige i Mediestream, da vi løbende digitaliserer dem. Alle kan se og lytte til udsendelserne ved at møde op på Det Kgl. Bibliotek i Aarhus eller København samt Det Danske Filminstitut og benytte institutionens bruger-pc'er. Forskere, studerende og undervisere på danske universiteter, der har købt licens til Mediestream, har fuld online adgang til indholdet. Er du forsker, kan du under visse betingelser få adgang til at streame radio- og tv-udsendelser og reklamefilm. Hvad har vi? Tv-kanaler Radiokanaler P rogramoversigter og andet supplerende materiale få hjælp I Mediestream kan du søge i de oplysninger, vi har om radio- og tv-udsendelser fra december 2005 og frem I Infomedia kan du finde resuméer af nyhedsudsendelser DR Program- og teknikservice: Tlf. 3520 3520 Lytter- og seerservice TV2: Tlf. 6591 9191 Programoversigter mm.

(Foto: Mikkel Suppras/DR) Morgensang med Phillip Faber Egentlig er dette et program, vi vil opfordre til, at du (også) ser live. Hver morgen under corona-lockdown sætter dirigent og tv-vært Phillip Faber sig bag et klaver og synger to sange med danskerne. Vi kan naturligvis ikke høre hinanden, men tanken om, at der i massevis af hjem rundt om i hele landet synges med på de samme strofer på samme tid, er overraskende hyggelig og beroligende i disse tider. LÆS OGSÅ: Pigekorets Phillip Faber som far: Jeg giver sangen videre til August Kan du ikke få nok af vores fælles kulturskat – og ønsker du at lære flere poplære, danske sange endnu bedre at kende, så kan du faktisk nyde den lille programperle, når du har tid og lyst. Du finder nemlig alle udsendelserne inde på, hvor du i ro og mag kan sidde og synge med. Musik-tv i et helt nyt, og dog meget klassisk format. Se 'Morgensang med Phillip Faber' her Søger du mere af samme slags? Så kan vi også anbefale: ' DR bringer kulturen ud – kultur i karantænetider ' og ' Fællessang - hver for sig ' LIVSSTIL OG NATUR Følg otte danskers kamp for overlevelse i naturen.