Salat Med Kartoffel

  1. Salat med kartoffel en
  2. Salat med kartoffel 2017
  3. Kold kartoffelsalat - Nem hjemmelavet kartoffelsalat - Opskrift - Arla
  4. Salat med kartoffel salad

Ingrediensliste 600 g. sød kartoffel 30 g. soltørrede tomater 75 g. frisk spinat 65 g. fetaost 1/2 bundt persille 1 stk. forårsløg Salt/peber Lidt olivenolie Fremgangsmåde 1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. 2. Skræl søde kartofler og skær i tern. Placer i et ovnfast fad. Fordel 3-4 spsk. olivenolie udover, lidt salt og peber og vend det godt rundt. 3. Bag dem i ovnen i ca. 30-40 min. indtil de er møre. Vend dem evt. undervejs, så de bliver bagt på alle flader. 4. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle ned, imens du forbereder de resterende ting. 5. Skyl spinat og hak groft. Skyl persille og hak fint. Dræn soltørrede tomater for olie. Hvis de er store, så hak dem i mindre stykker. 6. I en skål blandes dine bagte søde kartofler med spinat, spinat, soltørrede tomater. Knus feta udover og vend det rundt. 7. Hak evt. også lidt frisk forårsløg og vend det rundt. 8. Spis med det samme eller sæt på køl indtil brug. 9. Du kan evt. servere med et stykke stegt kyllingebryst. Vores er stegt i en marinade af salt, peber, olivenolie, paprika og lidt hvidløg.

Salat med kartoffel en

Salaten kan nemt gemmes til dagen efter og nydes i madpakken – evt. med lidt stegt kylling til og/eller brød. De søde kartofler kan sagtens skiftes ud med almindelige kartofler eller gulerødder – eller måske alle 3 ting? Valnødderne bringer knas til salaten og citronsaften giver lige salaten den syre, som der skal til for at den sidder lige i skabet. Salat Med Bagte Søde Kartofler, Feta Og Valnødder – Opskrift På Salat Fantastisk lækker salat. Det perfekte tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Forb. tid 15 minutter Tilb. tid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skræl den søde kartoffel og skær den ud i cirka 1×1 cm tern. Kom ternene i en pose med salt, timian og olie. Ryst posen godt, og hæld så ternene ud på en bageplade. De skal nu bage i 25-30 minutter eller, indtil de har fået lidt farve. I mens skæres feta i mindre stykker. Valnødderne hakkes. Rucola skylles og kommes i et fad eller på en stor tallerken. Kom så de færdige søde kartoffeltern ovenpå (du bestemmer selv om du vil servere dem varme eller kolde – salaten er lækker på begge måder).

Salat med kartoffel 2017

Kold kartoffelsalat - Nem hjemmelavet kartoffelsalat - Opskrift - Arla

Salat med kartoffel salad

  1. Salat med kartoffel og asparges
  2. Salat med grønkål, granatæbler og søde kartofler – Madforlivet.com
  3. Salat med kartoffel bag
  4. Salat med kartoffel
  5. Salat med kartoffel express
  6. Oversæt svensk dansk

Foto: Salat med nye kartofler og grønne asparges En dejlig forårssalat, som er god til culotten. Den smager også skønt til sommerens grillede fisk og kød. Ingredienser 500 g nye kartofler 1 bundt grønne asparges 2 spsk olivenolie 1 fed finthakket hvidløg salt og peber 1-2 spsk skalotteløg, finthakket 2 spsk estragonblade eller dild, grofthakket lidt citronsaft 2 spsk olivenolie 75 g feta Sådan laver du salat med nye kartofler Skrub kartoflerne og kog dem møre i vand med salt. Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges og kassér dem. Skær aspargesene i mindre stykker på skrå af ca. 2 cm. Steg aspargesstykkerne på en pande med olivenolie og hvidløg 2-3 min til de er let møre. Krydr med salt og peber. Skær de kogte kartofler i halve og vend dem sammen med grønne asparges, skalotteløg, estragon eller dild, citronsaft og drys salaten med små stykker feta. Se også opskrift på Lammeculotte med grov oliven-tapanade. Det bedste på lige nu