Fc Midtjylland Stadion

Highlights fra OB - LBK kampen endte 4-1 _________________________________________________________ Mine gæt på resultaterne for denne runde: I Silkeborg - Horsens tror jeg på at Silkeborg trækker sig sejrsrigt ud, med en 2-1 sejr. I Esbjerg - Hobro har jeg en tro til, at Esbjerg tager 3 point med en 2/3-0 sejr. AaB - SønderjyskE tror jeg ender med en point deling. AaB fik en dårlig start i lyngby, og skal ud og bevise sig overfor hjemmepublikummet. SønderjyskE lagde godt for land med en 2-1 sejr hjemme over Randers, og skal forsøge at starte en stime. Randers - Brøndby tror jeg ender med en udesejr til Brøndby. Randers havde en del chancer imod SønderjyskE og Brøndby har sparet en del spillere i torsdagens EL-kval kamp. Jeg tror derfor at Brøndby igen stiller stærkeste og tager en 2-0 sejr med hjem til vestegnen. Dertil har jeg kunne læse mig frem til på Twitter, at Brøndby generelt hiver point med hjem fra Randers og den sidste sejr til Randers over Brøndby findes tilbage i 2014. (Hvor Daniel Agger skulle have haft debut på Brøndby Stadion).

Fc midtjylland stadion fixtures

Foto: Ritzau Scanpix Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League Hvidovre fra den næstbedste danske række tilbyder deres fans, at de kan køre deres biler ind på stadion for at se kampene. Udbruddet af coronavirus gør, at der ikke kan komme tilskuere på de danske stadions lige foreløbig. Og det har fået de danske klubber til at tænke kreativt. FC Midtjylland vil opføre storskærme, og så vil det være muligt for tilskuerne at køre deres biler til stadion, hvor op til 2. 000 biler (10. 000 tilskuere) så vil kunne overvære kampene sammen. Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris Hvidovre tager ideen et skridt videre og tilbyder, at deres fans kan køre bilen ind på stadion og se kampene helt tæt på. – Det kom lidt af FC Midtjyllands tiltag om drive in-fodbold, og så tænkte jeg: 'Vi har en løbebane, hvor der er plads til 50 biler. Vi prøver det sgu, siger Hvidovres salgs- og sportschef, Peter Lassen, til Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co.

Brøndby skal til portugal og vende et 2-4 nederlag på hjemmebane til en 3-0 sejr, eller vinde med 3 overskydende mål for at gå videre til playoff runden. FCM har den samme problematik og skal møde Rangers på udebane i skotland. Et stort held og lykke til fans af klubberne. God superliga til jer alle, og husk at tag på stadion! Det er nu engang der, den bedste fodboldoplevelse fås.

Så er runde 5 veloverstået, og det var en runde med flere overraskelser! Silkeborg brændte det afgørende straffespark i overtiden mod FCN, Aalborg slog esbjerg med hele 4-0 og efterlader Esbjerg med kun 1 point de første 5 runder. Knap så overraskende har vi to hold med fuldplade efter de første 5 runder i hhv. FCK og FCM, og spørgsmålet er, hvem af dem der først smider point. Mangler i highlights eller andet så slå et smut forbi runde 5 og se highlights fra runden, ved at besøge de forskellige kampe. Alt i alt er der lagt op til en fantastisk superliga og hermed kommer overblikket over runde 6. _______________________________________________________________________________ Runde 6 starter ligesom runde 5 ud med hele 2 fredagskampe. - Den første kamp spilles kl. 18:00 på Canal 9 og her tager Randers FC imod FCK - Den anden kamp spilles kl. 20:00 på tv3 sport og her tager FCN imod OB, som en sidenote spiller FCN i forbindelse med CPH Pride i en speciel trøje. Søndagskampene: - Bundholdet Silkeborg tager kl. 12.

  1. Fc midtjylland stadion de
  2. Medie: FC Midtjylland vil købe søsterklub og udvide stadion | Herning Folkeblad
  3. Fc midtjylland stadion league

OB: Kampen mellem esbjerg og odense bliver nok den anden uafgjorte kamp i runden. OB har spillet godt i starten, men virkede modløse og usammenhængende imod et godt spillende Brøndby hold i sidste runde. OB kommer nok derfor ud til den kommende kamp mod Esbjerg med fuld hammer over linjen og vil gå efter de 3 point. Modsat har Esbjerg ikke fået den start de havde håbet på. Med kun 1 enkelt point i en ellers fin indledning af superligaen, set på det spillemæssige, så skal Esbjerg til at have point hjem på kontoen, hvis de igen skal være relevante i toppen af superligaen. Jeg tror at både Esbjerg og Odense går så meget efter sejren, at de desværre for begge hold ender med at dele i porten. Brøndby IF vs. AC Horsens: Brøndby og Horsens historik kan spille en rolle i denne kamp. Horsens kom til Brøndby stadion i sidste sæson og tog en stor sejr med hjem mod et vaklende Brøndby hold. Bo Henriksen har endvidere mulighed for at bringe historien om den 18. maj 2018 med ind i omklædningsrummet når han skal forberede sine spillere til opgøret.

Herning Folkeblad har tirsdag formiddag forgæves forsøgt at få en kommentar til Ekstra Bladets historie fra FC Midtjylland. Plads til flere sponsorer I forbindelse med FCM's generalforsamling 24. oktober sidste år afviste bestyrelsesformand Rasmus Ankersen overfor Herning Folkeblad, at der var aktuelle planer om en udvidelse af MCH Arena. Men han fortalte også, at man arbejdede på at finde en løsning, så man kan have flere spisende gæster og sponsorer til kampene. Pladserne i loungen og skyboxene er udsolgte til klubbens hjemmekampe. - Det er jo positive nyheder, at vi har udsolgt hver gang. Men det er klart, at når vi har sponsorer på venteliste, så har vi en udfordring, vi skal have set på. Derfor er vi også gået i dialog med MCH om, hvordan vi kan servicere flere i forbindelse med kampene. Hvad resultatet bliver af de drøftelser, er helt åbent lige nu, sagde Rasmus Ankersen til Herning Folkeblad 25. oktober sidste år.

Hej alle, Da der endnu ikke er lavet en runde 2 tråd, tænkte jeg, at jeg ville smide en op. Tråden indeholder oplysninger om de resterende kampe i runden, hvornår de spilles og på hvilken TV kanal de sendes. Nederst i tråden har jeg noteret hvordan jeg tror at runden ender, og i er velkommen til at komme med jeres bud på rundens kampe. (Spoilers): resultatet fra FCK - AGF kampen er i denne post. Runde 2 består af følgende kampe: Fredagskampen: FCK - AGF. Kampen er afviklet og endte med en 2-1 sejr til FCK. Highlights fra FCK - AGF Søndagskampene: Søndagen sparkes igang med Silkeborg - Horsens kl. 12. Kampen sendes på tv 3 sport. Highlights fra SIF - AC Horsens kampen endte 0-3 Søndagens to kl. 14. kampe består af opgørene mellem: Esbjerg - Hobro på tv3 max Highligts fra EFB - Hobro kampen endte 1-1 AaB - SønderjyskE på Eurosport 2 Highligts fra AaB - SønderjyskE kampen endte 1-1 Kl 16 kampen er Randers - Brøndby og den sendes på Canal 9 Highligts fra RFC - BIF kampen endte 2-2 Kl. 18 kampen er kampen mellem FCM og FCN, denne sendes på TV3+ Highlights fra FCM - FCN kampen endte 2-1 Mandagskampen: Mandag tager OB imod Lyngby kl. 19:00 og denne kamp sendes på tv3 sport.

Det er planen, at der skal gøres plads til omkring 2. 000 biler foran MCH Arena, når bolden igen ruller i landets bedste række. Her vil superligaklubben sørge for storskærme på parkeringsarealerne omkring stadion, ligesom der bliver holdt fast i de velkendte ritualer som 'Hymnen til Midtjylland' og stadionplatter. Foruden TV-billederne fra kampen vil det være muligt at fange kommentatorlyd via radiofrekvens i bilen. FC Midtjylland topper Superligaen med 62 point og har hele 12 point ned til FC København på andenpladsen.

Tilskuerpotentialet skal forløses i FC Midtjylland, og klubbens relationerne til samarbejdsklubber og omverdenen skal styrkes. Læs også: Optakt: Dynamo Kiev - FC København For at opnå det har FC Midtjylland oprettet en ny stilling, og i den har klubben ansat 53-årige Preben Rokkjær, der tiltræder den 1. december i stillingen som marketing- og supportdirektør hos FC Midtjylland Klubben håber, at Preben Rokkjær blandt andet kan være med til at få flere mennesker på stadion, samtidig med at han frigør tid for Claus Steinlein og andre, der dermed kan fokusere deres kræfter over i andre områder, nævner Claus Steinlein i en pressemeddelelse. - Vi skal i gang med anden generation af FCM-fans, og der er et enormt potentiale i regionen, vi skal udnytte, så MCH Arena er fyldt hver gang. Derudover skal Preben arbejde med den fortsatte udvikling af to væsentlige ben i vores klub, FCM Klubsamarbejdet og FCM Samfund, fortæller Claus Steinlein. Preben Rokkjær træder ind i direktionen, som i forvejen rummer administrerende direktør Claus Steinlein og kommerciel direktør Jacob Jørgensen, og Rokkjær glæder sig til samarbejdet.

  1. Vejret københavn time for time warner
  2. Min fede træner
  3. Lægerne rasmussen horsens funeral home
  4. Loft til kip
  5. Indbydelser til konfirmation