Givskud Zoo Pris

Danhostel Givskud Zoo En "vild" ferie for hele familien Overvejer du en familieferie i det jyske? Så kom og få én af Danmarks mest besøgte turistattraktioner, Givskud Zoo, som nabo. Her lever et utal af vilde dyr, du kan komme helt tæt på, for ikke at nævne de 17 meget livagtige dinosaurer, som vækker ærefrygt hos de fleste. På Jette og Nicolaj Sørensens Danhostel bliver du budt velkommen til et ophold, der ikke sådan lige går i glemmebogen. Gode naboer Når du overnatter på Danhostel Givskud, så kan du kigge over på den anden side af vejen til Givskud Zoo. Her kommer mange børnefamilier, lejrskoler og andre naturglade gæster året rundt for at nyde stedets hyggelige familierum, der alle har navne efter ét af dyreparkens dyr. På dette hostel i hjertet af Danmark kan du lade roen falde på dig og føle, hvordan nærværet med børnene hurtigt øges. Der er nemlig bevidst ingen fjernsyn på værelserne, for her skal dagens oplevelser fordøjes i fællesskab; sammen med familien på værelset eller allerhelst i mødet med de andre familier i vandrerhjemmets hyggelige opholdsrum.

Givskud zoo pris d

Vandrehjem Danhostel Givskud Zoo Løveparkvej 2B, 7323 Givskud, Danmark – Fantastisk beliggenhed – vis kort Når du har booket får du adgang til overnatningsstedets oplysninger, såsom telefonnummer og adresse i din reservationsbekræftelse og på din konto. Luk × Givskud Zoo: kun 3 minutter væk! ( 205 m til fods) Vær sikker på at få en god pris på Danhostel Givskud Zoo - vurderet til 8, 1 af andre gæster. og kom i gang 8, 1 Meget godt 341 anmeldelser Det kunne gæsterne bedst lide: "Dejligt sted når man har børn med, de kan hygge og lege mange steder i huset. " Klara Danmark "Levede absolut op til forventninger - glutenfri til et barnebarn var helt i top! " Anne "Det var godt stemning og gode legemuligheder for børnene" John "Meget familie venligt og meget hjælpsomt personale. Et dejligt sted, hvis man skal med familen på oplevelsestur til diverse forlystelser. " Katja "Virkelig hyggeligt sted, men massere af mulighed for hygge med familien. " Bianca "jeg syntes det fungerede fint med vores nøglekort lå i boxen da vi kom sent frem.

Fra pris Til pris Værelser med bad og toilet (1 pers) 450, 00 kr. 650, 00 kr. Værelser med bad og toilet ( 2 pers) 500, 00 kr. 700, 00 kr. Værelser med bad og toilet (3 pers) 550, 00 kr. 750, 00 kr. Værelser med bad og toilet (4 pers) 600, 00 kr. 800, 00 kr. Værelser med bad og toilet (5 pers) 850, 00 kr. Værelser med bad og toilet ( 6 pers) 900, 00 kr. Seng på fællesværelse uden bad og toilet 200, 00 kr. Pris Morgenmad børn - Morgenbuffet, barn 3 40, 00 kr. Pris Morgenbuffet - Morgenbuffet 11 år og derover 80, 00 kr. Pr. person Linned + Håndklæde - Pr. person 70, 00 kr. Åbningstider Tid ( 13. Jan. 2020 - 06. Dec. 2020) Alle dage Tid ( 12. Feb. 2018 - 04. 2018) Søn - Lør Tid ( 12. 2019 - 04. 2019) Tid ( 12. 2020 - 04. 2020) Adresse og kontaktinformation Adresse Løveparkvej 2 b, 7323 Give Vært(er) Jette og Nicolaj Sørensen Info

Givskud zoo pris video

Køb billet i indgangen eller køb online her og spar på hver billet. Kom igen og igen i GIVSKUD ZOO og få attraktive rabatter i mange andre attraktioner i Danmark med et årskort. Entrébilletter - pris pr. person Ved indgangen DKK Online køb DKK Voksen (fra 12 år) 220 210 Barn (3-11 år) 120 110 Småbørn (0-2 år) Gratis Bil Senior (+65) Handicappet* KØB ONLINE *Handicapledsager: Én gratis ledsager pr. handicappet mod forevisning af ledsagerkort eller handicapbevis. Læs mere her. Billetbetingelser Læs betingelser for køb af billet online. Billetter købt online refunderes ikke. Online billetkøb kan ikke kombineres med andre rabatter. Er I en gruppe på flere end 20 personer? Eller er I en skole? Se de særlige tilbud for skoler og institutioner samt grupper. Vælg et årskort og få ubegrænset adgang til GIVSKUD ZOO i et helt år på dage, der er åbent. Få dertil masser af fordele og rabatter bl. a. til LEGOLAND®, Djurs Sommerland, Odense og Ålborg Zoo, Randers Regnskov og mange flere. DKK 410 KØB ÅRSKORT Kom med bag kulisserne på en morgentur.

Årskort giver dig masser af fordele Husk at du med et årskort til GIVSKUD ZOO får fire gratis besøg samt rabatter i mange andre attraktioner. Besøg for eksempel indendørs attraktioner som Kattegatcentret eller Nordsøen Oceanarium, inden sommervarmen sætter ind - og spar 15% på entrébilletten. Køb din billet online og spar penge En billet - tre oplevelser Du får den klassiske zoo-oplevelse, den vilde safari-tur og den imponerende dinosaurpark på én og samme billet i den normale åbningssæson. I 2019 er det sidste chance for at opleve istids-udstillingen, der også er inkluderet i billetten. En del af verdens bedste børneferie GIVSKUD ZOO er en del af LEGOLAND® Billund Resort, som er den bedste ferie for børnefamilien. Området er fyldt med gode oplevelser og I sikres masser af fordele gennem Be Happy Pass, når I overnatter på områdets campingpladser, hoteller, feriecentre eller lignende. Fordel med Be Happy Pass Hjælp dyrepasseren med at lave mad eller passe dyrene. Det er gratis at deltage, når entreen er betalt.

De bliver tilbudt, såfremt du søger på 2 eller flere overnatninger. Tilkøb ved booking gennem LEGOLAND Holidays af ophold på 2 nætter eller mere Når du har valgt overnatningssted, tilbydes du at tilkøbe entrebilletter til Givskud Zoo. Du bestiller billetterne i bookingforløbet. Det sker på trin 1 i bookingformularen – efter du har foretaget en søgning og valgt overnatningssted. GIVSKUD ZOO har åbent fra 4. 4. - 25. 10 Følgende dage er dog lukket 21., 25., 28. september 2., 5., 9., 19. og & 23. oktober. Tilbuddet gælder kun ved køb af minimum 2 overnatninger. Enkelte overnatningssteder sælger ikke billetter til GIVSKUD ZOO. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LEGOLAND Holidays på tlf. +45 9623 4792 Se mere om Givskud Zoo på Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.

Priser Danhostel Givskud Zoo – Se priser på værelser m.m.

Bor du på vandrerhjemmet skal du kun betale adgangsbillet til Givskud Zoo én gang – de resterende dage kommer du gratis ind. Legoland og Lalandia Når Givskud Zoo er krydset af på programmet, så tag børnene med til det fantastiske Legoland. Oplev her den kendte forlystelsesparks action, fart og sjov – og nærstuder det flotte Miniland, der er bygget af millioner af legoklodser. Er familien glade for lidt vandpjaskeri, så tag bagefter et smut i Lalandia. Børnene vil elske dig for det. Lidt historie hører sig til Når du nu er på de breddegrader, hvorfor så ikke tage en smuttur forbi de historiske Runesten i Jelling. Her kan du vise børnene den lille runesten, der bærer de ældste ord, vi kender fra en dansk konge og den store runesten, der blev rejst mellem 960 og 985 af selveste Harald Blåtand. Danhostel Givskud Zoo - Velkommen til løvebrøl og ulvehyl! I hjertet af Danmarks smukkeste natur ligger det ideelle vandrerhjem og kursussted til din overnatning. Vores beliggenhed er god for udflugter til Givskud Zoo (zootopia), som ligger lige på den anden side af vejen, Legoland, Runestenene ved Jelling kirke og Gudenåen.

Givskud zoo åbningstider 2020

 • Givskud zoo pris 10
 • Spar nord århus
 • Hvordan vasker jeg tøj - Vaskeguide til dig der er flyttet hjemmefra
 • Givskud zoo pris d
 • Givskud zoo pris du
 • Upvoter mig selv?? : Denmark
 • Hvor lang tid tager det at flyve til mars full
 • Givskud zoo pris 2016
 • Givskud zoo pris d'assaut
 • Ondt i nyrerne alkohol
 • Givskud zoo åbningstider 2018

Klø et næsehorn bag ørerne, se løven direkte i øjnene og sig godmorgen i stalden til andre spændende dyr. Oplev selv GIVSKUD ZOO resten af dagen. KUN online køb - DKK 290 145 *Prisen dækker selve morgenturen samt entré til parken resten af dagen. Der gives ikke rabat til årskortholdere, ligesom eventuelle fribilletter og vouchers ikke kan benyttes som betaling. Der arrangeres særturer til årskortholdere. Safaribussen inkl. fortællinger om dyrene 40 Barn (3 - 11 år) Fortællinger om dyrene i egen bil: Safari cd/usb-stick Husk at købe busbillet i Billetsalg; der sælges IKKE billetter ved bussen. Safari-guide som CD eller usb-stick kan købes online sammen med entrébilletterne.

Givskud zoo pris 2017

Gør jeres LEGOLAND besøg endnu mere eventyrligt! Besøg også GIVSKUD ZOO og oplev Danmarks største løveflok med masser af søde løveunger. Tag på safari i jeres egen bil på den jyske savanne og kom tæt på giraffer, zebraer, antiloper og mange flere dyr fra det meste af verden, når I besøger GIVSKUD ZOO. Kør gennem de dobbelte porte ind i løveområdet, hvor store og små løver lister rundt om jeres bil – hvis I da tør? Til fods kan I tage på en afrikansk ekspedition og møde Samson og de frække gorillaunger. Eller være med til at fodre elefanter, kameler og næsehorn. Husk også årets nyhed i GIVSKUD ZOO De sydamerikanske kæmpeoddere, som boltrer sig i et stort bassin. I GIVSKUD ZOO kan børnene også vaske guld, bage snobrød i tipi-lejren og boltre sig på en kæmpestor legeplads – mens de voksne slapper af i grønne omgivelser. Bestil dine billetter til GIVSKUD ZOO, når du booker et ophold gennem LEGOLAND Holidays, så sparer du 50% på børnenes billetter. Prisen gennem LEGOLAND Holidays er: Voksen DKK 190, - (normalpris kr. 210, -) Barn (3-11 år) DKK 55, - (normalpris kr. 110, -) Barn (0-2 år) Gratis Sådan gør du: Det kan gøres på 2 måder: Pakke med 2 dage i LEGOLAND og 1 dag i Givskud På mange af overnatningsstederne har vi etableret en pakke med 2 dage i LEGOLAND og 1 i Givskud Zoo.

00 – I perioden fra den 1. februar til 24. juni samt fra den 13. august til 19. december: fra kl 16. 00-18. 00 Hvis du forventer at ankomme uden for receptionens åbningstider, bedes du informere Danhostel Givskud Zoo i forvejen. Der er ikke sengetøj og håndklæder, men man kan leje begge dele på stedet mod tillægsgebyr på DKK 70 per person eller medbringe sit eget. Soveposer er ikke tilladt. Nyeste anmeldelser af Danhostel Givskud Zoo Anmeldt: 8. marts 2020 Betaling for ALT!! Dårligt!!!! Overnattede: marts 2020 Anmeldt: 18. oktober 2019 Der lugtede underligt i bygningen Overnattede: oktober 2019 Anmeldt: 17. oktober 2019 Der manglede meget en dåseåbner i køkkenet, flere gæster brugte derfor brødknive og andre skæreknive i forsøg på at åbne deres konservesdåser. Synd for knivene og i øvrigt farligt for gæsterne. Et par røreskåle kunne være fint så man ikke behøver røre fx pandekagedejen sammen i en gryde. Dog er det ellers et fint køkken. Dejligt sted når man har børn med, de kan hygge og lege mange steder i huset.

 1. Sygeplejeskolen season 2 episode
 2. Mænd
 3. Postmand per dansk playlist