Soldaterkammerater På Efterårsmanøvre

Nedenstående information stammer fra CNET, kan ikke garantere for, at denne information er korrekt. Lyd: Billede: Sprog: Dansk Længde (min): Tekstning: Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag Kategori: Klassikere, Dansk film, Danske Klassikere Releasedato: 2014-10-07 Originaltitel: Region: 2 (Europa) Instruktør: Aldersgrænse: Indspilningsår: Skuespillere: Ekstramateriale: Antal omtaler: 2 Gennemsnitlig vurdering: 4 (2017-06-12) 0 points Produktet kom som planlagt, men jeg synes godt i kunne have noteret at sangene i soldater kammerater på vagt foregår på engelsk i stedet for på dansk som den normale udgave gør Kunne du bruge denne anmeldelse? Annette Blaabjerg (2017-01-07) Produktet som forventet. Hurtig levering (som sædvanlig:-)) Kunne du bruge denne anmeldelse?

Soldaterkammerater på efterårsmanøvre | Det Danske Filminstitut

Beskrivelse Efter en tid som civilist, genindkaldes drengene til efterårsmanøvre, det er med blandede følelser, at de modtager denne, de har efter deres tid som soldater i Gaza holdt forbindelse med hinanden. Så de bliver enige om, at holde en rigtig abefest dagen før de skal mødes på kasernen. Knud (Louis Miehe Renard) har som sædvanlig svært ved, at forholde sig til det svage køn, han er helt fortabt ved synet af sin yndige kollega Birthe (Anne Werner Thomsen). I forsamlingshuset hvor festen holdes, holder samtidig Dr. Salem (Mogens Brandt) og hans assistent Ruth (Jytte Abildstrøm) en seance, et rigtig svindlerpar. Holger (Klaus Pagh) leder efter sin mor Fru. generaldirektør Schwanenkopf (Sigrid Horne Rasmussen), men hun er gået forkert, hun havner hos svindleren Dr. Salem og hans assistent. Det er 5 meget trætte soldaterkammerater der møder på kasernen næste dag, meget lidt oplagte til soldaterlivet. Så dukker "Kanibalen" oversergent Vældegård (Carl Ottosen) op, og med sit letfattelige sprog fortæller han dem, hvad han synes de ligner.

Men det daglige liv går videre - indtil den dag, 7 af gutterne fra kasernen melder sig frivilligt til FN-styrkerne i Gaza. Her får de 7 spasmagere nok at se til - og til Knuds store glæde og forbavselse dukker Nelle op. Og denne gang har hun brug for Knuds hjælp! Soldaterkammerater (4) På Efterårsmanøvre: Soldaterkammeraterne er denne gang på efterårsmanøvre, og der er et helt overflødighedshorn af gags. Det er som regel den skrappe, men trods alt varmhjertede sergent Vældegård, det går ud over. I hovedrollerne ser man Paul Hagen, Ebbe Langberg, Louis Miehe Renard og Carl Ottosen. Chr. Arhoff er også med som en mere end festlig fyrværkerifabrikant, og Sigrid Horne-Rasmussen samt Anne Werner Thomsen har de kvindelige hovedroller. Soldaterkammerater på Efterårsmanøvre kan man more sig over, uanset om man er gammel eller ung. Det er den deciderede familieforestilling, hvor man hygger sig og har det herligt. Soldaterkammerater (5) På Sjov: Ras, der er blevet løjtnant i Jægerkorpset, kommer en dag på besøg på sin gamle kaserne, hvor han møder alle sine tidligere rekrutkammerater.

Viden om Film Filmdatabasen Soldaterkammeraterne har været hjemsendt efter deres tjenestetid i Gaza, og har været civilister et stykke tid. Dette gælder naturligvis ikke oversergent Vældegaard, og heller ikke Ras og Viggo, der er fortsat inden for hæren. Viggo som sergent og Ras som løjtnant. Soldaterkammeraterne har holdt forbindelsen med hinanden, og da genindkaldelsen kommer, beslutter de at fejre den sidste aften sammen, inden de atter skal i kongens klæder. Det foregår i et forsamlingshus, hvor Dandy's Band spiller. Grundoplysninger Credits Festivaler og priser Materialer Original titel Soldaterkammerater på efterårsmanøvre Dansk titel Instruktør Sven Methling Manuskript Carl Ottosen, Henrik Sandberg Fotograf Gustav Mandal Lyd Birger Swan Komponist George Svensson Medvirkende Carl Ottosen, Ebbe Langberg, Louis Miehe-Renard, Preben Kaas Produktionsland Danmark Produktionsselskab Merry Film Dansk distribution Dansk-Svensk Film Tekniske data 2260 meter, Farve Dansk biografpremiere 06.

Soldaterkammerater på efterårsmanøvre - Wikipedia, den frie encyklopædi

  • Se udløbede dr programmer
  • Mikkel Høeghs boligblog: Tanker fra villavejen
  • Hvordan er vejret i dag
  • Soldaterkammerater på efterårsmanøvre - Wikipedia, den frie encyklopædi

oldaterkammerater (1): Filmen følger syv unge rekrutter fra det øjeblik, de modtager deres indkaldelsesordrer. Rekrutterne er Louis Miehe-Renard, Preben Kaas, Ole Dixon, Poul Hagen, Ebbe Langberg, Svend Johansen og Klaus Pagh, der sætter fut i løjerne, og sidst, men ikke mindst, er det Carl Ottosen, der spiller den skarpe oversergent, der prøver at styre ballademagerne. Soldaterkammerater (2) Rykker Ud: En sprængfyldt humørbombe af en film med højt humør, sjove og søde piger og med masser af dejlig musik. Oplev en række af dansk films allermest populære navne gennem tiden. Blandt andet Dirch Passer, Ebbe Langberg, Preben Kaas og Paul Hagen sørger her for, at man får sig en herlig befriende latter. Soldaterkammerater (3) På Vagt: Under en øvelse kommer Knud væk fra sit kompagni. Heldigvis møder han 3 piger, som kører ham til kompagniet. Undervejs når han at forelske sig i den smukke franske pige, Nelle. I forvirringen glemmer han sit gevær i pigernes bil - og så er helvede løs for Knud.

Denne artikel om en dansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.

Soldaterkammerater på efterårsmanøvre (1961)

For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Soldaterkammerater på efterårsmanøvre. Connected to: {{}} Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Denne artikel omhandler filmen Soldaterkammerater på efterårsmanøvre. Opslagsordet har også en anden betydning, se Soldaterkammerater (flertydig). Soldaterkammerater på efterårsmanøvre Overblik Dansk titel Soldaterkammerater på efterårsmanøvre Genre Komedie Instrueret af Sven Methling Produceret af Henrik Sandberg Manuskript af Carl Ottosen Henrik Sandberg Medvirkende Ebbe Langberg Carl Ottosen Louis Miehe-Renard Preben Kaas Klaus Pagh Ole Dixon Sigrid Horne-Rasmussen Musik af George Swensson Fotografering Gustaf Mandal Udgivelsesdato 6. oktober 1961 Censur Tilladt for alle Længde 85 min. Oprindelsesland Danmark Sprog Dansk Efterfulgte Soldaterkammerater på vagt Fortsættes i Soldaterkammerater på sjov Links på IMDb på i DFI's filmdatabase Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata] Soldaterkammerater på efterårsmanøvre er en dansk film fra 1961.

De er netop kommet hjem fra en øvelse, hvor de som sædvanlig har drillet oversergenten. De er nu på vej på orlov og foreslår Ras at tage med, men han afviser med den forklaring, at han skal planlægge en øvelse med Jægerkorpset. Han foreslår dem at melde sig til optagelsesprøve - men det har gutterne jo ikke lyst til. De er dog ikke i tvivl om, at de sagtens kunne klare det! På vej hjem fra orlov havner de i en forkert togvogn, som sætter dem af midt ude i en øde skov, og pludselig er de omgivet af faldskærmstropper - og så er de sat på lidt af en prøve! Soldaterkammerater (6) På Bjørnetjeneste: Sjovere og mere charmerende end nogensinde er dette gensyn med Dirch Passer, Poul Bundgaard, Willy Rathnov, Karl Stegger og Ove Sprogøe, for i denne film deltager en rigtig levende bjørn. Fido-bamsen fra München er sød, godmodig og omgængelig, den er vild med Dirch Passer og vil gerne ligge i sengen sammen med ham. Ud over de andre dyder er Fido også ualmindelig charmerende. Bjørnen Fido marcherer sammen med soldaterkammeraterne i denne hidtil morsomste film i serien.

Et sammenstød med sergent Viggo (Svend Johansen) og løjtnant Ras (Ebbe Langberg) får dem til, at mande sig op "nu er de kommet hjem igen". Dagene går slag i slag, man forbereder sig til den store efterårsmanøvre, som skal være finalen på genindkaldelsen. En overbasse som tyranniserer hele kasernen bliver sat på plads af drengene, med hjælp fra Ras. På manøvredagen bliver drengene sendt på patrulje bag fjendens linier, med Ras som patruljeleder og Vældegård som næstkommanderende, efter mange strabadser forenes patruljen igen på Fru Schwanenkopf's lystgård, her huserer svindlerparret Salem, som er godt igang med at franarre fruen hendes penge, men Ras afslører svindlen. En vigtig meddelelse opsnappes, og skal omgående til hovedkvarteret, men pludselig bryder helvede løs, himlen opflammes i et lyshav, er det fjenden der indleder et angreb. ?