Boligselskabet Sct Jørgen

  1. Boligselskabet sct jørgen

Vi skal ikke tjene penge på udlejningen af boligerne. Gå ind på og se vores spændende og attraktive boligområder, eller ring til os på 87 925 925 og hør nærmere Du kan ligeledes læse vores beboermagasiner ved at trykke Læs lige her Del med dit netværk

Boligselskabet sct jørgen

  • Boligselskabet sct jorge luis
  • Ny religion i Danmark: Det Flyvende Spaghetti Monster | LOCAL EYES
  • Fornyelse af but sygesikringskort you like
  • Bosch Athlet ledningsfri støvsuger | Bosch Home
  • Jørgen vig knudstorp quotes
  • Boligselskabet sct jørgen

Er en spændende bolig centralt i Viborg det du leder efter? Så er Skansebakken 5, 1, -14 måske noget for dig. Bentsens Gård er centralt beliggende på Skansebakken i Viborg. Det er en charmerende midtby bebyggelse i 3 etager. Alle de flotte lejemål, vender ud til et hyggeligt gårdmiljø, med sandkasse og borde/bænke sæt. Der er nyere køkken og bad samt trægulv i alle lejemålene. I lejligheden får du:... 🏡 76, 4 m2 🏡 2 rum 🏡 en husleje på 5. 612 pr. måned Der er elevator i ejendommen, og boligen er klar til dig fra den 1. juni 2020 eller efter aftale. 😊 Kontakt Udlejningen på tlf: 87 925 925 tast 1. Se mere

Oversigt Regnskab Nøgletal Roller Medier Kontaktinformation Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg-Kjellerup Officiel virksomhedsinformation Juridisk navn: Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg CVR-nr: 45724719 CVRP-nr: 1017397296 Selskabsform: Forening Tidl. navn: Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg-Kjellerup NACE-branche: 682010 Almennyttige boligselskaber Telefon: 87 92 59 25 Adresse: Brovej 18, 8800 Viborg Postadresse: Startdato: 01-04-1964 Antal ansatte: 50 - 99 CVR/Virk Koncern Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg er en del af et koncern med totalt 2 selskaber. Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg har 1 datterselskaber.

Daniel Bangs Boghandel (v. Chr. Juel), ca. 1896 Kristian F. Møller er en boghandel i Aarhus beliggende på Store Torv 5. Butikken blev grundlagt af Daniel Bang i 1888. Den var beliggende i Vestergade 7. I 1890 flyttede butikken til sin nuværende placering på Store Torv 5 ved siden af Løveapoteket. I 1893 overtog Willy Chr. Nielsen Juel butikken, der fik navnet Chr. Juels Boghandel. I 1903 overtog Carl Lind butikken, som han drev i to år under navnet Carl Linds Boghandel. I 1905 overtog Kristian Frederik Møller butikken og den får sit nuværende navn. Butikken specialiserede sig, ud over bøger og andre papirvarer, i kunst, og fik efter en ombygning i 1913 plads til en speciel kunstsalon, hvor der blev udstillet malerier og franske raderinger for publikum. I 1922 fik butikken ret til at kalde sig Kongelig Hofleverandør. Kristian F. Møller, ca. 1916 Efter Kristian Frederik Møllers død i 1942 videreførtes butikken af dennes hustru Johanne Møller i samarbejde med børnene Jens Peter Møller og Anna Hou Møller.

Bookenbolig er den fælles venteliste mellem Boligselskabet Sct. Jørgen og Boligselskabet Viborg. Her tilbyder vi både familieboliger, ungdomsboliger og seniorboliger, og du skal kun skrives op ét sted for at få adgang til omkring 8. 000 boliger. Boligselskabet Sct. Jørgen registrerer og vedligeholder ventelisten.

Hos Boligselskabet Sct. Jørgen har vi et stort udbud af eftertragtet boliger, hvad end du ønsker at bo i byen eller på landet, i en 1. værelses studiebolig eller en 5 værelses familiebolig, i lejlighed eller hus. Vi har boligen til dit behov. En god bolig er en af de afgørende forudsætninger for et godt liv. Det er almindeligt anerkendt og noget, vi altid har haft for øje i Boligselskabet Sct. Jørgen. Vi samler på glade beboere, så vi sætter servicen og beboerne rigtig højt. Vi arbejder hele tiden på at modernisere vores boliger og sørge for gode og trygge boligområder. Der er mange fordele ved at bo hos Boligselskabet Sct. Jørgen God service Viceværtordning og snerydning Vagtordning Daglig kontortid Beboerdemokrati Fordelagtig fraflytningsordning Frihed til at ændre din bolig Bo alment: At bo alment, betyder for dig at du har medbestemmelse i din bolig afdeling. Du er med til at bestemme, hvilke udgifter din afdeling forpligter sig til. Du kan får direkte indflydelse på, hvordan din egen bolig skal se ud.

Adresse: Brovej 18, 8800 Viborg Stiftet år: 1942 Ansatte: 85 Vi sælger: Almene lejeboliger Kontakt: Hans Erik Lund Mail: Telefon: 87 925 925 Hjemmeside: Find ledig bolig her: Kort om Boligselskabet Sct. Jørgen: Boligselskabet Sct. Jørgen er en almen boligorganisation, der administrerer almene boliger og andelsboligforeninger i Viborg Kommune, Silkeborg Kommune, Favrskov, og Skive Kommuner. Vi har 8. 000 lejemål som er familie-, senior-, studie- og ungdomsboliger. Vores vision er, at skabe gode rammer for nærvær og trivsel for beboerne ved god service, høj kvalitet og udvikling. Vi ønsker derudover, skabe og drive gode boliger til mange forskellige behov, og medvirke til lokalsamfundets udvikling, som et godt sted at bo.

  1. Vask af dyne
  2. Fiberdug jem og fix sandkasse
  3. Wilhelm 2. af tyskland 10