Movia Køreplaner 2018

Danmark - Alle Bus ruter Movia Movia er en offentlig transport udbyder i Danmark, som driver Bus ruter siden 2007. Movia har 403 Bus ruter i Danmark med 13547 Bus stoppesteder. Deres Bus ruter dækker et område fra (Græsted-Gilleleje) i nord med et stoppested på Nordre Strandvej (Vesterbrogade) til (Sydfalster) i syd med et stoppested på Gedser Færge (Jernbanevejen). Deres mest vestlige stoppested er Bjørnstrup Vendepladsen (Røsnæsvej) (Kalundborg) og det mest østlige stoppested er Lufthavnen Øst Kystvejen (Kystvejen) (Tårnby). Movia offline kort (PDF) Movia har Bus ruter, der kører over hele Danmark, herunder til: Roskilde, Græsted-Gilleleje, Helsingør, Trundholm, Næstved, Kalundborg, Hillerød, Køge, Ringsted, Slagelse. Den længste linje fra Movia er: 791. Denne Bus rute starter fra Nakskov St. (Nakskov) og ender på Nakskov St. (Nakskov). Den er over 68 km lang og har 16 stoppesteder. Den korteste linje er: 106. Denne Bus linje starter fra Køge St., Østre Banevej (Østre Banevej) (Køge) og ender på Bornholmerfærgen (Sandvej) (Køge).

Movia køreplaner 2018 download

​Som et led i kommunalreformen blev der dannet ét trafikselskab på Sjælland, som driver den offentlige bus- og lokalbanetrafik. Lovgrundlaget er Lov om Trafikselskaber. Regionerne har ansvaret for lokalebanebetjeningen og den regionale busbetjening mens kommunerne har ansvaret for den lokale busbetjening. Regionerne og kommunerne bestiller hvert år den ønskede trafik hos Movia. Movia udfører kørslen via private busentreprenører og lokalbaneselskaber. På Movia​s hjemmeside findes meget mere information om selskabet og mere praktisk information om busruter og billetter. På hjemmesiden findes mere information om lokalbanerne i Region Sjælland.

Linje 5C er blevet forlænget fra Husum Torv til Herlev Hospital, og man kan derfor komme direkte til Herlev Hospital fra Københavns Lufthavn uden skift. Linje 5C får også forbindelse til den kommende letbane i Ring 3. 5A var nordens travleste buslinje med ca. 20 mio. årlige passagerer. Med lanceringen af linje 5C forventes en passagervækst på 5 pct. svarende til ca. 1 mio. passagerer årligt. Til sammenligning havde Københavns Lufthavn 29 mio. passagerer i 2016. 5C kan transportere op til 2. 200 passagerer pr. retning pr. time. Linje 5A transporterede ca. 1. 500 passagerer pr. time. 5C kører med en køreplan, der sikrer, at busserne kører hele døgnet – og som har 15 afgange i timen fra 7-17 mellem Sundbyvester Plads og Husum Torv. Se 5Cs køreplan på

Movia Bus ruter, Bus tider og køreplan i Danmark

  • Movia køreplaner 2018 calendar
  • Movia køreplaner 2018 tour
  • Movia køreplaner 2018 schedule
  • Movia Bus ruter, Bus tider og køreplan i Danmark

Det er en ændring af vaner, som man skal øve sig på. Derfor gør vi meget ud af at gå ud med information om ændringerne. Dermed giver vi folk tid til at sætte sig ind i, hvad der skal ske og finde ud af, hvad man så gør i stedet for, siger Torsten Rasmussen. Det fulde overblik over ruterne kan findes på Movias hjemmeside.

Den er 1 km lang med 2 stoppesteder. Ifølge Moovit indsigt er de mest populære linjer for Movia 10, 6A, 161, 1A, 142. Søger du en køreplan for en bestemt linje på Movia Bus? Alle Movia linjer og køreplaner i Danmark findes i Moovit app. Moovit, som giver dig vejvisning for Movia ruter og nyttig trin-for-trin navigering.

Movia køreplaner 2018

Gentofte, København og Gladsaxe er blandt de kommuner, der vil opleve de største ændringer. Valby Lokaludvalg: Det er ikke rimeligt Borgerne har i forbindelse med omlægningen af busserne været inviteret til møder, hvor de kunne få lov til at give deres besyv med i forhold til beslutningen om de nye buslinjer. Men i Valby føler man sig forbigået. Blandt andet vil den ydre del af Vigerslev Allé fremover blive betjent af linje 10 i stedet for 1A, som betyder, at der i stedet for 12-13 afgange i timen vil være seks. - Dem, der bor på den strækning, hvor der normalt er A-busser, får dårligere betjening. Folk har jo ikke mindre behov for at komme på arbejde og hente børn, end de havde før Cityringen, siger Michael Fjeldsøe, formand for Valby Lokaludvalg, og fortsætter: - Det er ikke rimeligt, at vi skal stilles dårligere, bare fordi der kommer en Cityring. Hos Movia er man godt klar over, at det ikke er alle, der vil være lige lykkelige for ændringerne. - Der vil være nogen, som er skeptiske.

Movia køreplaner 2010 qui me suit

Corona/covid-19 påvirker bus- og togtrafikken i hele Sydtrafiks område. Hold dig opdateret på Rejseplanen eller replaner. OPDATERING: Alle busruter og Vestbanen kører efter normal køreplan fra onsdag d. 15. april. Der er forsat færre pladser i busserne, og vi henstiller til, at man følger myndigehdernes anbefalinger om at rejse uden for myldretiden, hvis det er muligt. Der er ingen indstigning ved frontdøren, og det er ikke muligt at købe billet i bussen. Alle trafikselskaber og topoperatører genindfører de normale regler for refusion af Pendler- og Ungdomskort per 11. maj 2020. Hold dig opdateret på Sydtrafiks tiltag i forhold til corona/covid-19 på OBS: På grund af de ekstraordinære omstændigheder er Rejsegarantien sat ud af kraft.

Busser og metroer skal ikke køre oveni hinanden, når Cityringen åbner i 2019. Men borgerne i Valby er vrede over at have mistet en vigtig buslinje. (Foto: Ida Marie Odgaard © Scanpix) Når den nye metro Cityring åbner i København i juli 2019, så betyder det samtidig store ændringer på adskillige buslinjer i byen. Movia har i samarbejde med de 12 berørte kommuner og Region Hovedstaden foretaget en omlægning af 33 eksisterende buslinjer. Det betyder blandt andet en ny linje 7A i Sydhavnen og en ny linje 4A til Høje Gladsaxe. - Cityringen får 17 stationer, så busserne skal laves om, så de supplerer metroen i stedet for at køre oven på metroen, siger Torsten Rasmussen, rådgivningschef i Movia, som står for busserne i København. Man vil fra Movias side løbende give information om, hvad der vil ske med busserne. - Vi vil til august sætte foldere op i de ændrede busser, som vil give information om ændringerne i busserne, som træder i kraft sommeren 2019. Og i februar næste år kan man se sin fremtidige rejse på Rejseplanen, siger han.

Indsæt søgeord for at søge på hjemmesiden

  1. Den skandinaviske velfærdsmodel clio
  2. Oliver bjerrehuus instagram update
  3. Hvor meget skal man sove
  4. Kreta vejr oktober
  5. Frederik d 6