Rejser Til Bornholm

Det giver et spændende billede af den bornholmske stenindustri før- og nu. Du kommer selv til at prøve at hugge i granitten, og dermed få en fornemmelse af, hvordan det var at arbejde i stenbruddet i gamle dage. Herfra kører vi ud til Opalsøen og Hammersøen inden vi fortsætter til Restaurant Bolsterbjerg, hvor der er mulighed for at spise frokost. Om eftermiddagen besøger vi den berømte Østerlars Rundkirke, der er den største af de fire rundkirker på Bornholm. Sejltur til Christiansø (5 dags rejserne) En tur til Christiansø er en rejse til Danmarks mest særprægede øsamfund. Øen er en del af øgruppen Ertholmene, som er ejet af den danske stat og hører under Forsvarsministeriet. Christiansø er totalfredet og under vores ophold får vi et indblik i, hvilken vigtig rolle øen har spillet for det danske forsvar gennem tiden. Vi besøger bl. a. den mere end 300 år gamle fæstning, der blev bygget for at opruste flåden i Østersøen. På Christiansø er der også en kro, hvor der er mulighed for at spise frokost og hvis det kun er den lille sult, der skal stilles, er her også en kiosk der bl. sælger is og pølser.

Rejser til bornholm island

Solskinsøen Bornholm - Danmarks dejligste ferieø Charmerende Allinge byder velkommen med sin hyggelige havn, levende butiksmiljø, caféer og restauranter samt selvfølgelig et røgeri. Fra Allinge i nord til Dueodde i syd står natur-, kultur- og smagfulde oplevelser i kø. Nyd et besøg ved Hammershus og den smukke rundkirke Østerlars. Nyd øens absolutte specialitet "Sol over Gudhjem" med en kold Svaneke-øl. Eller tag på en sejltur til smukke Christiansø og oplev et stykke Danmarkshistorie gennem den 300 år gamle fæstning. Bornholm skal man virkelig unde sig selv. ALLINGE På nordspidsen af Bornholm ligger den spændende by Allinge, som er præget af den nærliggende Hammerknude, hvor Hammershus slotsruin ligger. Her har der været intensiv brydning af granit, som blev udskibet fra både Allinge Havn og Hammerhavnen. Allinge er en aktiv havneby med masser af gamle idylliske gader, et driftigt forretningsliv og et væld af aktiviteter hen over om sommeren, blandt andet Folkemødet og Jazzfestival. Se film fra NILLES Bornholm Rejsebeskrivelse 2020 UDREJSE Morgenkomplet i Hedensted, over Storebæltsbroen og Øresundsbroen med sandwich undervejs og gennem Sydsverige til Ystad.

Dag 1: Med bus og Bornholmerfærgen til Rønne Fra Danmark til Ystad i Sverige og vi er allerede godt på vej. Herfra tager vi færgen til Rønne og ankommer på vores hotel Balka Strand, hvor aftensmaden står klar med et glas vin/øl. Dag 2 - 5: Varieret udflugtsprogram Klippelandskab, smuk natur og Hammershus. Vi tager på en dejlig ø-rundtur til nogle af Bornholms største seværdigheder. Vi kører over øen til Vang og Hammershus, Nordeuropas største borgruin, som ligger på en 74 meter høj klippeknude. Fra Hammer Havn er der, i stille vejr, mulighed for at sejle ud og se de flotte klippeformationer Løvehovederne og Den Våde Ovn, som er en ca. 70 meter dyb hule i klippen. Herfra kører vi den smukke tur langs kysten og retur til vores hotel til middag. Maleriske Christiansø Vi kører til Gudhjem, hvor du har mulighed for at sejle med til Christiansø, som er en del af ø-gruppen Ertholmene. Christiansø har fantastisk natur, kun omkring 80 indbyggere, og alt på øen er fredet. Øen er en velbevaret kulturarv og har desuden spillet en vigtig rolle i at forsvare Danmark tilbage i 1600-tallet, hvor svenskerne var vores arvefjende, samt i 1800-tallet under Englandskrigene.

 • Busrejse til Bornholm • Østersøens Perle | Hanstholm Rejser
 • Wi-Fi eller Bluetooth højttalere? - LYDBAVIANEN
 • Kanelkage uden kærnemælk
 • 2.2 Den naturlige logaritmefunktion - Matematik for 3Ma34
 • Rejser til bornholm usa
 • Hvad er en normal puls? | Læs om hjerte- og pulsfrekvens | Med24.dk
 • Læge holte midtpunkt ida
 • Leje bil tyskland og køre danmark
 • Rejser til bornholm meaning
 • Rejser til bornholm season
 • Vm håndbold 2019 resultater live
 • Anne linnet barndommens gade