Godt Smil Viborg

akut fjernelse af visdomstand Jeg kom akut for at få fjerne min visdomstand. God og behagelig stemning og god til at informere mig hvad der skulle gøres. Rigtig god service God service Hurtig tid, effektiv behandling, god forklaring på hvad der skulle ske og generelt god service og informationsniveau Meget uprofessionelt forløb Meget uprofessionelt forløb! Tidsbestilling til en akuttid med tandpine, endte i en tandrensning og et røngentbillede og en regning på 600, - tilbud om tid til behandling af stort hul om 14 dage og en pris på 1900, - ved ankomst til den tid jeg havde fået presset igennem 4 dage efter, er de 45 minutter forsinket og har besluttet at jeg skal have en rodbehandling til 5-6000, - men at de SELVFØLGELIG godt kan lave hullet på "normal" vis, men at jeg må forvente at det ikke er nok og at jeg snart må tilbage og have lavet rodbehandlingen. MEGET UPROFESSIONELT OG UTILFREDSSTILLENDE!!!! Havde jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Kære Lotte Tak for din anmeldelse.

Godt smil viborg åbningstider

Konkurrencedygtige priser Der er flere fordele ved at skifte tandlæge til Godt Smil i Viborg. Foruden vores fokus på kvalitet og særlige omsorg for patienter, der lider af tandlægeskræk, har vi her på klinikken, besluttet os for at have konkurrencedygtige priser. Dette kan lade sig gøre, da vi er er en del af Godt Smil kæden, som er Danmarks førende tandlægekæde. Vores priser er på større tandbehandling, helt op til 40 procent lavere end hos andre tandlæger i Viborg. Et professionelt team Ligesom de andre tandklinikker i Godt Smil, beskæftiger vores klinik en række dygtige tandlæger, specialtandlæger og tandplejere med forskellige specialer og interesser. Vi udfører alle former for tandbehandling, dvs. alt lige fra et almindeligt tandeftersyn med tandrensning til de mere komplicerede kirurgiske tandbehandlinger. Fordelen ved at vælge Godt Smil er således, at du meget sjældent vil opleve at blive henvist til en anden klinik, da vi selv har de fleste kompetencer. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores hyggelige tandlæge i Viborg!

Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan bl. a. tandlæger skal håndtere COVID-19 fra og med i dag. Reglerne vil... [Læs mere] [ Artikel:] Bøjler til tandregulering Før i tiden var tandregulering noget der var forbeholdt børn, og man mente at det var for sent at få rettet tænder, når man blev lidt ældre. Men det har den teknologiske udvikling og nye bøjletyper lavet om på. I dag kan man få rettet tænder uanset alder. Behandling Behandlingstiden afhænger af hvor meget der skal rettes op på tænderne,... [Læs mere] Er du blevet behandlet af tandlæger i udlandet? Er du blevet behandlet af tandlæger i udlandet, og har du efterfølgende oplevet gener eller komplikationer? Vi er to journaliststuderende fra Syddansk Universitet, som er i gang med en historie om tandbehandling i udlandet. Hvis du er blevet fejlbehandlet eller har oplevet gener i forbindelse med tandbehandlinger i udlandet, hører vi gerne fra dig. Hvert... [Læs mere] Ny forskning: Mundskyl er sundhedsskadeligt Der reklameres massivt for diverse slags mundskyl i fjernsynet.

Gruppen har ingen formaliseret træner, men der er masser af løbeerfaring i gruppen, og den deler vi med hinanden. Mange har udviklet deres løb og flyttet de personlige rekorder (PR) markant ved at komme med i gruppen. I MARATHONGRUPPEN er vi seriøse med træningen, samtidig med at vi insisterer på at have det sjovt med hinanden. Der er smil og grin ved hver træning! I øjeblikket løber de fleste af gruppens medlemmer mellem 4. 50 - 5. 30 pr. km, og flest mellem 5. 00 – 5. km. Vi vil gerne byde nye medlemmer velkommen, og også løbere, der løber 5. 45 – 6. 00 pr. minut. Mange medlemmer fører personlig træningsdagbog og 35-60 km, enkelte derover, pr. uge er typisk for omfanget. På træningsturene er princippet, at de hurtigere løbere på fastlagte "stoppesteder", (ca. hver 5. km) løber tilbage og samler de bageste løbere op. Afhængig af fremmødte og overskud er der altid én eller flere opsamlere. Ofte dannes der naturligt flere tempogrupper, så der er nogen man kan løbe i en mindre gruppe med, men ikke altid.

Men nu har arrangørerne aflyst messen på grund af manglende interesse. For over 24 år siden slog Nord-fair, en velkendt messe arrangør i Jylland, dørene for første gang op for Dental Fair messen, hvor udstillere, indkøbere, kursister, kursusholdere fra dental... [Læs mere] Hvor dyrt er et besøg hos tandlægen egentlig? Hvad koster en almindelig undersøgelse hos tandlægen? Det er et spørgsmål, mange har svært ved at svare på, viser en undersøgelse, som Epinion har foretaget for Tandlægeforeningen blandt 1. 003 danskere. Mange unge ved nemlig ikke, at en almindelig undersøgelse kun koster 83 kr., når man er 18-25 år, mens voksne over 25 år skal betale 142... [Læs mere] – kampagne til unge Tandlægeforeningen står bag en ny og anderledes online kampagne rettet mod unge. hedder portalen der med humor og ironi skal fange de unges interesse for deres egen tandsundhed. Alt for mange unge dropper de regelmæssige besøg hos tandlægen. Det vil Tandlægeforeningen nu gøre noget ved med en kampagne, der er målrettet unge på 18-25... [Læs mere]

Velkommen til Tandprotesehuset - din lokale tandtekniker i Viborg. Vi er stolte af at være en af byens førende klinikker inden for tandteknik med rigtigt mange tilfredse patienter. Vores koncept er baseret på at tilbyde tandprotesebehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. Hos os er mennesket i centrum, da det skal være en god oplevelse at gå til tandtekniker. Derfor har vi hos Tandprotesehuset ekstra fokus på at afhjælpe patienters tandlægeskræk. BELIGGENHED Klinikken er beliggende i samme bygning som Godt Smil tandlægerne, der er Danmarks største tandlægekæde med tilknyttet narkoselæge. Det betyder at de mange patienter hos Godt Smil hurtigt kan få adgang til en af Danmarks førende tandproteseklinikker. Klinikkens venteværelse er rummeligt og lyst, indrettet stilrent og enkelt. Der er naturligvis mulighed for at læse i et blad eller bladre i dagens avis, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe TILSKUD TIL DIN TANDPROTESE Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen. Det er gratis at få udarbejdet et økonomisk overslag til kommunen.

 • Godt smil viborg personale
 • Godt smil viborg sd
 • Asger Olsen A/S - Formidling, vurdering og rådgivning i forbindelse med handel og udvikling af skovejendomme, godser og større landbrug.
 • Viborg
 • Mulan rigtige mænd engelsk
 • Basic Tøj til Piger | ZARA Danmark
 • Godt Smil Tandlægerne Viborg i Viborg
 • Byg selv skab
 • Den længste dag o
 • Hvordan binder man en løkke
 • Den danske bank.dk netbank
 • Godt betalt
 1. Sko med sok 3
 2. Kalender med ugenumre sang