Vm Håndbold 2017 Billetter

12. jul 2018 Kl. 11:30 Over 150. 000 håndboldfans har nu sikret sig billet til VM i herrehåndbold i januar. Selvom billetterne de sidste ti dage er blevet revet væk, er der stadig mulighed for at se håndbold i verdensklasse, når der til januar er VM på hjemmebane. Danmark og Tyskland arrangerer i fællesskab VM i herrehåndbold i januar 2019, og billetsalget har været i gang i etaper de seneste små ti måneder. Mens der i december 2017 og marts 2018 blev sat et mindre antal billetter til salg til blandt andet åbningskampen og finalen, blev det helt store billetsalg skudt i gang d. 2. juli efter lodtrækningen til slutrunden, hvor hovedparten af alle billetter blev sat i salg. Status her ti dage efter er, at der nu er solgt mere end 150. 000 billetter til de 16 kampdage i Danmark og Tyskland 10. -27. januar 2019 fordelt på knap 75. 000 billetter i Danmark og godt 80. 000 i Tyskland. Billetstatus Indledende og mellemrunde i Danmark • Der er i øjeblikket under 300 billetter tilbage i salg til Danmarks åbningskamp d. 10. januar mod Chile i Royal Arena, København.

Vm håndbold 2017 billetterie spectacles

12. dec 2017 Kl. 10:00 VM-feberen er over os, og selvom kvinderne stadig kæmper om guldmedaljen, er det tid til at kigge frem og forberede os på et brag af en fest. Der er nemlig sublime håndboldoplevelser i vente for danskerne, når herrernes VM løber af stablen d. 10. –27. januar 2019 i Danmark og Tyskland. På torsdag d. 14. december klokken 10. 00 er det muligt at købe de første billetter til VM-festen online via den officielle VM-side. Og for Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, er forsalget næsten bedre end juleaften: "Det er bare med at komme til tasterne, for vi åbner kun for salg af en lille del af billetterne her inden jul. Skulle man være så uheldig, at man ikke når at få en billet i denne omgang, vil der være en ny runde i januar, hvor vi igen åbner for en lille del af billetterne. Derefter åbner vi først for billetsalget igen i juni, når vi kender datoerne for de enkelte nationers kampe. " Tyskland og Danmark inviterer sammen til håndboldfest VM i 2019 afholdes sammen med Tyskland, og mens Tyskland har åbningskampen, som ligger i Berlin d. januar, kan danskerne glæde sig til finalekampen, som bliver spillet i Jyske Bank Boxen i Herning d. 27. januar.

Vm håndbold 2017 billetter price

Vm håndbold 2017 billetter 1

  1. Vm håndbold 2017 billetter price
  2. Vejrudsigt aalborg lufthavn
  3. Vm håndbold 2017 billetter live
  4. Vm håndbold 2017 billetter karaoke
  5. Hus til salg i næstved live
  6. Vm håndbold 2017 billetter torrent
  7. Vm håndbold 2017 billetter lyrics

Vm håndbold 2017 billetter download

000 og 5. 000 siddepladser tilbage. Til selve VM-finalen (og bronzekampen) i Jyske Bank Boxen d. 27. januar er der ca. 400 siddepladser tilbage. Også her er der dog stadig en pæn portion ståpladser i salg. "Vi vidste godt, at interessen for VM på hjemmebane ville være stor, men vi er alligevel overraskede over, at flere kampe er tæt på udsolgt. I Royal Arena er der kun de ca. 1. 400 pladser tilbage, mens vi i Jyske Bank Boxen kan åbne nogle ståafsnit efterhånden som de nuværende ståpladser bliver solgt, " siger direktør i Dansk Håndbold Forbund, Henrik M. Jacobsen. Hvis de forskellige nationale forbund og andre interessenter ikke kommer til at gøre brug af den fulde allokerede billetkapacitet, kan der komme et mindre antal siddepladser i salg til efteråret. Køb VM-billetter her

Vm håndbold 2017 billetterie

Her kan du både købe billetter til kampene i Danmark og kampene i Tyskland. Du kan se det fulde kampprogram her. Det 26. VM i herrehåndbold bliver arrangeret i samarbejde mellem Tyskland og Danmark. VM-kampene bliver spillet i Herning og København i Danmark, hvor Sport Event Denmark er partner, samt Hamburg, Berlin, Köln og München i Tyskland. Du kan følge med i alt det nyeste om VM på mesterskabets facebookside.

Danmark spiller deres første kamp på åbningsdagen d. januar i Royal Arena. Som værter har både Danmark og Tyskland kvalificeret sig til VM, og det står allerede nu klart, at Tyskland spiller i gruppe A, mens Danmark spiller i gruppe C. I gruppe B vil enten Frankrig eller Kroatien være at finde, mens gruppe D vil bestå af enten Norge eller Sverige. Når der i juni 2018 er trukket lod om puljerne, vil alle de resterende billetter blive sat til salg. Herefter vil Tyskland og Danmark tage stilling til, om det også skal være muligt at købe billetter til enkeltstående kampe. Om værtsnationerne VM 2019 bliver afholdt i samarbejde mellem Tyskland og Danmark, to stolte håndboldnationer med herrelandshold, der begge ligger i top tre på IHF's verdensrangliste. Samlet set har de to lande stor erfaring med at afholde mesterskaber: Tyskland afholdt deres første VM i 1938, og siden har de været værter for et stort mesterskab ni gange, mens Danmark har været værter ved EM og VM syv gange. Når VM til januar bliver spillet i Danmark og Tyskland vil man kunne opleve herrehåndbold i verdensklasse seks forskellige steder: I Danmark, hvor Sport Event Denmark er partner, spiller gruppe C i Jyske Bank Boxen i Herning (15.

  1. Bosch akku hækkeklipper series
  2. Lægerne ved trianglen