Mærker Til Tøj

Ligesom stemplet kan du ikke bruge tekstiltuschen i sorte tekstiler. Du skal også være opmærksom på, at med tiden vil teksten sandsynligvis blive vasket af. Vær opmærksom på, om teksten fra tekstiltusch kan ses på ydersiden af tøjet, hvis det er en meget tynd/lys kvalitet. Tekstiltusch er en god løsning, hvis du har et her-og-nu behov for navnemærker, og hvis du har det fint med, at navnemærket sandsynligvis vil blive vasket af efter noget tid. Navnemærker i sportstøjet I klubber og foreninger, hvor alle har ens træningstøj, er det rart at have tydelige navnemærker på tøjet, og i nogle sportsgrene og klubber er det endda et krav. Vores navnemærker til sportstøj er en billig løsning, som du selv stryger på tøjet. Navn i sportstøjet egner sig også godt til mindre foreninger, der kan have foreningens navn liggende klar til stryge på nyt tøj. Navnemærker til arbejdstøj Navnemærker på arbejdstøjet gør det nemt for medarbejderne at skelne arbejdstøjet fra hinanden. Sætter du firmanavn på, vil tøjet også fungere som branding af virksomheden.

Mærker til to imdb movie

Dette gør at tøjklistermærket holder meget bedre til vask. Du bør ikke kogevaske tøjet. Bliver tøjet alligevel kogevasket, så reduceres levetiden af tøjklistermærket væsentligt. Skal tøjet kogevaskes eller leder du efter noget som holder tøjets levetid, så anbefaler vi vores strygemærker. Ønsker du af en eller anden grund ikke længere at tøjklistermærket skal sidde på tøjet, jakken, skoene eller legetøjet, så er det hurtigt og nemt at fjerne igen. Navnemærker øger børns selvstændighed - læs hvorfor. © 2019 Disney © 2019 Disney/Pixar © 2019 Winnie the Pooh Kundeanmeldelser: Jeg har modtaget de fineste mærker med Bamse på. Børnene er glade for, at de har mærker med deres navn, hvor Bamse er på. Personalet i børnenes institution er også glade, for nu kan de selv finde deres tøj og madpakke i køleskabet. Var lidt skeptisk, da jeg bestilte om de kunne holde i vaskemaskinen, men jeg er SÅ tilfreds. Vi har sat mærker i alle vaskeanvisninger i børnenes tøj og jakker. Samt vi bruger mærkerne på en masse andre ting børnenes tasker, sko mm.

Navnebåndene fås både med og uden strygebagside. Navnebåndene bliver desuden tit brugt som "made-by-mærker" på kreative kreationer, hvor de giver eksempelvis en hjemmestrikket sweater et flot og eksklusivt udtryk. Navnebånd er en god løsning til fritidsdesignere af tøj, eller hvis du for eksempel vil give en hjemmestrikket sweater et helt unikt look med et navnemærke. Navnestempel Navnestempel er en super løsning, hvis du har behov for at navnemærke mange ting. Det er simpelthen en form for navnemærke-stempel! Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan stemple på sorte tekstiler, men ofte vil der være en hvid label i tøjet, som du kan stemple på. Navnestemplet findes i to versioner: Navnestempel med udskiftelig plade eller fast tekst. På navnestemplet med udskiftelig trykplade kan du ændre teksten fra gang til gang, hvor du på versionen med fast trykplade bestiller din tekst, og så kan den ikke efterfølgende ændres. Tekstiltusch En tekstilpen er en nem og meget billig løsning, når det kommer til navnemærker.

  1. Godser sjælland udlejning
  2. Leje af borde og stole
  3. Ivar | lex.dk – Den Store Danske
  4. Adidas tøj til kvinder
  5. Drengen der ville gøre det umulige | Det Danske Filminstitut
  6. Tøj til unge
  7. Billige ipad air
  8. Hvad er andelsbolig

NAVNEMÆRKER GØR LIVET NEMMERE Strygefri navnemærker - gør hverdagen super nem! Klistermærke - klæber på næsten alt! Tåler vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbling 1 sæt består af 96 stk. mærker med navn, motiv eller både navn og motiv HVOR KAN NAVNEMÆRKERNE ANVENDES? Navnemærker til tøj Navnemærker til madkasser og drikkedunke Navnemærker til legetøj Navnemærker til bøger, penalhus og andre skolesager Navnemærker bruges i vuggestuer, børnehaver, skoler, plejehjem og brandvæsen, det er kun fantasien der sætter grænser og uanset hvor det bruges er de med til at holde styr på ting og dermed gøre livet nemmere. KUNDERNE ER VILDE MED VORES SERVICE OG VORES NAVNEMÆRKER FACTS OMKRING BYHAPPYME`S NAVNEMÆRKER Ja, de kan holde til vask, tørretumbling og opvaskemaskine Ja, det er et klistermærke Ja, de kan fjernes igen DESIGN DE FLOTTESTE MÆRKER Det optimale navnemærke indeholder lidt tekst. Jo, mere tekst des mindre skrift. Tænk på at det skal være let at få tøj og ting retur igen. Skriv derfor barnets fornavn og blot første bogstav i efternavnet på linje 1, efterfulgt af telefonnummer på linje 2, færrest mulige karakterer - så får du et fremragende resultat.

Navnemærkerne er lavet i en høj kvalitet, så de holder længe. Samtidigt er materialet ganske tyndt, så det tilpasser sig tøjet og ikke generer på nogen måde. Du kan meget nemt personliggøre navnemærkerne, så der ikke blot er navn på, men også et lille ikon. Det er en god mulighed, hvis der er nu er flere med samme navn i institutionen og hvis flere skulle have fået den samme gode idé at benytte navnemærker. DET HANDLER OM AT GØRE HVERDAGEN NEMMERE Det vi rigtig gerne vil med Byhappyme er at gøre hverdagen lettere for familier med små børn. Navnemærker er blot et eksempel, hvor vi har forsøgt at gøre hverdagen en anelse lettere. Ved endda at lave mærkerne strygefri, har vi virkelig gjort det så nemt som overhovedet muligt. Vi har flere produkter, som også har til formål at gøre hverdagen nemmere. Et eksempel på dette er navnesutter. Med sutter med navn på, sikrer du at dit barns sut aldrig bliver forvekslet med de andre børns sutter. Som navnemærker kan du nemt og hurtigt bestille navnesutter her på siden, hvor du kan tilpasse tekst og skrifttype.

Flere steder er tryk på arbejdstøj eller navnemærker et krav for at kunderne kan se, hvem medarbejderen er. Bemærk også, at der er krav om, at der skal være firmanavn og navn på arbejdstøj, der trækkes fra i SKAT. Transfer navnemærker Vil du gerne have et synligt og tydeligt navnemærke på dine tekstiler, så vælg vores transfer navnemærker. Transfermærkerne er oplagte på eksempelvis hagesmække eller andet, der bliver taget af og på, mange gange i løbet af en dag, og som derfor let forbyttes eller forsvinder. Labelyourself tags Har du behov for navnemærker med mange forskellige navne? Eller har du behov for en løsning her og nu? Labelyourself tags er fleksible navnemærker, der kan bruges, når du har behov for dem. Du kan skrive direkte på dine tags med en kuglepen. Labelyourself tags kan tåle vask på op til 60 grader og en tur i tørretumbleren. Du bestemmer selv, om du vil sy dine Labelyourself navnemærker i tøjet eller stryge dem fast. Navnemærker med velcro Har du brug for navnemærker på uniformen, arbejdstøjet eller lignende, så vælg vores navneskilte med velcro, der nemt kan sættes på tøjet.