Midt På Ugen

Det er en god idé at få fortaget en jordbundsanalyse cirka hvert tredje år, hvis du har mistanke om, at det ikke "kun" er NPK-gødning, plænen mangler. Måske mangler den jern, måske er jorden for sur eller for basisk. Græsplænens årskalender Tidlig forår Når græsset begynder at gro, klippes det tæt og køres over med plænelufteren. Mos og ukrudt rives væk. Se, hvordan du fjerner mos og ukrudt her. Bare pletter eftersås. Plænen gødes. Juni Juli Her sættes klippehøjden lidt op – så er græsset mere modstandsdygtigt, hvis der kommer en tørkeperiode. August September/oktober Så en ny græsplæne eller efterså den gamle med græsfrø. Plænen gødes sidste gang. Efterår Græsset skal helst være cirka 4-5 cm, når det overvintrer. En lang plæne kan give svampevækst i græsset. Fjerne nedfaldne blade – da de kvæler græsset. 12 års forædling af græsfrø En ny græssort er op til 12 år undervejs, før den kan købes af forbrugerne. Først skal de enkelte græsplanter udvælges, det kan fx være de korteste, de stærkeste og de, der er modstandsdygtige over for sygdomme.

Hvorfor sover jeg så godt midt på dagen?

I den hjemlige liga spillede U19 lørdag uafgjort for tredje gang af tre mulige. Efter 2-0-føring mod Esbjerg på mål af Mani Hilmarsson og Jonas Wind, udlignede gæsterne i løbet af 2. halvleg. Jubel i Porto efter Jonas Wind tidligt i kampen bragte U19 foran 1-0. Foto: U17 tog derimod den fjerde sejr af fjerde mulige, da Esbjerg blev sendt hjem fra Frederiksberg med 0-4 i bagagen. Andreas Kirkeby scorede allerede i første minut, og midt i 1. halvleg øgede Oliver Andersen. I 2. halvleg fordoblede Sebastian Fischer-Larsen og Victor Jensen pauseføringen. I søndags slog de Randers Freja 3-0 på to mål af Oliver Andersen og ét af Nikolas Nartey. U19 har hjemmekamp igen allerede torsdag, hvor Lyngby kommer til Frederiksberg, mens U17 først skal i kamp i midten af oktober. Rasmus Møller, Nikolas Nartey og Victor Jensen skal nemlig spille EM-kvalifikation med U17-landsholdet fra 28. september-3. oktober, hvor man møder Holland, Ungarn, og Liechtenstein. Hjalte Nørregaard i Old Boys-trøjen. Foto: Old Boys KB/FCK's Old Boys vandt forrige uge 3-0 i Køge, og i mandags blev det 5-0 hjemme over Frem.

Det er årsagen til, at mange mennesker måske har svært ved at holde sig vågen om eftermiddagen, når gæsterne lige er kommet, og at de til gengæld er helt friske senere hen på aftenen, hvor gæsterne skal til at gå, « siger Poul Jennum og fortsætter: »På samme måde, som vi kommer over trætheden om eftermiddagen, kan vi komme forbi vinduet om aftenen, og så ligger man der og vender og drejer sig i sengen for at falde i søvn, « siger Poul Jennum. Flere årsager til søvnløshed Der kan som sagt være flere årsager til, at Jon ikke kan falde i søvn om aftenen, hvor den ene altså er, at han misser mulighedernes vindue ved at holde sig vågen alt for længe. Andre muligheder kan være, at han ligger i sengen og kigger på sin mobiltelefon, hvilket kan være med til at forstyrre den indre døgnrytme gennem det blå lys, som skærmen udsender. Det kan du blandt andet læse mere om i artiklen her. Måske er problemet, at Jon drikker for meget kaffe om aftenen og fylder sig selv med koffein, eller det kan også være, at han har 'meget om ørerne', så tankerne vælter frem lige inden nattetid.

Midt på ugen i love

51–100 ($244M-$90M) Største vindere: MOAC (71) +27, 5% KIN (78) +9. 4% 100–200: ($88M-$35M) Største vindere: Clubcoin (136) +75% KickCoin (180) +32. 7% Største tabere: BnkToTheFuture (157) -34% Dent (176) -34% Ugens højdespringere Super Bitcoin (1524) +235% En Bitcoin klon med tilføjet privacy (zK-znarks) plus større blokke. SumoKoin (604) + 122% En omdiskuteret Monero klon med aktiv development og community. SCHWEIZ's STØRSTE BØRS VIL LANCERE KRYPTO-PENDANT SIX group der driver Schweiz's største børs, har planer om at lancere en krypto-børs i midt 2019, hvorigennem der også skal kunne lancere ICO'er. Den planlægges at være fuldt i tråd med reguleringen i Schweiz, som allerede er ret progressiv lovgivningsmæssigt på området, og vil sikkert kunne tiltrække en masse institutionelle penge, eftersom disse netop har efterspurgt regulerede krypto-børser. Talsmand Stephan Meier udtaler at de.. ". bygge bro mellem traditionelle finansielle services og digitale grupper". Stephan Meier udtaler videre at.. kun traditionelle finansielle udbydere og investorer er interesserede i dette, men også mange virksomheder og investorer, der ønsker at udnytte de nye digitale muligheder for at rejse kapital og handle med digitale aktiver. "

For andet år i træk er vi på Det Kongelige Teater i hjertet af København, hvor de seks par betræder de skrå brædder i en rumba, pasodoble, slowfox eller vals. Ingen bliver sendt hjem, og i stedet samler vi en masse penge ind til Knæk Cancer. Der er flotte præmier på spil, når vi danser på Det Kongelige Teater på en aften, der er 'Ei Blot til Lyst'. Fredag 26. oktober: 'Knæk Cancer snigpremiere' I pausen mellem de to 'Vild med dans'-udsendelser får vi et lille smugkig på, hvad der venter os, når TV 2 lørdag aften afslutter sin Knæk Cancer-uge med 'Knæk Cancer Live'. Andel del af 'Vild med dans knækker cancer' byder på holddans, hvor de seks 'Vild med dans'-par fordeles på to hold til en holddans-konkurrence, og på tre helt særlige nydansere på dansegulvet. Tre helt almindelige danskere har sagt ja til at danse for at samle penge ind til 'Vild med dans knækker cancer'. Fælles for de tre er, at de alle har cancer tæt inde på livet. De tre modige og helt nye dansere får hjælp af tre professionelle dansere fra 'Vild med dans'-familien.

  1. Midt på ugent
  2. Læger for aktiv dødshjælp
  3. Guld halskæde med Livets Træ med plade til gravering
  4. Midt på ugen uge 3
  5. Midt på ugen i ve
  6. Midt på ugen uge 16
  7. Midt på ugen uge 13
  8. Havregrød med æg - få opskriften lige her

Midt- og Vestsjællands Politi dækker Greve, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Solrød og Stevns kommuner. Midt-Vestsj. Politi MVSJPoliti 2t "Striben"/gaderace. Vi har været i Ringsted ved Kærup Parkvej, hvor mange biler og personer var forsamlet til gaderace. Det er ulovligt, og vi har sigtet adskillige for overtrædelse af forsamlingsforbuddet. Vi håndhæver loven, - også fremadrettet! #politidk Politiet er færdige på stedet. Motorcyklist med passager kørte op bag i en personbil, som nedbremsede af trafikale årsager. Ingen alvorlig personskade. Motorcyklisten har pådraget sig bl. a. et knoglebrud. Passageren har fået en flænge i hovedet. #politidk … MVSJPoliti 4t Færdselsuheld nær afkørsel 35 på Vestmotorvejen ved Ringsted. Motorcykel har påkørt bil. Giv plads til redningsindsatsen, og udvis stor agtpågivenhed. #politidk

Kvalitetsfrøene er de dyreste at producere, fordi det specielt udvalgte langsomvoksende og fine græs har et noget mindre udbytte, når det avles. Køber du langsomvoksende græsfrø, slipper du med slå græs cirka 25-30 pct. mindre på en sæson. De fleste slår græs én gang om ugen fra først i april til midt i oktober (i nogle perioder flere gange om ugen) – i alt cirka 35 gange på en sæson. Med langsomvoksende græsfrø kan du ofte komme helt ned på under cirka 25 klipninger fra forår til efterår. "Selvforsynende" græsfrø til plænen Sår du en græsblanding med mikrokløver i, får du en plæne med mange gode egenskaber. Kløveren tilfører jorden kvælstof, så plænen i høj grad gøder sig selv. Du kan nøjes med at tilføre en PK-gødning (altså uden kvælstof) én gang om året. Kløveren gør desuden, at græsplænen hurtigere bliver grøn om foråret, og at den fremstår grønnere under tørke. Plæneblandingen med mikrokløver indeholder samtidig en af de langsomst voksende græssorter. Sådan klipper du plænen sund En god plæneklipper-teknik er vejen til en smuk græsplæne.