Ejendomsmægler John Frandsen

  1. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen - Din lokale ejendomsmægler

Det er jo en kendt sag, at tyvene også kigger salgsannoncer på nettet. De seriøse ejendoms mæglere sørger for at der ikke er noget på billederne på nettet, der kan friste tyvene!!!!!! Da jeg bad dem om at fjerne billederne, blev jeg fyldt med løgnhistorier!!!!!! HOLD JER FRA John Frandsen Hadsten Hej Martin. Vi er naturligvis meget ærgerlige over, at der har været indbrud i værkstedet, som du lejede af vores kunde/sælger. Værkstedet var et stort aktiv for ejendommen, og vores bedste intention har været, at give vores sælger de bedste betingelser for at få ejendommen solgt. Vi forstår din frustration, og ønsker os også at folk ville lære forskellen på "dit og mit". Vi vil ønske dig en glædelig jul Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på Fejlvurdering af marked Vores mægler var rigtig flink og rar, men desværre ikke dygtig nok, vi blev lovet salg på 3 måneder til prisen, skete ikke, og efter vi satte 100. 000 ned blev vi så lovet salg igen på 3 måneder men skete heller ikke, oven i det står vi med virkelig dårlige tilstands rapporter på huset selvom alt er total renoveret og vi har haft både en murer en tømrer og en elektriker ude og se på fejlene men de siger alle sammen at den byggesagkyndige har opdigtet fejlene og at de ikke kan udbedre det, da det allerede er lavet iorden, det var John Frandsen der havde bestilt dem til at komme og de gider ikke besvare vores mail eller snakke med os, og John Frandsen sagde til os at de ikke kunne gøre noget ved det Uprofessionel og fræværende.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen - Din lokale ejendomsmægler

I hvilken grad var prisen på ejendomsmæglerens ydelse passende? 8, 8 Ud fra dine samlede erfaringer, hvor tilfreds er du så alt i alt med mæglerforretningen? 9, 9 I hvilken grad var salgsmaterialet (salgsopstilling, præsentation på nettet mv. ) dækkende for boligen? 9, 0 I hvilken grad havde ejendomsmægleren et godt kendskab til boligen? 8, 9 Hvor tilfreds eller utilfreds var du med fremvisningen/fremvisningerne af boligen? Hvor tilfreds eller utilfreds var du med ejendomsmæglerens information om processen i forbindelse med købsaftalens indgåelse? 9, 3

  1. Ejendomsmægler john frandsen williams
  2. Ejendomsmægler john frandsen hobro
  3. Ejendomsmægler john frandsen tour
  4. Ejendomsmægler john frandsen md
  5. Hvad er dm

Beskrivelse Vi lever af tilfredse kunder Skal du købe eller sælge? Du er nu kun et klik væk fra et ungt og dynamisk boligteam, der sikrer dig en unik oplevelse. Vi bygger på høj faglighed, og altid tilgængelige medarbejdere. Her har vi et fælles mål med dig - din bolig skal sælges! Nogle sælger køberkartoteker og livsstilsbilleder af din bolig på internettet. Vi sælger tryghed og underskrevne købsaftaler. " Sælger- anbefaling * 9, 8 Solgte boliger * 63 Boliger til salg 92 Ejendoms- mæglere 3 Samlet antal medarbejdere pr. 31. 12. 2018 4 Medlem af brancheorg. DE * Oplysningerne vedrører perioden 10-05-2019 til 10-05-2020 I forbindelse med en afsluttet bolighandel udsender Boligsiden et spørgeskema til sælger og køber for at afdække deres tilfredshed med mægleren. Sælgeranbefaling 9, 8 ud af 10 16 Baseret på 16 besvarelser Andel af kunder som mægleren har sendt spørgeskemaer ud til 87% Sælgere (antal besvarelser 16) Købere (antal besvarelser 9) Alt ok, så denne besked bør ikke vises på skærmen!!!

Solgt til prisen - trods svær beliggenhed! Seriøst og professionelt salgsarbejde, som gav pote med 'Solgt til prisen' - selv på en svær beliggenhed. Tårnhøj aktivitet selv i Corona-tider på fremvisningerne. Fin opfølgning og tilbagemelding direkte efter alle fremvisninger, og helt klare aftaler hele vejen igennem. Skal du sælge, så tøv ikke med at få Gert og teamet fra Hinnerup på sagen. Alle tommelfingre opad for det gode samarbejde! Fremragende! Vi har haft et særdeles velfungerende salgsforløb med John Frandsen i Hinnerup. Hele holdet har været oppe på dupperne og holdt momentum hele vejen i processen, og de har løbende og uopfordret fulgt op med os - både når der har været nyt, men også under coronakrisen, hvor aktiviteten en overgang faldt drastisk. Gert har været en solid rådgiver med stor indsigt, masser af initiativ og et køligt overblik, og man får indtryk af, at han altid er tilgængelig på telefon eller mail. Med John Frandsen i Hinnerup har vi haft en mægler, som i den grad har levet op til forventningerne.