Musik I Århus

  1. Date i århus
  2. Radar Live - musik og koncerter i Aarhus

3. Afhentning Du kan hente dit sexlegetøj Århus ved vores lagerbygning på Axel Kiers Vej 3, 8270 Højbjerg (port 5). Tæt ved motorvejen og ud til Ringvej Syd.

Date i århus

MONO ( Øvelokaler i Århus - MONO) bringer lækre toner med til Radar i aften. Glæd dig til tre stærke artister... og lidt bobler og knas til ganen. HUSK: koncertstart kl. 20:00. 10 korte, intense koncerter og en god fest. Det er tid til MONORAMA Rocks 2019. Vi ses lørdag.. Kære musiker. Skal du med i Karrierekanonen 2020, så er det senest imorgen du skal tilmelde dig. Mer' Monitor! kan fejre 10 år i musikkens tjeneste med udgave nr. 40. Det fejrer vi naturligvis ved at springe i arbejdstøjet. For hvorfor f... er vi ikke alle blevet stjerner endnu? I 40. udgave kaster vi os over netværket, som er det redskab der faktisk kan hjælpe os på vej mod stjernerne. Vi ser på Sync og muligheden for at få din musik med i film, serier, reklamer og spil. Og så skal du møde drengene fra Fravær. Et år med Karrierekanonen har bragt dem tættere på hinanden og gennembruddet. Dette og meget mere. Læs med på

Radar Live - musik og koncerter i Aarhus

  • Rema 1000 frederiksberg
  • Århus a
  • Date århus
  • Restaurants århus
  • Biograf bruuns galleri
  • Musik i århus lørdag
  • Musik i århus musikskole

Så hvis du godt kan lide rock, bør du helt sikkert besøge VoxHall den 12. oktober, for en fed musikalsk oplevelse. Kato på Train – 23. oktober 2015 DJ'en Kato er et velkendt navn hos de fleste og behøver ikke nærmere introduktion. Hvis du skal i byen, i Århus den 23. oktober, bør du nok overveje at lægge vejen forbi Train. Du kan eventuelt forhøre dig om, hvornår det forventes han går live, for han står næppe og spiller hele natten! MEW koncert i kongrescenteret – 5. november 2015 MEW er et etableret og rigtig populært dansk band, der laver musik for de fleste. De spiller i kongrescenteret 5. november og du bør bestille dine billetter i god tid, hvis du vil være sikker på at komme ind. Bryan Rice på ny V58 – 14. november 2015 Vi slutter af med Bryan Rice, der bl. a. kendes fra det danske Melodi Grand Prix. Han optræder på ny V58 og hvis du er til god, lidt stille pop musik, vil det her være noget for dig. Du kan se flere arrangementer i kommunens musikkalender her. Vi håber du er blevet klogere på de kunstnere der kommer til Århus i resten af 2015, så du ikke går glip af de fede oplevelser.