Sko Og Torp

» Det er lyden af tæthed, intimitet og akustisk guitar, der binder pladen sammen. Det er det, vi nu engang gør bedst «.

Sko og torp o

Det populære band fejrer 30 års jubilæum med en koncert i Musikhuset. Naturligvis med det bedste af det gamle. Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år. Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange, fra albummet Heaven is on our side, der udkom november. Det er bandets syvende album i alt og det første siden Afterhours fra 2016. "Det kommende album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første, " afslører Søren Sko og sætter ord som "frisk", "moderne" og "lettere dansant" på pladen.

Sko/Torp Pseudonym Sko & Torp Oprindelse Århus, Danmark Genre Poprock Aktive år 1989–1997 2004–nu Pladeselskab Sonet (1990–1991) EMI (1992–1997, 2007) Mermaid (2010) Medlemmer Søren Sko Palle Torp Sko/Torp er en dansk poprock - duo bestående af sanger Søren Sko og guitarist Palle Torp, der i alt har solgt omkring 400. 000 albums i Danmark. [1] Før duoen blev en realitet havde Søren Sko bl. a. sunget kor for Poul Krebs og Sanne Salomonsen, mens Palle Torp havde haft en fortid i Elevatordrengene og Thomas Helmig Brothers. [2] De mødtes under en jamsession på Aarhus Universitet, og blev dannet i 1989 på resterne af trioen OneShoeFree bestående af Søren Sko, Palle Torp og Søren Svensson. [3] Pladeselskabet Sonet var tilbageholdende med at udgive debutalbummet On a Long Lonely Night, da de ikke mente et engelsksproget album ville blive en kommerciel succes. Først da Sanne Salomonsen – hvis daværende mand Mats Ronander havde produceret albummet – pressede på over for pladeselskabets chef, blev albummet udgivet i november 1990.

Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster. 'After Hours' er lyden af de sene aftentimer – de stunder, hvor man for alvor reflekterer – hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder over albummets 10 numre. Sangene favner både det vemodige og det positive. Den nye livefavorit 'Dreamer' er skrevet til Sørens yngste søn, » en hyldest til en rigtig drømmer «, som han beskriver den, mens den rørende 'Going Home' behandler tabet af Sørens forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi. » Pladen er som en rutsjebanetur rundt i livet. Sangene handler om de ups and downs, der nu engang er, når man er midt i livet, bliver skilt, mister sine forældre, men også møder ny kærlighed og genopliver sit liv med ny, opløftet energi. Mange af de ting, som alle har tæt inde på livet, og som gør sangene relaterbare «, siger Søren.

Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko's fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl. a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen. På turneen i jubilæumsåret bliver Sko/Torp som altid flankeret af guitaristen Morten Woods, som i øvrigt kan fejre sit 20 års jubilæum med Søren Sko. Med andre ord er der nok at fejre for Sko/Torp, som føler, at de har lagt i ovnen til noget stort og særligt i 2019. Varighed: 1 time og 55 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere. Arrangør: Musikhuset

Sko/Torp Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, o... Se mere 7180 personer synes godt om dette 7218 personer følger dette. Facebook viser oplysninger for at hjælpe dig med bedre at forstå formålet med en side. Se handlinger, som er blevet udført af de personer, som administrerer og offentliggør indhold. Siden blev oprettet 19. januar 2015 Sider, som denne side synes godt om Sko/Torp har i år 30 års jubilæum på albummet 'On a long lonely night ' og sammen med vores fantastiske band tager vi på Danmarksturné til efteråret..! Har du et spørgsmål til Søren eller Palle, så skriv det i kommentarfeltet herunder og vi besvarer dem live på FB på tirsdag d 19/5 kl 20. 00..! !

Sko og torp dolphin girl

Hans, Musikkens Plads, Aalborg 28/6: Viborg TBA 13/7: Vig Festival 20/7: Samsø Festival 21/7: Langeland Festival 24/7: 'By Night', Nykøbing Mors 27/7: Tune Musikfestival 1/8: Frederikssund Festival 2/8: Pottegaarden, Højby 3/8: 'Musik i Gryden', Grindsted 8/8: Lyngkroen, Nykøbing Sjælland 10/8: Blåhøj Festival, Brønderslev 7/9: Hotel Glejbjerg, Glejbjerg 13/9: Sannes Kaffe, Frederikssund 27/9: Bautahøj Hotel, Jægerspris ​ ​ Vi fortsætter #theneverendingtour i 2018! Følg med på vores FB side...! ;-) FORÅR/SOMMER 2018: 12/1: Rotationen, Holbæk 19/1: Hotel Bautahøj, Jægerspris - UDSOLGT! 20/1: Dagmar Bio, Sdr. Felding - UDSOLGT! 27/1: Regnbueskolen, Hammel - UDSOLGT! 29/1: Morten Andersen - Hall of Fame, Struer 6/2: Bella Center, (Lukket arr. ) 10/2: Viften, Rødovre - UDSOLGT! 16/2: Generator, Ringkøbing - UDSOLGT! 23/2: Skovshoved Hotel, Charlottenlund - UDSOLGT! 24/2: Kulturhuset Islands Brygge, København 6/4: Café Frederiksberg, Aalborg - UDSOLGT!

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200. 000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum. SKO/TORP Salgsrekorden er siden blevet slået, men albummets sange er uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. Get Ready, Loser's Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: "Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke? " Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt, og på den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra #skotorp7, som de har indspillet hen over sommeren 2018.

  • Sko og torp d
  • Vejret frederikshavn dmi pool data
  • Danske bank net.com
  • Tøj og sko
  • Sko og torp 2016
  • Brownie med karamel - karamelliseret brownie | nogetiovnen.dk

[3] [1] Albummet, der var inspireret af den amerikanske vestkyst rock, blev en stor kommerciel succes med omkring 200. 000 solgte eksemplarer, hvilket gør det til det bedst sælgende debutalbum i Danmark nogensinde. [4] [5] Succesen indbragte duoen to danske Grammy'er i 1991 for "Årets nye navn", og Søren Sko for "Årets danske sanger". [1] I 1992 udsendte duoen deres andet album, Familiar Roads, der solgte 120. 000 eksemplarer. [6] Deres tredje album fra 1994, Hey You! solgte 40. I 1996 udkom det fjerde album, A Perfect Day der solgte 19. [1] Året efter, i 1997, blev Sko/Torp opløst, indtil 2004, hvor de igen begyndte at skrive sange og turnere; fortrinsvis som en akustisk trio sammen den danske sanger og sangskriver Morten Woods. I oktober 2009 offentliggjorde duoen at de var ved at færdiggøre deres femte studiealbum [7], og i januar 2010 udsendte de en pressemeddelelse hvor de bekendtgjorde at albummet havde fået titlen Heartland. [8] Albummet udkom den 22. februar 2010, [9] og modtog i januar 2011 guld for 10.

  1. Ikea åbningstider odense
  2. Danske bank låneberegner banking