Godt Smil Aalborg

Min emalje var skrøbelig inden tandblegningen, grundet mit store forbrug af pepsi max?, men tandblegningen hos Søren har på ingen måde forværret det?? Idag har Søren Bannebjerg købt sig ind i en større tandlæge kæde ved navn Godt Smil, og har adresse Ved stranden 22, i Aalborg (overfor Jomfru Ane Gade) Han er stadig min tandlæge idag og jeg vil til enhver tid anbefale ham til alle der ønsker en dygtig og kompetent tandlæge✨ Det tager et splitsekund at skifte tandlæge, se bare HER Jeg skiftede tandlæge til Søren Bannebjerg i 2012 efter en anbefaling fra min veninde. Jeg er så glad for mit skift ❤️ Søren og Godt smil har flere muligheder indenfor tandblegning.. 1. Klinikblegning, Hvor man får en behandling på klinikken og derefter afslutter med 3 dages hjemme blegning med gel og egne skinner Ca pris 3000kr 2. Hjemmeblegning Hvor man i 14 dage bleger tænderne derhjemme med gel og skinner fra tandlægen (metoden, som jeg valgte tilbage i 2012) Ca pris 2000kr 3. Strips… Der bleger. Strips der påsættes tænderne, som et stykke plaster og skal sidde der i ca 30 min, inden eksempelvis sengetid.

Ken godt

I en pakke er der til ca 14 dage og derefter skulle misfarvninger og gule tænder gerne være long gone.. Pris 800kr og kan købes i håndkøb i klinikken ( Ved Standen 22, Aalborg) 4. Whitening toothpaste (tandpasta) ved navn "Opalescence", som bleger og fjerner daglige misfarvninger som kaffe, cola, smøger mm.. Pris 130kr i klinikken ( Ved stranden 22, Aalborg) Er du i tvivl om hvad der passer dig bedst, så kontakt Godt Smil for vejledning. Eller ring direkte til klinikken i Aalborg på tlf: 44224197 De har en super kunde service og jeg er altså et godt eksempel på at Sørens arbejde HOLDER??? Jeg er for nylig opstartet med brug af tandpastaen, men ellers har jeg ikke gjort noget for at blege gebisset siden 2012.. Hvide tænder, ren mund og et bredt smil… Hvem ønsker ikke det?. Kh J..

Mange har spurgt ind til mine tænder? Er de bleget?? Hvordan holder du dem hvide?? Osv… Ja mine tænder er hvide… men det er de ikke fra naturens side ☺️ I 2012 gik jeg til min tandlæge Søren Bannebjerg. Cola og andre ting havde misfarvet mine tænder og de var blevet gullige.. Det var det første, som jeg lagde mærke til, når jeg så mig selv i spejlet og til sidst var jeg så træt af det, at jeg besluttede mig for, at gøre noget ved det ☺️ Jeg havde set flere reklamer på nettet for tandblegning. Men virkede det mon i virkeligheden?? spurgte jeg mig selv. Efter en konsultation med min tandlæge, gik vi i gang? Jeg fik lavet et aftryk af mine tænder, og gik hjem med gummi skinner og blege gel ( hjemmeblegning) I 10 nætter sov jeg med skinnerne (det skulle jeg have gjort 14 dage, men grundet isninger i tænderne, stoppede jeg før tid) Det gjorde ikke noget, for vupti – pludselig havde jeg hvide tænder?? og det holder endnu – 5 år senere?????? Jeg har aldrig en eneste gang fortrudt min beslutning?

Kære patienter klinikken har igen åben for normale behandlinger. Der er dog stadig visse restriktioner/anbefalinger vi skal være opmærksom på. Som alle tandlæger har vi altid opretholdt et meget højt hygiejneniveau. Klinikken bruger alle nødvendige værnemidler som, engangskitler, handsker, mundbind, hue samt visir når dette er nødvendigt. Der kan opstå lidt ventetid selvom vi tilstræber at booke lidt ekstra tid af til rengøring og udluftning mellem hver patient. Det er vig... tigt at man som patient ikke bare møder op på klinikken uden forudgående aftale. Det er ligeledes vigtigt at man ikke møder op for tidligt til sin aftale så vi kan begrænse antallet af patienter i vores venteværelse. Der er færre pladser i venteværelset så der er god plads, der er ligeledes mulighed for at vente på vores svalegang hvor vi som altid også har borde og stole. Oplys hvis du mener at du er en " risiko patient" uden COVID-19 symptomer, så vil vi tilstræbe at booke dig ind fra morgenstunden.. hvis du udviser symptomer på Covid-19 må du IKKE behandles på klinikken.

Tandbehandling til lave priser Som en del af Godt Smil kædens tandklinikker kan vi tilbyde dig og din familie tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Årsagen til at vi kan tilbyde lave priser på tandbehandling skyldes, at Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde, og derfor har opnået nogle yderst fordelagtige rabatordninger hos branchens leverandører. I praksis betyder det, at vi som klinik kan indkøbe kvalitetsmaterialer til lavere priser end andre tandlæger i Danmark. Derfor kan vi tilbyde dig lave priser på tandbehandling helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Speciale i kosmetisk tandpleje Vores tandklinik i Aalborg har i mange år beskæftiget sig med æstetisk og kosmetisk tandpleje. Går du derfor med en drøm om at forbedre dit smil, har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig med dette. Vi tilbyder både flotte fuldkeramiske porcelænskroner og porcelænsfacader fremstillet på eget dansk dentallaboratorium, avanceret kosmetisk tandretning samt professionel tandblegning.

  1. Billig Sofabord | Find et moderne sofabord i et stort udvalg til små priser
  2. Lille henrivende inge
  3. Her kan du få god og billig frokost i Aarhus (5 labre steder som du SKAL kende) - Stonemuse
  4. "Det er en syg høne der har lagt det æg der" - PÅSKEÆG: pustet og pyntet af Boligcious - Boligcious
  5. Dansk outlet helsingør park
  6. Gal godt
  7. Godt betalt jobb

See More Godt Smil Aalborg General Dentist Smil smitter 😂 😂 😂 Kære Alle Hermed ønskes alle et rigtigt godt og lykkebringende nytår. Vi ser frem til 2020 med håbet om at det må blive ligeså positivt som 2019. Tak for Jeres tilbagemeldinger positive som negative samt meget flotte anmeldelser, det betyder alt for hele teamet og gør at vi kan udvikle os og eller blive bekræftet i at vi gør vores arbejde tilfredstillende.... På teamets vegne Klinikchef Søren Bannebjerg See More Stort Tillykke til Laura ønskes af Aalborg klinikken 👊🏻 💥 👊🏻 Klinikken har åbent d. 23/12, 27/12 samt d. 30/12. Tandpinevagten Du kan komme til tandlæge med akutte problemer uden for tandlægernes almindelige åbningstid... Tandpinevagten har åbent lørdage, søndage, helligdage, dagen efter kristi himmelfartsdag, grundlovsdag samt 24. og 31. december. Tidsbestilling: Tlf. 70 200 255, mellem kl. 9 og 10. Find Tandpinevagten: Filstedvej 10 9000 Aalborg (i Aalborg Kommunes Specialtandplejes lokaler) See More Godt Smil Tandlægerne ‼️ 𝐒𝐭𝐨𝐨𝐨𝐩!