Glerups Hjemmesko Tilbud

I Danmark, hvor det er mere koldt end varmt, er hjemmesko et musthave, og derfor er det også fantastisk at disse hjemmesko formår at forene flot design og god komfort, således du kan bruge dine hjemmesko i hyggelige lag og være smart klædt på - samtidig. Gør dine fødder en tjeneste og hop i et par fantastiske Glerups hjemmesko. Køb dem i vores butik i Silkeborg eller på vores webshop.

Glerups hjemmesko tilbud i 10

Til voksne er der de helt traditionelle slippers uden hælkappe, som er lige til at smutte i, og som er super praktiske, når du hurtigt skal have noget på fødderne en kold vintermorgen, når du står ud af sengen. Derudover kan du vælge modellen med hælkappen, som sidder lidt bedste fast – eller ankelstøvlen som er som en lille støvler, der går op og luner godt omkring anklen. Til børn har vi udvidet sortimentet, og her kan du nu også få de lækre hjemmesko i en smart ballerinamodel til pigerne, som er perfekt til indesko i børnehaver, skoler og SFO'er. Udover de klassiske farver koksgrå og lysegrå kan du også få nogle af modellerne i mere friske farver som lilla, rød og en flot aquarius-blå. Køb Glerups hjemmesko hos Lykke Sko Hos Lykke Sko er vi stolte over, at vi kan sælge dig Glerups hjemmesko og slippers, da det virkelig er et kvalitetsprodukt. Derfor anbefaler vi dig, at købe et par, mens lager haves. Skoene er ikke bare fantastiske at gå i, de er også dejlig varme og særdeles behagelige at have på, også hvis du har disse sutsko på uden strømper.

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR. Vælg størrelse Når regnen og blæsten rusker ude foran vinduet, eller når sneen daler langsomt ned, er der ikke noget bedre end at iklæde sig varmt, lækkert vintertøj. Men hvad med fødderne? Husker du at passe godt på dem i vintermånederne? Med et par hjemmesko fra Glerups er du godt på vej, og vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige i webshoppen hos Juul Sko. Hjemmesko i filt Vores passion er filt. Sådan siger Nanny og Ove, der er parret bag den danske skofabrikant Glerups. Som enhver anden passion begyndte Nannys passion for filt som et hobbyprojekt. Filtede hjemmesko blev hurtigt et hit blandt familie og venner, og det banede vejen for den virksomhed, der i dag har kunder over hele verden. Selvfølgelig sælger vi de populære sko her på siden. I webshoppen her på siden finder du et hav af Glerups hjemmesko. Den originale, grå filtstøvle er selvfølgelig at finde, men modeller, former og farver udvikles hele tiden af det populære brand, og vi opdaterer løbende webshoppen.

Glerups Hjemmesko | Find Glerups Sko Her | Hurtig Levering

Voksne INFORMATION OM LUKNING AF BUTIKKEN I ODENSE, KAN LÆSES UNDER "OM COMO SHOES" HER PÅ WEBSHOPPEN! Født ved en tilfældighed I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren naturlig uld fra hendes egne gotlandske pelsfår. De blev godt modtaget af begejstrede venner og familie. Den varme modtagelse gav grobund for virksomheden Produktionens udviklingI starten kunne Nanny højst filte to par støvler om dagen, siden har hun og hendes mand Ove arbejdet hårdt med at udvikle og forbedre produktet og produktionsteknikken. Adskillige maskiner er opfundet og kasseret, for at gøre i stand til at kunne følge med efterspørgslen fra "afhængige" kunder verden over. Produktets udvikling Allerede fra start af, var det vigtigt for ægteparret, at de skulle producere verdens bedste fodtøj af filt, men med stor omtanke for både mennesker og natur, så du og jeg kan købe produkterne med god samvittighed. Derfor bliver fåreulden så vidt muligt renset mekanisk, for at undgå al unødig kemi, der bliver kun anvendt farver, som er fri for tungmetaller og giftige AZO-farvestoffer og al skind bliver opkøbt fra et europæisk garveri, som lever op til EU's meget strenge miljøkrav.

Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af Glerups hjemmesko. De fodformede hjemmesko er kendt for deres fantastiske komfort og flotte og enkle design, og derfor har disse hjemmesko vundet plads i danskernes hjerter. Derudover er et par Glerups hjemmekso utrolig holdbare, og når du først har haft et par af disse hjemmesko, tøfler eller ankelsko på fødderne, så vil du altid vende tilbage til dette mærke. Glerups hjemmesko er også den oplagte gaveidé til især far, farfar og morfar, men også kvinderne efterspørger de skønne modeller. Glerups - hjemmesko med værdier Skoene er designet af Nanny Glerup, som for mere en tyve år siden filtede sit første par hjemmesko af ren og naturlig uld fra sine egne gotlandske får. Skoene blev beundret fra alle sider, og derved startede virksomheden. I begyndelsen producerede Nanny kun meget få par hjemmesko, men siden hen har hun og familien arbejdet hårdt for at udvikle produktionen og produktionsteknikken, og virksomheden har sideløbende vokset sig stor, da efterspørgslen efter de lækre produkter blev så stor.

Glerups hjemmesko tilbud i love you

Du finder sexlegetøj på

Glerups hjemmesko tilbud i see

Køb et par Glerups hjemmesko, og dine fødder vil takke dig. Skoen består nemlig af 100% uld, og de mange komfortable løsninger gør skoen enormt behagelig at have på.

Sokken er nemlig filtet af den blødeste ny-uld, mens sålen består af kalveskind, som gør skoen mere skridsikre. Derudover anbefaler Glerups faktisk, at du bruger futterne barfodet, da ulden er temperaturregulerende, hvilket betyder, at ulden kan virke varm, men faktisk også virke kølende. Så du kan altså bruge futskoene året rundt – også om sommeren! Como shoes har fri fragt og gratis bytte-service. Børn Født ved en tilfældighed I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren naturlig uld fra hendes egne gotlandske pelsfår. De blev godt modtager af begejstrede venner og familie. Den varme modtagelse gav grobund for virksomheden Produktets udvikling Den klassiske grå filtstøvle har dannet basis for udviklingen af nye produktdesigns til deres kollektion. Der anvendes således stadig 100% ren naturlig uld til sokkerne, mens sålerne enten er af kalveskind eller naturgummi. Como shoes har fri fragt og gratis bytte-service.

Glerups hjemmesko tilbud i m

Du kan derfor altid være sikker på, at skindet er blevet garvet efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder, og er fri for PCP, AZO-farvestoffer og Krom-VI. Glerups anvender uld der er naturligt behandlet, og sokken som består af den blødeste ny-uld bliver filtet ved hjælp af damp, hvor der efterfølgende bliver limet og syet en sål på af kalveskind, som sikrer en god stabilitet og komfort. Den unikke sammensætning og behandling af ulden betyder, at ulden kan optage helt op til 35% fugt, hvorfor du altid er sikret varme og tørre fødder. Samtidig har ulden en naturlig evne, der gør at ulden renser sig selv, og derfor ikke behøver at blive vasket i maskinen. I dag består Glerups sortiment af flere forskellige modeller af hjemmesko i de lækreste farver – Så om du mangler tøfler, sko eller støvler dækker Glerups helt sikkert dit behov. For mange kan 5-600 kr. for et par sutsko måske virke voldsomt, men med et par sko fra Glerups, er du altid sikret en eksklusiv kvalitet, et unikt og enkelt design for ikke at nævne den bedste komfort – og helt ærligt, fortjener dine fødder ikke det?

  • NØRREGADE
  • Frivillig indbetaling af skat
  • Glerups hjemmesko tilbud wool
  • Risengrød i sengen live

Familien står 100% inde for den højeste kvalitet og produkterne, og derfor har familien også sat sit navn på produktion. Produktionen bliver løbende kvalitetssikret, da det er meget vigtigt for familien, at kunderne altid får det bedst mulige produkt. Glerups hjemmesko er i dag mere populært end før. Helt naturlige filtsko I produceringen af Glerups hjemmeskoene anvendes 100% rent uld. Uldet er behandlet så naturligt som muligt. Ulden vaskes i vand, og kartes efterfølgende. Dette bearbejdes til sokker, som ved hjælp af damp filtres. Herefter bliver sålerne både limet og syet på. Sålerne er enten lavet af naturgummi eller kalveskind. Disse futter eller tøfler holder dine fødder dejligt lune, og de er utroligt behagelige at have på. Hjemmesko til hele familien De skønne modeller er blevet så utrolig populære, at sortimentet er udvidet med flere forskellige modeller, farver og størrelser. Derfor kan du nu vælge dine yndlingsmodel til dig selv eller dine kære i forskellige nuancer og faconer.

  1. Hvad udleder mest co2 blood test
  2. Caroline henderson vil du være min i nat
  3. Er jordbær en nød
  4. Vejret københavn tv2 news
  5. Hvordan regner man gennemsnit ud af karakter