Design Cykler Kolding

Du kan også finde en smart og moderne elcykel. Her står kompetente medarbejdere klar til at rådgive og vejlede omkring valget af din nye cykel.

Cykelhandler i Kolding og Vejen - New Bikeshop er din lokale cykelbutik

Gå derfor på udkig i vores udvalg af racercykler og find mere information under hver model. Vi hjælper dig med kompetent rådgivning, hvis du har spørgsmål til vores mange racercykler. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, så kan du med fordel se alle vores skarpe tilbud på landevejscykler. Levering og fragt af racercykler Vi leverer alle vores cykler – både racercykler, elcykler, mountainbikes og damecykler – gratis og 100% samlet. Du kan derfor hoppe direkte op på din nye racercykel og være klar til din næste landevejstur. Vi bestræber os på at levere din racercykel hurtigt, og hvis det kommer til at tage længere tid, vil du selvfølgelig blive informeret om dette. Hvis du har spørgsmål angående vores racercykler, er du mere end velkommen til at kontakte en af vores otte cykelhandlere. Du kan også møde op i en af vores butikker og få en uforpligtende prøvetur og finde den racercykel, som passer til dig. Vores dygtige personale står klar til at guide dig, så du kommer hjem med den rette racercykel.

Som kunde hos New Bikeshop kan du enten vælge vores cykelhandler i Kolding eller vores cykelhandler i Vejen. Begge steder får du en uforlignelig service, gode priser og en kvalitet, vi som fagfolk kan stå 100 procent inde for. Vi er alle faguddannede cykelmekanikere, og flere af os har mere end 20 års erfaring med arbejdet hos en cykelhandler. Det mener vi, man kan mærke på den rådgivning du får både på værkstedet og i butikken – uanset om du besøger os i Kolding eller Vejen. Vi er specialister i elcykler – ser her, hvad vi tilbyder! Vi vil være en endnu bedre cykelhandler Som cykelhandler er det vigtigt at vide, at man giver sine kunder det allerbedste. Derfor valgte vi i juli 2018 at træde ud af kæden Fri Bikeshop og i stedet skabe vores eget navn. Vi vil stadigvæk levere byens bedste service, men vi har friere rammer til at give vores kunder nogle ekstraordinære tilbud og en mere unik service. I Kolding er vi stadigvæk byens største cykelhandler, og vi er stolte af at kunne præsentere et udvalg, som kan matche et hvert behov – uanset om I skal finde ungernes første cykler, en elcykel eller en spritny mountainbike.

Ønsker du at få finansieret din nye racercykel? Vi kan være behjælpelige med en rentefri finansieringsordning af din nye cykel. Vil du allerede ud og prøve kræfter med racercykel? Se vores kalender for motionsløb. Her kan du blive klogere på, hvornår der er et løb nær dig.

På cykelværkstedet arbejder kun faguddannet personale, og vi har alt det nødvendige specialværktøj for at klare enhver form for service og reparation. Værkstedet er certificeret med 5 af 5 mulige stjerner af Danske Cykelhandleres brancheforening. Når Design Cykler Kolding holder udsalg er der mange penge at spare. Kig ind - vi har også et godt tilbud til dig. Vælg den bedste cykelhandler i Kolding Lad Design Cykler være din foretrukne cykelhandler i Kolding. Er du på jagt efter en mountainbike, der kan tage dig på spændende og udfordrende oplevelser i skoven, så kan du med stor fordel finde din nye cykel her hos os. Vi har mountainbikes fra mange kvalitetsmærker, ikke mindst Trek, og det er din garanti for at få fat i en god og solid cykel i et fantastisk design. Går du meget op i at køre mountainbike, så er det nemlig altafgørende med en god cykel, der kan holde til lidt af hvert. Vi har cykler til både voksne og børn, og vi synes derfor selvfølgelig, at du skal kigge forbi vores butik i Kolding.

Leder du efter en ny mountainbike? Tænk over behov og pris, inden du handler Når du går ind til en cykelhandler efter en ny cykel, er det for de fleste et stort køb. Derfor synes vi, det er det vigtigt, at du kommer hjem med det rigtige, og vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde det. Inden du sætter visa-kortet i automaten, er det rigtig godt at have tænkt over, hvad du skal bruge cyklen til. Skal den bare fragte dig til og fra bussen eller er det dit primære transportmiddel? Skal der være plads til børn og indkøb, eller er den til lange ture på landevejene? Og hvad må den koste? Uanset hvad, så hjælper vi dig med at finde det allerbedste til dit behov og inden for dit budget. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 1. Design cykler kolding 10
 2. Design cykler kolding 2019
 3. »USA efter valget: vinderen kan lære af Clinton«
 4. Design cykler kolding 2017
 5. Design cykler kolding åbningstider
 6. Design cykler kolding studio

We won't support this browser soon. For a better experience, we recommend using another browser. Læs mere Se mere af Design Cykler på Facebook 2508 personer synes godt om dette 2509 personer følger dette. Albuen 5 (7603, 96 km) 6000 Kolding, Denmark Åbner i morgen Lukket nu Facebook viser oplysninger for at hjælpe dig med bedre at forstå formålet med en side. Se handlinger, som er blevet udført af de personer, som administrerer og offentliggør indhold. Siden blev oprettet 9. november 2010 Stærkt elcykel tilbud til herre - BEGRÆNSET ANTAL - så først til mølle 😊 Fantastisk vejledning! De er meget opmærksom på ens behov, under valg af cykel og ærlige. Anbefaler... gerne butikken til andre ☺️ Se mere Helt igennem fantastisk service.. 👍👍 Kører gerne fra Middelfart og til Kolding for den service! Super god betjening og vejledning. Igen pjat, selv om den første cykel de fik hjem til mig, ikke lig... e faldt i min smag. Så fik de blot en anden farve hjem �� Se mere

Vi har nemlig racercykler til alle uanset niveau, alder og køn. At rulle afsted på landevejene er nemlig blevet en foretrukken motionsform, hvilket har skabt en øget interesse for racercykler. Derfor har vi udvalgt nogle kvalitetsfulde modeller til nybegyndere og erfarne cyklister, der er vant til at køre stærkt på landevejene. Du finder blandt andet racercykler fra italienske Bianchi, der både er anbefalelsesværdigt til motionister og erfarne cykelryttere, der er vant til at køre med fuld fart på landevejene. Det italienske brand leverer racercykler høj kvalitet, der er perfekte til alle typer af underlag – landevej, bjergkørsel eller korte og hurtige ruter. Racercykler fra Bianchi kører som en drøm, er moderne og fås i flere modeller, som er gennemført ned til den mindste detalje. Vi tilbyder også kvalitetsfulde racercykler, der egner sig perfekt til en nybegynder. Der dukker mange spørgsmål op, når du skal undersøge markedet for racercykler. Det gælder i forhold til størrelse, stelmateriale, geargruppe osv.

Cykelsporten er en voksende sportsgren, og med en racercykel er du sikret mange fremtidige ture på landevejen. Nedenstående udvalg byder på hurtige og gennemførte racercykler til nybegyndere, motionister og erfarne ryttere. Hvorfor racercykler? Spørgsmålet skulle mere være hvorfor ikke? En racercykel kan give dig motion og sjovt samvær med venner og familie. Uanset hvad du vil bruge den til, så kan du få mange times glæde på en racercykel. Racercykler kan benyttes til mange funktioner. Det er et perfekt transportmiddel, hvis du skal ud på en lidt længere tur for at komme på arbejde, skole etc. Ydermere har vi naturligvis racercykler til dig, der har behov for en hurtig og konkurrencepræget racercykel. Hos Design Cykler har vi håndplukket et skarpt udvalg af racercykler fra brands som Trek, Giant, Superior, Bianchi Vores store udvalg af racercykler, kan give dig mange ture på landevejen i fremtiden. Du finder helt sikkert en racercykel, der opfylder dine hehov. Racercykler til alle niveauer Uanset om du er nybegynder, garvet eller sågår en professionel rytter, så er du kommet til det rigtige sted!

 1. Virtual reality københavn
 2. Rejser i påsken t
 3. Kalorier til kj 3
 4. Lægerne sct jørgen
 5. Pava bilsyn frederiksværk prints