Kreta Vejr Oktober

I skolernes efterårsferie (uge 42) har Kreta noget af det bedste vejr indenfor Europas grænser, men der kan dog være nogle dage med regn. Vejret om vinteren I november, december, januar og februar er det lavsæson på Kreta, og mange charterselskaber indstiller flyvningerne i den periode. Det er i disse måneder, at det meste af Kretas nedbør falder, men rigtig koldt bliver det sjældent. Mange af dagene ligner det vi vil kalde gode efterårsdage på vores hjemlige breddegrader. Så for dem der kan undvære strandlivet, er det en god (og billig) tid at tage til Kreta på. Måske lidt overraskende, så byder Kretas bjerge ofte på masser af sne i vintermånederne, og for de mere øvede skiløbere er det muligt at stå på ski.

Vejret i Blagoevgrad året rundt

  • Vejret i Blagoevgrad året rundt
  • Statens værksteder for kunst air
  • Hvem vandt Vild Med Dans 2012? Og hvem var deltagerne? Få svar her →

Kreta vejr oktober 2017

Vejret på Kreta- Klima og Vejrfænomener Vejret på Kreta kan kort karakteriseres ved en mild, regnfuld vinter og en varm, tør sommer. Klimaet er veltemporeret middelhavsklima. Der er markante forskelle mellem vejret ved kysterne og oppe i bjergene såvel som der kan være store forskelle på Øst- og Vestkreta, både hvad angår temperatur, vind, regn samt - i sjældnere tilfælde - sne. - Ved kysterne: Tør sommer, mild vinter. Sæsonen, hvor det regner mest starter sent i oktober og varer til marts eller måske endda april. Sne er meget sjældent ved kysterne, specielt på den østlige del af øen. - Den østlige del af Kreta (området omkring Sitia) er tørrere og varmere end på Vestkreta (Chania-området) Dette ses tydeligt på vegetationen. Chania er meget grønenere end det næsten ørkenlignende Sita.. - De samme forskelle gælder nord- og sydkysten. hvor der er mindst regn og mere varme på sydkysten Regnvejrsdage Regn i mm (i gennemsnit) Athens 55 404. 4 Thessaloniki 121 437. 3 Heraklion (Kreta) 86 288, 5 Rhodos 74 535, 3 Korfu 147 1083, 8 - kilde: GNTO - - Vinteren i bjergområderne på Kreta kan blive rigtig kolde med meget sne.

Santorini Vejr - Læs om vejr og klima på Santorini

Tekst, kort og nøgletal - måned

Billige rejser i Oktober - 5 billige feriemuligheder | Godtur.dk

Få et samlet overblik over vejret i Blagoevgrad året rundt med temperaturer, solskinstimer og nedbør. Gennemsnitligt vejr i Blagoevgrad, Bulgarien Gennemsnits­værdier Maksimum temperatur Minimum temperatur Solskinstimer pr dag Nedbør i mm pr dag Middeltemperatur Grafen viser de gennemsnitlige maksimale temperaturer i Blagoevgrad (som oftest den værdi, der er målt midt på dagen) og de gennemsnitlige minimale temperaturer (som oftest den værdi, der er målt midt om natten). Normalt vil temperaturen i en given måned derfor befinde sig i intervallet mellem den gennemsnitlige maksimale og minimale temperatur. I juli måned vil der gennemsnitligt være op til ca. 27 grader om dagen og ned til ca. 16 grader om natten. Da der er tale om gennemsnitsværdier, vil der i løbet af en kalendermåned selvfølgelig også være dage og nætter hvor det er både varmere og koldere end de gennemsnitlige værdier. Klik på graferne for at forstørre dem. Vis normal størrelse Gennemsnitlig Nedbør Grafen viser den gennemsnitlige nedbørsmængde målt i millimeter nedbør (regn, sne, hagl, slud o. s. v.

  1. Schou nykøbing f o