Schou Nykøbing F

Den populære restaurant og slagteriudsalg har valgt at fokusere på afdelingen i Marielyst. NYKØBING Man må fremover til Marielyst, hvis man er sulten efter smørrebrød fra Schou's. Den populære familierestaurant lukker nemlig både sin restaurant og sin slagterbutik i Nykøbing, siger Søren Schou. - Vi har været glade for de syv år, vi har holdt til i Nykøbing, men der er nu kommet behov for at koncentrere os om Marielyst. Det var Sørens far, Kaj Schou, der oprindeligt startede slagterbutikken "Schou's Kødmarked" op på Torvet i Marielyst. Det var en placering, der i sommersæsonen blev set af 40. 000 mennesker, og "Schou's Kødmarked" blev igennem mund til mund-metoden et kendt spisested. En vigtig restaurant I år 2000 gik Kaj Schou på pension og overlod forretningen til den yngste af de tre sønner, Søren Schou. Men der gik lidt tid, før der kom en varig løsning på rollefordelingen. Alle tre har siden barnsben hjulpet til i restauranten, og da de havde overstået læretiden, kastede de sig ud i deres egne projekter.

Schou nykøbing f m

  1. Schou nykøbing f d
  2. Schou nykøbing f c
  3. Schou nykøbing f.r
  4. Hvad er en rombe chicago

Da jeg pt. er svagtspisende, spørger jeg om jeg eventuelt kan få resten med hjem, naturligvis svarer både tjeneren og kokken, som tager tallerkenen med ud og kommer tilbage med en en fin indpakning, hvor han så samtidig siger, du har fået en frisk portion, som kan holde sig i 3 dage i køleskabet. Jeg havde håbet på og var blevet glad for en omelet, men i skal vide, at I reddede dagen for mig ved jeres udstrakte service. På en travl aften med masser af gæster havde i alligevel overskud og forståelse for min situation, det er stort og vil altid blive husket af os, tusind tusind tak for mad, kærlig hilsen Karin, Julie og Bjarne Nielsen, Kaninstien 62, Væggerløse. Perfekt! Vi har netop i weekenden holdt 90 -års fødselsdag i restauranten på Marielyst. Vi kontaktede dem, hvorefter vi aftalte et møde og kørte derned. Søren tog imod fødselaren og jeg og lavede en tår kaffe. Her sammensatte vi menuen fuldstændig efter vores ønske. Forret, hovedret, dessert, kaffe, chokolade, vin, vand og sodavand.

Schous kunne lærer service ved at tage en tur på Panino i Nykøbing F. Jeg har helt klart en forventning til god og rar service, når man vælger at spise et sted som Schous, de har egen slagterforretning, samt de gør på papirform meget ud af deres historik. Meget skuffende og er nok ikke der vi fremadrettet tager hen. 🙁 Fantastisk oplevelse. Har til aften haft den skønneste oplevelse hos Schous Restaurant i Marielyst. Vi søgte et sted, hvor det var muligt at få "skånekost" til mig grundet sygdom. Vi har ikke set, at de om tirsdagen "kun" har Aftenbuffet, men vi spørger tjeneren om det er muligt at få en omelet til mig og forklarer ham årsagen hertil. Han går i køkkenet og kort tid efter kommer han ud sammen med kokken, som lige vil høre om han ikke skal "pimpe" omeletten med lidt spændende, for ellers det jo kun et par kedelige æg. Vi taler om lidt grøntsager og pludselig drejer samtalen sig ind på Biksemad og sådan blir det. Jeg får en portion så flot og lækker med 3 vendte spejlæg, lidt rå grøntsager vendt på panden og fint anrettet.

Pris i bund, kvalitet i top! Er Schous Marielyst din virksomhed? Lær dine kunder bedre at kende. Tilegn dig din gratis virksomhedsprofil nu, så du kan besvare anmeldelser og få bedre indblik i dine kunders oplevelser. Opret en gratis virksomhedsprofil

- vi er ret sikre på at fiskeretterne har stået i varmeskab da tallerkenerne var brandvarme - tallerkenerne beskidte og hummerhalen så sej som en skosål.... mener faktisk at vi kunne have ladet det hele bedre selv. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse!!! Hovedretterne kostede over 200 kr. stk. og levede langt fra op til prisen. Vi har ikke lyst til at anbefale Schous til andre da det er spild af penge. Ps. drikkevarererne og betjeningen var god. Virkelig god oplevelse Virkelig god oplevelse. Venligt og rart personale. der er over dig så snart, du betræder stedet. Super lækker og velsmagende mad (fornuftige priser). Kan varmt anbefale dette spisested. Altid tiptop kvalitet. Altid lækker mad, og venlig betjening. Har spist flere gange i restauranten, både til frokost og aftensmad. Samt benyttet mig af mad ud af huset, fra slagteren, om det så er til stor fest eller til et lille selskab, vil jeg varmt anbefale Schous. Særdeles god oplevelse. Vi har afholdt en 70 års fødselsdag og valgte at få maden, til 17 personer, leveret af Vi har følgende kommentarer til denne levering: Dejlig, frisk og glad betjening.

Altid med hjælp fra hinanden og med faren som sparringspartner, hvis det blev nødvendigt. Da brødrene i 2013 besluttede sig for at åbne en afdeling i Nykøbing, var det ikke en tilfældighed. - Det var i Nykøbing, at vores far i sin tid startede sin karriere, siger Søren Schou. Nykøbing-afdelingen åbnede de på Nygade, ikke langt fra faderens daværende butik, og de så efterhånden et marked for at invitere selskaber på middag. Så i foråret 2017 åbnede de huset for både selskaber og delikatesse. Men det er i Marielyst, at travlheden er størst. Derfor vil brødrene og Schou's restaurant have alt sit fokus på forretningen der. Sidste åbningsdag i Nykøbing er 29. december. Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Uprofessionelt. Snegl i buffet Vi spiste på Schous denne sommer i anledning af min søn blev student. Vi fik deres buffet hvor der i min salat befandt sig en levende snegl. Dette er ikke ok. Selve behandlingen af situationen af personalet var uproffesionelt, da der skulle tre tjenere til før vi fik en smule kompensation for situationen. Hvor efter min mening var selve kompensationen for lille. Vi valgte specifikt Schous da vi altid har haft en god oplevelse og god service. Dette er desværre sidste gang vi besøger Schous. Vi har i dag spist på Schou's for… Vi har i dag spist på Schou's for sidste gang, har spist der et par gange i løbet af nogle år, og må sige at nu er det nok. Der var buffet, og i salaterne lå der både gafler og skeer helt nede i salaten. Det jeg smagte af buffen smagte af ingenting, så nu gider vi ikke mere, kedelig mad og utrolig dårlig hygiejne. Oplevelserne de sidste gange vi har… Oplevelserne de sidste gange vi har været der, maden smager ok, men fraværende service, ingen garniture, total ligegyldig betjening.

NYT FRA RESTAURANTEN: RESTAURANTEN ÅBNER IGEN FRA ONSDAG 20. MAJ KL. 17 - RING OG HØR NÆRMERE OM TAKE-AWAY - Klik her for at se menu FRA SLAGTERAFDELINGEN: BUTIKKEN ER ÅBEN: MANDAG -LØRDAG KL. 9-18 OG SØNDAG KL. 9-14 KØDKASSER FERSK KØD, PÅLÆG, SALATER MM. KAN AFHENTES ELLER LEVERES TIL DØREN. Vi arrangerer og sørger for alt til din næste fest, bryllup, reception m. m. Kvalitet.. hverdag og fest... vi leverer gerne go' mad. Ring eller kom ind og hør nærmere om de spændende muligheder. Læs mere her. Historien - I orkanens øje Grundlæggeren af det Schou'ske dynasti valgte at placere sig ved orkanens øje på Marielyst Torv, hvor sommersæsonens mylder nemt løber op i 40. 000 forbipasserende hver dag. Her åbnede slagtermester Kaj Schou i 1967 Schou's Kødcenter i et ganske almindeligt gulstens-hus med tilhørende røgeri, og lige siden voksede hans ry for dygtighed og flid hurtigere end hans egne forventninger. Mere historie

Hos Schou's Restaurant på adressen Nygade 18 Nykøbing F får du lækker mad serveret med et smil. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Schou's Restaurant stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse. Der er frit valg mellem alle retter på menukortet, Læs mere og du kan få Aftensmad, Frokost. Stop madspild Schou's Restaurant - Menu Schou's Restaurant Nykøbing F... (0) Madoplevelser Service Værdi for pengene Hvordan var dit besøg? Fortæl andre om det

Vi byder på et godt udvalg i bøffer, frokost take away, smørrebrød, samt lune retter. Kig ind og lad dig friste Klik her og se vores TAKE AWAY FOLDER Bestilling af smørrebrød på tlf. 5482 0771 - Se hele udvalget og bestil her Normale åbningstider: Mandag - fredag 9. 00 - 18. 00 Lørdag 9. 00 - 14. 00 (Søndag lukket)