Hvad Er Adblue

Ulempen ved en spildbakke er, at den er 0, 70 m høj, hvorfor en gaffeltruck eller kran er nødvendig for at placere en palletainer på en spildbakke. Vi beder Dem være opmærksom på problemet i tilfælde af, at De skulle få besøg af miljøkontrollen, som også ser på opbevaring af sprinklervæske, smøreolier mv.

Hvad er adblue form

Denne teknologi er kendt som Selective Catalytic Reduction [Selektiv Katalytisk Reduktion], forkortet SCR. SCR anvendes på dieselmotorer og reducerer udledning af NOx til næsten nul. Yderligere fordele er: Reduceret CO2-udledning og forbedret brændstoføkonomi Forbedret luftkvalitet mht NO2, især i byerne AdBlue®/SCR-teknologien gør det muligt at nyde fordelene ved dieselmotorens ydeevne uden at bekymre sig om miljøpåvirkningerne. Størrelsen på den AdBlue® -tank der monteres på dit køretøj afhænger af køretøjets mærke og model. Derfor er det forskelligt hvor langt tid der går mellem de forskellige genopfyldninger. Derudover kan forbruget af AdBlue® også påvirkes af andre faktorer, fx køretøjets last, kørestil, klimaforhold, trafikafvikling og vejforhold. Ligesom med brændstof gælder det, at jo mere økonomisk man kører, jo mindre AdBlue® bruger man. Hvis du kører hver dag, kan du skønsmæssigt gå ud fra, at du skal genopfylde AdBlue® tanken flere gange om året. For yderligere information, bedes du kontakte din forhandler.

Hvad er adblue kit

 • Kærligheds digte | Vi Unge
 • Pka kritisk sygdom and weight
 • Billigt fly til berlin
 • Hvad er adblue
 • Hvad er adblue cost
 • Hvad er adblue list
 • Verdens bedste sanger 2018
 • Fyldt kyllingefilet i ovn
 • AdBlue® til køretøjer | Yara Danmark
 • P/s selskab gear
 • For min søsters skyld chart
 • Hvad er adblue 2017

Dette er et resultat af den højre kvalitet af AdBlue, der reducerer størrelsen af ​​katalysatorens porer og deaktiverer de katalytiske elementer i det indre. Driftssikkerheden for Adblue systemet er optimal, vi hører sjældent om problemer i den retning. Vi kan dog anbefale med passende mellemrum at afmontere AdBlue tanken og rense den med varmt vand. Skulle der være driftsforstyrelser i AdBlue systemet, kan vi anbefale atgennemskylle det med varmt vand inden bilen sendes på værksted. Kan jeg bruge AdBlue ® med BioDiesel? Biodiesel og SCR er forenelig, selv om 100% Biodiesel anvendes. Selvfølgelig er det vigtigt at lastbilproducenten tillader brugen af biodiesel. Bruger man biodiesel indeholder udstødningsgasserne mere NOx og AdBlue forbruget vil være lidt højere. Så AdBlue's forbrug kan forøges for at imødekomme Euro 4 & 5-standarder. Miljøkontrollen og AdBlue ® Da AdBlue kun har været markedsført i få år, er der endnu ingen generelle retningslinier for opbevaring hos de firmaer, der anvender produktet.

Produktionsdatoen er typisk angivet på etiketten på AdBlue®-emballagen. Benyt udelukkende AdBlue®, der er i overensstemmelse med ISO 22241. AdBlue® anvendes i kombination med SCR-teknologien i vores biler med BlueHDi-dieselmotorer. HVAD BRUGES DETTE PRODUKT TIL, OG HVILKE FORDELE GIVER DET? Der er to store fordele ved at bruge AdBlue®. Væsken både reducerer forurening og især emissioner af nitrogenoxider. Ligeledes er det afhængigt af motorerne muligt at reducere dieselforbruget med 1-2% i forhold til andre NOx-reducerende systemer. OMDANNELSE AF FORURENENDE STOFFER TIL NITROGEN OG VANDDAMP For at reducere emissionen af skadelige stoffer uden at gå på kompromis med ydeevnen eller brændstofforbruget har Peugeot valgt at udstyre sine dieselmotorer med et system til nedbrydning af nitrogenoxider (NOx) til nitrogen (N2) og vanddamp (H2O). Dette system kombinerer SCR (Selective Catalytic Reduction) og AdBlue® til udstødningsgasbehandling i jf. kravene i Euro 6-standarden. Alle Peugeot BlueHDi-motorer er udstyret med et SCR-system, der anvender AdBlue®.