Gotv2 Dk Idag

Opskrift: Louisa LorangFoto: Maria Warnke Nørregaard Melon og grapefrugt margarita Der er vist ingen tvivl om, at jeg er fan af margaritas. Denne er totalt skøn! Fuld af sommer og laver en saltkant ved at dyppe glassets kant i lidt limejuice og derefter i fint salt. Det bidrager til drinken at drikke igennem saltkanten. Opskriften er til 4. ½ vandmelon, ca. 800 gsaft af 3 pink grapefrugter5 cl cointreau1 dl tequila1-2 spsk. agavesiruplidt limesaftisterningermelonstykker til pyntevt. fint salt til kanten af glasset Skær skrællen af melonen. Blend melonkødet i en blender. Pres saften af 3 grapefrugter og sigt både melon- og grapefrugtsaft, så kerner og "grums" kommer saften med cointreau og tequila og smag til med agavesirup og limesaft, hvis nørvér med isterninger og melon og evt. i glas med saltkant. Opskrift: Louisa LorangFoto: Chris Tonnesen Coke float (de luxe) I morgen har jeg tjansen på Go morgen Danmark. Og helt ude af trit med hvad jeg plejer at kokkererer, har jeg valgt denne lille sag fra min bog MIT COWGIRL KØKKEN.

Gotv2 dk idag direct

Find mange flere opskrifter i Lorang&Co Rabarberlagen kan holde sig i 3-4 dage. Kom rabarber, sukker og vand i en kasserolle. Kog stille og roligt op i ca. 20 minutter. Sluk for varmen, og lad lagen trække i 15-20 minutter. Sigt og sæt lagen kold. Fyld rabarbersaft i kolde glas med isterninger, og top med danskvand. (eller bobler! ) Servér pyntet med citrus og sugerør. Super smækker Yuzu-boooozooo-sjus Yuzo er en asiatisk citrusfrugt, der er helt perfekt til sjusser. Altså jeg er intet mindre en små-afhængig af denne lille, friske-sjus-darling! Den er super nem at lave og smager bare så friskt og lækkert. Yuzu er en citrusfrugt, der kan være møg svær at skaffe frisk i DK. Men den er nem at finde på flaske, i asiatiske supermarkeder. Brug den endelig. Og Når du ikke lav lave sjussen til nytår, så lav den i januar, når alt er trist og mørkt. Er du tørstig efter flere sjusser – så klik her Bland alle ingredienserne i en! Server straks på knust is. Rosemary-bitter med campari & lime Findes der noget bedre end en rosemary-bitter?

Gotv2.dk idag

Og jeg er vild med at grille! Og når grillen alligevel køre, er det mega blæret, at smide et par grapefrugter på grillen og trylle dem om til smager så skønt med den lille ekstra smag af røg fra grillen i din drink. ikke at det bliver meget tydeligt, men den ligger alligevel som en fin detalje i ntesukker er valgfrit! Opskriften her giver 1 drink 2 pink grapefrugteristerninger6 cl tequila2 cl cointreauagaveisterningergrapefrugt til pynt Halvér grapefrugterne og grill den på skærefladen på en varm grill i 3-5 saften af grapefrugterne og shake dem med isterninger, tequilla og cointreau. Smag til med is i glasset og hæld margarita over. Servér gerne med grapefrugt som pynt. Sådan laver du en myntesukker-kant: (her er til mange margaritas) 1 håndfuld mynte1 dl sukkersat af 1 limeBlend mynte og sukker i en saft af en lime i en underkop og kom myntesukkeret i en anden kanten af et margaritaglas i lime og derefter i sukker. TIP: en lun grapefrugt er også skøn morgenmad, hvis du er typen der tænder grill eller grillpande om morgenen.

Gotv2 dk idag 4

  1. Go morgen tv2 dk i dag
  2. Gotv2 dk idag direct
  3. Gotv2 dk idag stand

Peach frosé Ok! Frosé har huseret på diverse sociale i et stykke tid nu. Men denne nemme version med fersken, er min sommerversion og helt igennem et must, hvis du kan lide rosé, sommer og sjusser! Vær obs på at du skal være i god tid! 1 flaske rosé1 dl sukker1 dl vand400 g modne ferskner (eller nektariner)3-4 spsk citronsaft3 dl knust is Hæld roséen i en bøtte med låg og frys den i mindst 5 timer, gerne natten over. Flæk ferskner og kassér sten. Skær kødet i grove sukker, vand og ferskenkød i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet. Lad det hele simre i 10 minutter, uden at røre. Sluk og træk i 15 minutter. Kog op igen i 10-15 minutter uden at det og lad begge dele køle ned. Frys både ferskenkød og den frosne rosé i en blender med frosne ferskner, sukkerlage og is. Blend og smag til med rvér straks i kolde glas med ske og sugerør! Opskrift & styling: Louisa LorangFoto: Anders Schønnemann PS. hele august får du 25% på alle bøger i min lille shop ❤️Brug kuponkoden: madpakker Grillede grapefrugt margaritas Jeg er vild med margaritas.