Kinesiske Restauranter Næstved

 1. Kinesiske restauranter næstved i m
 2. Kinesiske restauranter næstved

Tirsdag d. 18. sep. 2018 - kl. 13:01 De kinesiske myndigheder beskylder Sverige for at overtræde menneskerettighederne, efter tre kinesiske turister blev anholdt på et hotel i Stockholm Svensk politi bliver af Kina beskyldt for at have 'brutalt mishandlet' tre kinesiske turister i begyndelsen af september. Arkivfoto: Johan Nilsson/Ritzau Scanpix Forholdet mellem Kina og Sverige er koldere end nogensinde, da myndighederne i de to lande er røget i hvad, svenske medier beskriver som en 'diplomatisk krise', hvor Kina beskylder svenskerne for at overtræde menneskerettighederne. Det skriver en række lokale kinesiske og svenske medier. Striden mellem de to lande handler ifølge Aftonbladet om en kinesisk familie, der den 2. september rejste til Stockholm på ferie. Da de omkring midnat ankom til hotellet i den svenske hovedstad, brød helvede dog løs. Ifølge det svenske medie, som har talt med hotelejeren, havde familien - et forældrepar og deres søn - lavet en fejl i bestillingen og reserveret en forkert dato, og da alle værelser var optaget, blev de bedt om at forlade hotellet.

Kinesiske restauranter næstved i m

Her fremgår det, at Siri mistænker, at der foregår "systematisk snyd med opholdstilladelser på beløbsordningen af kinesiske statsborgere i restaurationsbranchen samt deres medfølgende familiemedlemmer". Der kan være tale om "menneskehandel til tvangsarbejde", lyder det videre. Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), som tager sig af landsdækkende organiseret kriminalitet, bekræfter tendensen. - Vi kan se, at der tegner sig et billede på dette område af ulovlig aktivitet i flere kinesiske restauranter rundt omkring i landet, skriver Rigspolitiet til Fagbladet 3F. Fra 22 i 2010 til 582 i 2018 I de seneste år er antallet af kinesiske kokke på beløbsordningen nærmest eksploderet. I 2010 arbejdede 22 kinesere i hoteller og restauranter herhjemme. Sidste år var antallet steget til 582. Ifølge fagbladet er restauranter i Ringsted, Køge, Varde, Grindsted, Hillerød, Helsingør, Grenaa, Holstebro og Slagelse blevet politianmeldt i 2018 og 2019 for at udnytte kinesiske kokke på beløbsordningen i deres sushi- eller Kina-restauranter.

Kinesiske restauranter næstved

 • Løbehjul med store hjul
 • Pronto næstved
 • Nordea næstved
 • Abernes planet: opgøret
 • Hvad er klokken i las vegas right now
 • Trimmer til hår
 • Kinesisk restaurant næstved nygårdsvej
 • Pyramide – geometrisk figur | lex.dk – Den Store Danske
 • Landsholdsmålmand vender hjem – skifter til de danske mestre - TV 2
 • Kina restaurant næstved nygårdsvej

Flere dømte får ny tilladelse Når udlændinge fra et land uden for EU vil arbejde i Danmark, kræver det en tilladelse gennem den såkaldte beløbsordning. Ordningen stiller krav om en forholdsvis høj månedsløn, mens man arbejder og opholder sig i Danmark. Tip os: • 您是否遇到恶劣的工作条件? 告诉记者 Christian Bentsen. • Are you experiencing harsh working conditions in Denmark? • Arbejder du under dårlige forhold i Danmark? Men ordningen bliver også misbrugt til at udnytte blandt andet kinesisk arbejdskraft i den danske restaurationsbranche. DR har tidligere sammen med Fagbladet 3F kunnet fortælle historien om 34-årige Huashan Hong, der sov på europaller i et baglokale, og ifølge eget udsagn fik cirka 30 kroner i timen sort for at arbejde 10 og 14 timer dagligt på den kinesiske restaurant Bao & Bar på Nørrebro i København. Sagen om den kinesiske restaurant i Ringsted er heller ikke enestående. Dokumenter bekræfter, at der findes flere restauranter, der enten er dømt for at hyre illegal arbejdskraft eller snyde med beløbsordningen, men som samtidig har fået lov til at hyre nye kokke gennem beløbsordningen.

Men han fastholder, at der skal en lovændring til, før myndighederne kan gøre noget ved problemet. I fremtiden skal styrelsen have bedre muligheder for at stoppe ansøgninger fra restauranter, der er mistænkt for at snyde, lover han. - Det skal være muligt, at vi på formodning kan sige: Du får ikke flere udlændige til Danmark, fordi du har snydt og svindlet én gang, og det regner vi også med, at du vil gøre i fremtiden, siger Mattias Tesfaye. Ejer: Kokke tog andet job Selskabet bag Tatami Restaurant i Ringsted, Mokyo Aps, gik konkurs i 2018 med en samlet skattegæld på 650. 000 kroner. Selvom restaurantens ejer tidligere havde erkendt over for politiet, droppede Midt- og Vestsjællands Politi tiltalen mod selskabet, fordi udlændingemyndigheden SIRI ikke vendte tilbage, efter politiet i flere måneder havde ventet på svar fra styrelsen. Det bekræfter anklager Camilla Meding fra Midt- og Vestsjællands Politi. - SIRI er ikke vendt tilbage på vores henvendelse, og så må vi lukke sagen, siger hun til Fagbladet 3F.