Yousee Lille Pakke

Her skal du op i den næste pakke som koser 468, -. hvor du får grundpakkes kanaler + 10 valgfrie kanaler. YouSee arbejder med et Point system, når du blander dine TV kanaler. Det betyder at kanaler har en værdi i forhold til point. Det kunne være alm. tv kanal har en værdi af 1 point. Hvorimod en streamingtjeneste kan have en værdi på 3 og op efter. Hvilke kanaler kan jeg vælge mellem hvis jeg vil have flere end i YouSee's grundpakke YouSee har en bred vifte af de mest anerkendte og populære kanaler. Det er alt fra sport til kanaler med børneunderholdning. Udover tv kanaler er det nu også muligt at tilvælge streamingtjenester i sin tv pakke. Det kunne være HBO Nordic, Viasat film eller den danske filmskat. Oversigt med TV kanaler er lang. Derfor nævner vi ikke alle på denne side. Hvis du er interesseret i at se alle de tilvalg der kan vælges, kan du klikke dig videre i oversigten ovenfor.

Yousee lille pakke de

Du får tilmed adgang til serier og film fra Paramount. NYT INDHOLD I DIN TV-PAKKE YouSee har ændret udvalget i de faste kanaler i Grundpakken og i udvalget af Bland Selv TV-kanaler. Blandt andet er Kanal 5 blevet erstattet af TV2 Charlie i Grundpakken, og TV2 Play vil indgå som ny valgmulighed af streaming. YouSee's TV-pakker stiger ikke i pris i 2020, og Xee vil fortsat være at finde i grundpakken. Læs mere om YouSee TV & Streaming i 2020 Overvejer du at klippe kablet? Vi gør det stort set alle sammen. Vi streamer. Faktisk så meget, at hver 7. husstand ifølge Energistyrelsen nu er helt uden et traditionelt TV-signal. De er såkaldte cable cuttere. Vi vælger i stigende grad at få vores levende billeder på anden vis, nemlig via data. Det tilbyder streaming, og endda lige når det passer dig. Streaming er slet ikke så svært, som du måske skulle tro. Men det kræver en god og stabil internetforbindelse. Kom godt igang med streaming via fiberbredbånd Så let bestiller du TV 1 Indtast adresse Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet.

Bestil YouSee TV fra EWII Kan jeg benytte mig af introtilbud? Introtilbud gælder kun for nye kunder eller kunder, der ikke har haft et abonnement i 6 måneder. Hvis du har aktivt fiberbredbånd abonnement hos EWII, kan du ikke benytte dig af vores introtilbud. Hvilke TV-kanaler kan jeg få? Med Bland Selv TV og streaming fra YouSee har du valgfrihed. Du kan selv vælge, om du vil have 10, 20 eller 36 valgfrie TV-kanaler eller udvalgte streamingtjenester som tillæg til din TV-pakke. Du tilvælger dine kanaler eller tjenester direkte hos YouSee efter du har gennemført din bestilling af TV-pakke hos EWII. Det er omkostningsfrit at skifte TV-kanaler og streamingtjenester, men ikke at nedgradere din TV pakke.

Oprettelse: 599, - Forsendelse: 99, - Bland Selv tv og streaming for 10 point + Grundpakke Spar i alt 698 kr. 20 Oprettelse: 0, - Forsendelse: 0, - 36 Tilbuddet gælder t. o. m. 23/6-20 for nye tv-kunder ved bestilling af Bland Selv 20 + Grundpakke inkl. tv-boks, oprettelse og forsendelse. Vi leverer ikke overalt. Tv forudsætter bredbånd – nogle steder fra YouSee. Levering forudsætter en brugbar ledningsvej og stik på adressen. Priser for teknikerinstallation og gravning findes på. Priserne forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9, 75 kr. /regning via BS el. 49 kr. /regning via manuel betaling.

Yousee lille tv pakke hvilke kanaler

Indtast din adresse og se om du kan få TV og internet via fiberbredbånd fra EWII. 2 Vælg TV løsning Vælg om du vil have Bland Selv point med din Grundpakke. Vi har tilvalgt TV-boks og vores billigste fiberhastighed for dig. 3 Kontaktinfo For at gennemføre din bestilling, har vi brug for dine kontaktoplysninger, hvorefter du modtager en ordrebekræftelse. 4 Vælg TV-kanaler Din bestilling er nu registreret. Har du valgt Bland Selv point, skal du vælge dine TV-kanaler eller streamingtjenester på Bor du i en bolig- og antenneforening? Er du medlem af en bolig- eller antenneforening i Trekantområdet, har din forening sandsynligvis forhandlet lavere priser på dit internet og TV. Se dine priser Få lynhurtigt fiberbredbånd Med internet via fiber fra EWII, er du sikret lynhurtigt og stabilt internet. Ofte stillede spørgsmål Hvor hurtigt kan jeg få YouSee TV-pakker? Har du allerede en fiberforbindelse, kan du få YouSee TV fra EWII inden for 7-10 dage. Har du endnu ikke en fiberforbindelse, beder vi dig kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55 for mere information.

Her er du: privat fiberbredbaand tv og tv pakker yousee grundpakke Med Grundpakken fra YouSee får du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. Men Grundpakken er mere end en klassisk tv-pakke. Du får også adgang til film og underholdning. YouSee Grundpakken indeholder foruden YouSee info-, trailer- og ekstrakanal i alt 22 TV-kanaler, og kan bl. a. byde på TV2 Charlie og Xee. Du kan altid opgradere med 10, 20 eller 36 Bland Selv point, hvis du ønsker flere TV-kanaler eller streamingtjenester fra bl. Netflix eller HBO. Se hvilke TV-pakker fra YouSee med Bland Selv point vi tilbyder Alle TV-pakker forudsætter en TV-boks fra YouSee og fiberbredbånd fra EWII, hvorfor vi tillægger en TV-boks og vores billigste internetløsning ved bestilling. Under bestillingen står det dig frit at ændre hastigheden på dit fiberbredbånd, til én der matcher din husstands behov for bredbånd. Med en TV boks fra YouSee er du ikke længere bundet af faste sendetider, idet du kan pause, spole, optage og starte programmer forfra.

Hvis du har lyst til at se andre mulighed inden for TV pakker, så har vi her på gjort meget ud af at det skal være nemt at sammenligne TV udbydere og TV pakker. Du kan i vores menu se hvilke sammenlignings muligheder der er her på siden.? Hvorfor kan det være en god idé, at vælge YouSee Grundpakke YouSee er efterhånden en af de meste kendte udbydere indenfor TV pakker. Deres udvalg af kanaler afspejler kundernes ønsker og man kommer rigtig langt for en god pris. Efter YouSee har ændret pakkestruktur, er det virkelig blevet nemt for forbrugerne at vælge de kanaler man ønsker. Nu kommer YouSee grundpakke med en række faste kanaler – ligesom deres andre pakker – derudover er det op til dig, som kunde at tilvælge de kanaler du ønsker. Her kan du enten vælge at tage grundpakken som den er og ikke tilvælge andre kanaler. Eller kan du vælge grundpakken +10, +20 eller +36 ekstra kanaler. Vælge du at tage YouSee's grundpakke alene koser den 286, men her får du ikke mulighed for at tilvælge kanaler.

Yousee lille pakke 2020 pris

Se Rocketman på Paramount+ #meget-mere-end-en-klassisk-tv-pakke #prisvindende-underholdning-paa-xee Tv-kanalerne i Grundpakken Her kan du se alle de kanaler, som du får med i Grundpakken. #faa-valgfrihed-i-din-tv-pakke-med-bland-selv Xee Med tv fra YouSee kan du helt eksklusivt streame flere sæsoner af de bedste amerikanske serier og originale danske programmer, som har været vist på Xee. Mere om Xee Ekstrakanalen Få en smagsprøve på det store udvalg af tv-kanaler, du kan få hos YouSee. Ekstrakanalen skifter hver måned, og i maj byder den på en sjov børnekanal. Månedens Ekstrakanal Paramount+ Paramount+ viser de nyeste Paramount Pictures film inden for et år efter biograf-premieren, et bredt udvalg af klassikere og børnefilm, og masser af reality-tv, stand-up og dramaserier. Mere om Paramount+ YouSee Premiere Hver måned kan du streame en ny premierefilm, hvis du har en tv-boks eller har valgt YouSee Premiere som YouSee More-fordel. Og du kan se filmen på alle dine skærme. Månedens premierefilm #din-tv-pakke-er-fyldt-med-ekstra-underholdning #faa-inspiration-til-nye-tv-oplevelser

Internet i flyvende fart Med GigaSpeed internet får du en lynhurtig og stabil forbindelse, der holder til at alle derhjemme er på samtidig. © 2020 DreamWorks Animation L. L. C. All Rights Reserved. Tilbud på iPhones Fri data Se vores tilbud på iPhones, fx den nye iPhone SE i et lommevenligt 4, 7 tommer format. Lige nu får du fri data i dit abonnement helt frem til den 30. september 2020. Bestil online i dag og få leveret direkte til din hjemmeadresse. YouSee-butikker åbner igen Danmark åbner op igen, og det gør alle vores butikker også. Vi følger selvfølgelig stadigvæk myndighedernes retningslinjer, og sørger for at passe godt på hinanden.

? hvad indeholder Yousee grundpakke? Den helt almindelig grundpakke indeholder Yousee's standard kanaler. Hvis man ikke har brug for det helt store kanaludvalg eller de kanaler man har brug for er inkluderet i grundpakken, så er det et rigtigt godt valg. Med grundpakken får du 25 kanaler som blandt andet DR's kanaludvalg, TV3 og Kanal 5. Skiftet til den nye pakke struktur har også gjort at man i den almindelige grundpakke får muligheden for at se TV selvom man ikke er i hjemmet. Det er en ny ting i forhold til den gamle struktur hvor det kun var Mellem pakken og den store pakke der havde den mulighed. Standard kanaler i Yousee grundpakke Standard kanalerne er gennemgående i alle pakker og er nogle forudbestemte kanaler som man ikke kan ændre i. I Grundpakken får du ikke mulighed for tilvalg af ekstra kanaler. Hvis du ønsker at tilvælge flere kanaler, så skal du op i enten Grundpakken + 10 valgfrie kanaler, + 20 valgfrie kanaler eller + 36 valgfrie kanaler. Vi har nedenfor samlet en listet med de kanaler som Yousee tilbyder som standard kanaler.

  1. Yousee lille pakke indhold
  2. Din Grundpakke fra YouSee er mere end en klassisk tv-pakke
  3. Pakke