Inden Vi Dør

Væbn dig tålmodighed Vil man gerne se med, skal man dog stadig væbne sig lidt med tålmodighed. Anden sæson er nemlig ikke lige på trapperne. I en pressemeddelelse fra SVT meldes det, at der skydes nye afsnit i Stockholm og omegn til september, som først er sat til at rulle over tv-skærmene i efteråret 2019. Elskede du første sæson, kan du dog roligt trippe efter mere 'Inden vi dør'. Det er nemlig det helt samme hold, der står bag anden sæson, både på skuespilsfronten og producenterne bag, ligesom plottet flyder elegant og naturligt videre fra første sæson.

Inden vi dør 3

Hvis du ikke så med i første sæson, kan du læse mere om serien i vores artikel her. Kæmpe succes 'Innan vi dør's tilbagevenden falder nok i god jord hos mange. I Sverige tog den svenskerne med storm – hvert afsnit blev i gennemsnit set af 1, 4 millioner svenskere, ligesom den høstede gode anmeldelser over næsten hele linjen hos de svenske medier. Samtidig vandt Adam Pålsson, der spiller Hannas søn Christian, sidste år den prestigefyldte svenske tv-pris Kristallen for sin rolle. Adam Pålsson vandt tv-prisen Kristallen for sin rolle som Christian. Foto © SVT Men serien er ikke kun blevet anerkendt hjemme i Sverige. Internationalt har den også fået uventet støtte fra den verdensberømte britiske komiker Ricky Gervais, der kaldte den "one of the best police dramas of all time, " ligesom den andetsteds er blevet rost for at gentænke den moderne skandinaviske krimiserie. Dermed ligger den sig i en lang tradition af nordiske krimiserier, der også hitter i udlandet (såsom Broen og Forbrydelsen), og det viser endnu engang, at skandinaviske krimiserier er i en liga for sig.

Og så er der alligevel brug for Hannas efterforskningsevner. Og søreme om ikke Hannas søn også hvirvles ind i sagen, der også involverer en brutal bosnisk gangsterfamilie. Et bragende godt cast Marie Richardson spiller hovedrollen som betjenten Hanna Svensson, der er rå, viljestærk og pokkers interessant. Hun er kølig og skrøbelig på samme tid, og jeg bliver aldrig træt af at se på hendes ansigt. Herhjemme er den svenske skuespiller især kendt for tv-rollen som Maja Thysell, kollega til Kurt Wallander i tv-serien Wallander. Og som Linda Jakobsson, der bliver mishandlet af sin finansminister-mand i den svenske serie Kongemordet baseret på Hanne-Vibeke Holsts bestseller. Det er både en serie om et kompliceret mor/søn-forhold, om stærke familiebånd og om en ung kærlighed, der har svære vilkår. Serien portrætterer en brutal kriminel verden, hvor den næste kugle altid sidder løst. Det er en krimiserie af høj klasse, der næsten kan måle sig med bl. a. Broen. Stortalentet Adam Pålsson, der spiller sønnen Christian, spiller i øvrigt med i Broen sæson 3.

Inden vi dør // Trailer Video of Inden vi dør // Trailer En standhaftig politikvinde efterforsker den kriminelle underverden efter hendes kollega forsvinder. Medvirkende Marie Richardson, Adam Pålsson og Alexej Manvelov. Skuespillere Credits Simon Kaijser. Instruktør Programbeskrivelse Premiere. Hanna Svensson er en politikvinde med høj moral og faste principper. For to år siden anholdte hun sin egen søn for narkobesiddelse. Nu har han aftjent sin straf, men vil, til hendes store sorg, ikke kendes ved hende. Samtidig forsvinder Hannas kollega og elsker, Sven, og det viser sig, at han i al hemmelighed har efterforsket en rockerbande. Hanna finder ud af, at Sven har brug en infiltrator, der kun går under navnet Inez, og hun overtager SMS-kontakten med på Svens efterladte mobil. Inez er hendes eneste håb for at finde Sven. Snart finder hun ud af omfanget af efterforskningen, der involverer en brutal magtovertagelse i underverdenen. Læs mere om serien ved at klikke her.

  1. Inden
  2. Inden vi dør lyrics
  3. Inden vi dør free
  4. Inden vi dør movie

Han spiller fabelagtigt godt. Og selvom vi har set en kvindelig hovedperson før, der har et kompliceret familieforhold, som føler sig uden for det kollegiale fællesskab, og som bruger utraditionelle metoder i sit arbejde (hvem sagde Sarah Lund og Saga Norén? ), så bliver serien aldrig en kliche bl. fordi skuespillet er nuanceret og troværdigt. Danske Dejan Cukic er med i fire episoder. Han har en birolle som Hannas eksmand Rade. Jeg var uhyre godt underholdt. De dramatiske, smukke billeder understøtter den mørke historie og hele seriens rå tone. Nyd også en heftig biljagt, hvor der selvfølgelig – serien er jo svensk – er en Volvo involveret. Min eneste anke er, at tempoet godt kunne være justeret en smule op i de første to afsnit. Men hæng på. Det lønner sig. Sammen med det tyske tv-selskab ZDF, der også var medproducenter på Forbrydelsen, Broen og Millennium-trilogien, står svenske SVT bag serien. PS: Se udvalget af film og serier på C More her

Inden vi dør dr

Jeg slugte i hvert fald glubsk serien og glæder mig allerede til sæson to, som folkene bag serien skal i gang med at optage til september. I ti afsnit af cirka en times varighed følger vi den midaldrende Stockholm-betjent Hanna Svensson, der inden for de første fem minutter af serien har sendt sin voksne søn i fængsel for at sælge stoffer. For Hanna har sin mening om, hvordan tingene skal være. Lov er lov, og det skal selv ikke hendes egen søn spænde ben for. Moderkærlighed på den hårde måde. Til gengæld spænder det ben for Hannas forhold til sønnen Christian, der ikke vil have kontakt med hende, da han efter to års fængsel løslades. Og Hanna drukner sorgen og frustrationerne ved at arbejde. Men hun er heller ikke tilpas på stationen, hun er blevet overflyttet til afdelingen for økonomisk kriminalitet, og hendes chef opfordrer hende til at søge tidlig pension. Pludselig forsvinder Hannas elsker og kollega Sven, og sporene peger i retning af en rockerbande, som Sven i hemmelighed har efterforsket.

Streaming: Inden vi dør, set på C More, er en suveræn og visuel lækker svensk krimi, der både byder på action, regnvåde mørke stockholmske gader, fabelagtigt godt skuespil og et kreativt plot, som med garanti overrasker selv hardcore krimifreaks. (Frem til april 2019 kan du her på bloggen hver måned læse min anmeldelse af en serie eller film fra den skandinaviske streamingtjeneste C More. Det er et betalt samarbejde og altså sponsoreret indhold. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg har fuldstændig redaktionel frihed, og at C More ikke blander sig i, hvad jeg skriver eller har indflydelse på, hvad jeg vælger at omtale/anmelde. Dette indlæg er nr. 1 ud af 12. ) Inden vi dør er guf for krimifreaks især på grund af disse tre svenske skuespillere. Fra venstre Adam Pålsson, Marie Richardson og Alexej Manvelov: Foto: PR/C More Svenskerne kan bare noget med krimiformatet. Inden vi dør ( Innan vi dör), der er en svensk serie fra 2017, er ingen undtagelse. Det er sådan en serie, du bingewatcher.

Skrevet d. 29 maj 2018 af Sebastian Sharif Der er gode nyheder for alle, der elsker skandinaviske krimiserier: Den svenske krimihitserie 'Inden vi dør' er blevet forlænget med en anden sæson. Marie Richardsson (kendt fra bl. a. 'Wallander') vender tilbage som den garvede politikvinde Hanna Svensson, og nu går jagten på en kriminel muldvarp, der gemmer sig blandt politiet. Da vi sidst forlod Hanna Svensson, var både hun og sønnen Christian døden nær i jagten på forbryderbossen Davor Mimica og hans kriminelle netværk. Trailer fra første sæson Christian blev tvunget til at flygte til udlandet, og Hanna fik til opgave at identificere den kriminelle muldvarp, der lækkede fortrolige informationer til Mimica – en muldvarp, der næsten kun kan være en del af Enheden for Organiseret Kriminalitet. Spørgsmålet er, hvem? Marie Richardsson som Hanna Svensson. Foto © SVT. I anden sæson går Hannas jagt derfor intenst på muldvarpen, da det er forudsætningen for, at Christian kan vende hjem til Sverige, og det hele starter med et spor, som leder hende i en skræmmende retning.

Foto: Peter Cederling/SVT SVT1 har 15. januar premiere på en ny dramaserie med titlen Inden vi dør, Serien handler om Hanna Svensson, der er en politikvinde med høj moral og faste principper. For to år siden anholdte hun sin egen søn for har han aftjent sin straf, men vil, til hendes store sorg, ikke kendes ved hende. Samtidig forsvinder Hannas kollega og elsker, Sven, og det viser sig, at han i al hemmelighed har efterforsket en rockerbande. Hanna finder ud af, at Sven har brug en infiltrator, der kun går under navnet Inez, og hun overtager SMS-kontakten med på Svens efterladte mobil. Inez er hendes eneste håb for at finde Sven. Snart finder hun ud af omfanget af efterforskningen, der involverer en brutal magtovertagelse i underverdenen. Sæson 2 af serien ventes klar i 2019. Inden vi dør // Trailer En standhaftig politikvinde efterforsker den kriminelle underverden efter hendes kollega forsvinder. Premiere: Søndag 15/1 kl. 21:00 på SVT1 - med danske undertekster. Se mere: Kilde: Nabolandskanalerne