Samsøe & Samsøe

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. Samsøe & Samsøe Virksomhedsinformation Branche Modetøj Grundlagt 1993 Grundlægger Klaus og Preben Samsøe Antal salgssteder 46 Virksom i Danmark, Holland, Norge, Sverige, Belgien, Finland, Frankrig, England & Tyskland Organisation Antal ansatte Ca. 750 Ejer Peter Sextus & Per-Ulrik Andersen Eksterne henvisninger Virksomhedens hjemmeside CVR-nummer 25185005 OpenCorporates dk/25185005 Samsøe & Samsøe er en dansk modevirksomhed, som er kendt for sine skandinavisk inspirerede designkollektioner til mænd og kvinder. Foruden tøj laver virksomheden accessories, sko, lingeri og badetøj. Samsøe & Samsøe har hovedsæde i København og bliver i dag forhandlet i mere end 30 lande. Samsøe & Samsøe blev grundlagt i Københavns Latinerkvarter i 1993 af Samsøe-brødrene Klaus og Preben Samsøe. I 2000 købte CEO Peter Sextus og hans forretningspartner Per-Ulrik Andersen virksomheden og har efterfølgende udviklet Samsøe & Samsøe til det moderne designerbrand, det er i dag.

Samsøe & Samsøe (2020) • Køb modetøj fra Samsøe & Samsøe online hos Miinto

VORES FAVORITTER: PAINT DOTS Her er et udvalg af vores favoritter denne sæson, fra signatur-styles til klassikere, som du kan bruge i mange år fremover. Shop nu SAMSØE SAMSØE X CARL KRULL A limited edition collaboration True Danish design Mode online - Herremode og damemode Hos Samsøe Samsøe finder du et bredt udvalg af modetøj til kvinder og modetøj til mænd, online og i butikkerne. Kollektionerne bryder med de aktuelle trends og trækker på Danmarks hæderkronede designtradition, der resulterer i en minimalistisk, prismæssigt overkommelig og let tilgængelig stil. Vores online butik indeholder alt, hvad du har brug for til hverdagsbrug og særlige lejligheder, fra arbejdstøj og stylet hverdagstøj til sko og accessories. Vi tilstræber at give dig det bedste udvalg og den bedste kvalitet inden for mode til mænd og mode til kvinder online. Modetøj til kvinder og mænd Samsøe Samsøe startede i 1993, da brødrene Samsøe åbnede en lille butik i eget navn i Københavns latinerkvarter. Mærket, der oprindeligt kun solgte smykker, blev hurtigt udvidet til også at omfatte kvalitets-T-shirts og strik, primært til mænd.

 1. Sex escort dk
 2. Samsøe & samsøe hoys straight pants 7331 - bukser
 3. Trådløs oplader iphone 10
 4. Samsøe & samsøe petulie dress 12732
 5. Kløvedal har en opsigtsvækkende teori om, hvordan han fik sin dødelige sygdom – Ekstra Bladet
 6. Samsøe samsøe hoys straight pants
 7. Mode Online | Herremode & Damemode | Samsøe Samsøe®
 8. Dennis knudsen kæreste
 9. Vandrerhjem i københavn

Samsøe & samsøe bluse - juni ss blouse tourmaline

Med sin skandinaviske kulturarv i bagagen, har Samsøe & Samsøe formået at skabe et brand, der symboliserer æstetik, street-style inspireret af Københavns gader og ægte skandinavisk skønhed. Samsøe & Samsøe er dedikeret til at lave godt håndværk og benytte materialer der skaber en følelse af luksus – hver gang. Derudover skaber Samsøe & Samsøe altid alsidige kollektioner, som du kan bruge til enhver anledning – om det er arbejde, skole, fest eller noget derimellem, giver Samsøe & Samsøe dig tidløse, funktionelle og sofistikerede styles – alt hvad du har brug for i din garderobe.

Det var nemlig søskendeparret Preben og Klaus Samsøe, der etablerede brandet tilbage i 1993. Tre år forinden åbnede brødrene en lille smykkeforretning i København, men nogle år senere begyndte de også at producere modetøj til herrer. Tøjet blev taget rigtig godt imod, og brandet blev hurtigt en stor succes. Når man skaber mode, er det vigtigt at give tøjet en vis identitet, så man kan adskille det fra andet tøj. Dette formåede Samsøe & Samsøe, hvis helt unikke og genkendelige stil hurtigt blev et hit hos mange forbrugere. Tøjet er simpelt og elegant, og der er noget for enhver smag. Brandet startede en ny epoke i sin historie, da Peter Ulrik Andersen og Peter Sextus overtog mærket i 2000. Det betød, at der i 2004 for første gang kunne præsenteres en kollektion til kvinder, som hurtigt fik følgeskab af nye og spændende kollektioner med modesko og deniminspireret modetøj. I dag er Samsøe & Samsøe et absolut must have hos mænd og kvinder i både ind- og udland. Blandt kvinder er det specielt Samsøe & Samsøe kjoler der hitter.

I begyndelsen skabte de kun modetøj til mænd, men i 2004 lancerede de deres første kollektion af dametøj, hvilket for alvor gav dem vind i sejlene. Fælles for alle deres design er, at de er tidløse, enkle og i høj kvalitet. Deres silhuetter er enkle og deres snit mere maskuline, men de formår alligevel at skabe styles, der oser af femininitet. Samsøe & Samsøe skaber funktionelt modetøj med urbane vibes, der i al sin enkelthed kan mikses og matches efter behov og anledning, og som sandsynligvis går hen og bliver garderobefavoritter derhjemme. Hvis du har kastet din kærlighed over det skønne, danske brand, kan du med fordel også kigge nærmere på andre danske design-darlings som Mads Nørgaard og Wood Wood. Skab en garderobe fyldt med basisstyles og unikke kreationer Hvis der er én ting, der udmærker Samsøe & Samsøe, er det deres basismodeller, som både er et musthave for mænd og kvinder. Blandt deres basismodeller finder du alt fra T-shirts til langærmede bluser, sweatshirts og strik, bukser og skjorter.

Samsøe samsøe veneta blouse

Shop Samsøe & Samsøe på Samsøe & Samsøe er kendetegnet ved enkle og elegante designs tilført tidens største trends. Derudover trækker Samsøe & Samsøe på deres skandinaviske baggrund, og skaber styles der er minimalistiske, overkommelige og let anvendelige med et nordisk udseende. Hos Bahne finder du de bedste styles fra Samsøe & Samsøe, som altid er trendy, nutidige og essentielle i enhver kvindes garderobe. Samsøe & Samsøe har været på markedet siden 1993 og har næsten lige siden været et eftertragtet mærke i den danske modeverden. Personerne bag Samsøe & Samsøe er brødrene Klaus og Preben Samsøe, der åbnede første butik i Københavns latinerkvarter i 1993. Oprindeligt solgte de blot smykker, men hurtigt voksede sortimentet til at omfatte bl. a. T-shirts til mænd. I 2000 overtog Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen ansvaret for Samsøe & Samsøe og deres vision var, at brandet skulle være et internationalt modehus med tøj, sko og tilbehør til både mænd og kvinder. Siden da har Samsøe & Samsøe fået stor succes og er den dag i dag et anerkendt dansk brand.

Samsøe & Samsøe gør dit look personligt Det kan gøres ret enkelt, hvis man har de rette designmæssige kvaliteter og skills – det med at skabe individuelle looks kan Samsøe & Samsøe i den grad. De har nemlig skabt en enkel og letgenkendelig stil, der passer perfekt ind i de nordiske stilarter. Signaturen skinner især igennem på de skarptskårede snit, der ofte har store halsudskæringer, samt kantede og ranke silhuetter. Det er mode, som er hot for evig med deres kunstneriske og skulpturelle former, der passer perfekt ind i en stilbevidst, kulturel, akademisk, urban og sporty-dynamisk designstil. Her får du nemlig den nyeste mode til storbyens borgere, som opholder sig væk fra hjemmet det meste af tiden. Og her passer tøjet fra Samsøe & Samsøe perfekt ind med deres tidløshed, der kan bæres til alle anledninger og aftaler. Et nutidigt mærke med en klassisk fremtoning Er du til enkle helfarver i store udtryk, så er Samsøe & Samsøe et oplagt bud på dit fremtidige mærke, hvis ikke du allerede er faldet for den rå og minimalistiske stil.

Samsøe & Samsøe designer seks årlige herre- og dametøjskollektioner i materialer som silke, ruskind, kashmir og klassiske japanske metervarer. I 2016 har modevirksomheden 41 selvstændige butikker og 50 shop-in-shops fordelt over mere end 10 lande. Antallet af Samsøe & Samsøe-butikker i Danmark er 19, og udenfor Danmark er der 21 butikker. Historie [ redigér | redigér wikikode] Samsøe & Samsøe blev grundlagt i Københavns Latinerkvarter i 1993 af Samsøe-brødrene. Den første butik åbnede i Studiestræde i København i 1993. De første to år solgte Samsøe & Samsøe udelukkende smykker, hvorefter virksomheden gik over til salg af basis-T-shirts, hovedsageligt til mænd. I 2000 købte CEO Peter Sextus og hans forretningspartner Per-Ulrik Andersen virksomheden, og herefter blev Samsøe & Samsøe-kollektionerne udviklet til fulde tøjkoncepter til både mænd og kvinder. Samsøe & Samsøe har 1500 forhandlere i Europa, USA og Asien og beskæftiger ca. 750 ansatte per 2016. Virksomheden har et internt team bestående af følgende afdelinger: design, konstruktion, produktion, økonomi, salg, marketing og detail, der alle arbejder tæt sammen.

Samsøe Samsøe online | Den nye kollektion på Zalando

Brandets ambition er at udvikle attraktive internationale designs og et stort udvalg af nyttige elementer til din basisgarderobe. Brandet når ud over Danmarks kanter med deres store basiskollektion, som kan bruges af de fleste mennesker, uanset hvor de bor i verden. Køb dit tøj online her hos os, hvis du leder efter basisitems til din garderobe. Udvalget er stort og kvaliteten er i top, så du kan roligt følge din mavefornemmelse.

2020-kollektionen I 2020 kan du forvente at se kreative og nytænkende designs fra Samsøe & Samsøe. Designs, som er præget af iøjnefaldende farver, komplimenterende snit og sommerfriske prints. Blomsterprints og sarte blonder er med til at understøtte brandets feminine stil, mens de løse snit og oversize pasforme understreger den casual vibe, som altid kendetegner brandets designs. Selvom vi dette år vil opleve flere vovede prints og dristige farvevalg fra Samsøe & Samsøes side, sker det ikke på bekostning af brandets sædvanlige tilgang til mode. Samsøe & Samsøe er nemlig kendt for deres gennemførte stil, som på sofistikeret vis forener streetstyles og skandinavisk minimalisme. Selv om forårsblomster, pastelfarver og prikket print vil dominere i forår- og sommerhalvåret, er der ingen grund til at frygte, at kollektionen bliver alt for sukkersød. Der er nemlig også rigeligt med sporty referencer iblandt de mange items. En Samsøe & Samsøe kjole er en must have "Lige børn leger bedst", lyder et velkendt udtryk, der er relevant i denne sammenhæng.

 1. Vild med dans 2015 vinder hot
 2. Lukkede broer i dag d