Vejret På Korfu

Er du usikker på, om det bliver regnvejr i Korfu i dag? Vil du gerne tjekke vejret i Korfu pr. måned? Eller bare se en hurtig vejrudsigt for Korfu for de næste 14 dage? Du kan finde alle de oplysninger og mere detaljeret information om luftfugtighed, vindhastighed, chance for regn m. m. på Vores hjemmeside. Korfu er en smuk by med masser af seværdigheder og steder at udforske. Ligegyldigt om du bor i Korfu eller blot besøger den, er det altid en god idé at være på forkant med vejret. Temperaturen i Korfu, Grækenland lige nu er ° grader. Forventet maks. temperatur er ° og min. temperatur er ° grader. Du har et væld af informationer til rådighed, og du vil altid være klar til alt, som Moder Natur udsætter dig for. Vejrudsigten for Korfu er tilgængelig både online og på din mobiltelefon. Lige meget, om du planlægger din dag derhjemme eller skal ud i byen og har brug for at vide, om du skal medbringe paraplyen, kan vi levere de vejrudsigter, som du har brug for, så du får mest muligt ud af din dag.

Vejret på korfu i september

Vandring, ridning, riverrafting og canyoing er bare få eksempler på populære sportsgrene i området. Pserimos Pserimos er en fredfyldt græsk perle, hvor gederne græsser på bakkerne, og hvor bugtens klare vand kantes af lækre strande. Om dagen lægger bådene fra Kos og Kalymnos til i havnen, men når skumringen falder, så spreder roen sig på øen, som er så lille, at du nemt kan gå fra den ene ende til den anden på et par timer. Kanali Kanali er byen for afslapning for dig og din familie. Den fredelige by er beliggende på det græske fastland i landlige omgivelser. Højdepunktet i Kanali er den 20 kilometer lange sandstrand, som strækker sig langs med hele byen. Lej en bil hvis du vil opleve de historiske steder og frodige omgivelser i Epirus-området. Her er utrolig meget at opleve i området, som du nemt kommer til i bil. Kefalonia Kefalonia er en frodig ø omgivet af Det Ioniske Havs klare blå vand. Her kan du besøge Myrtos Beach i nord, der er kendt som en af Grækenlands smukkeste strande. Om aftenen kan du slå dig ned på en af de lokale taverner og nyde stemningen.

Alonissos På den pittoreske ø Alonissos kan du se frem til en dejlig ferie i naturskønne omgivelser. De pinjeklædte bjerge er bedårende smukke, og mulighederne for at vandre er mange. Vandet er krystalklart og du kan nyde livet under havets overflade, på utrolige dykkerture. Mykonos Grækenlands mest trendige ø Mykonos har i mange år været en ferieoase for livsnydere fra hele verden. Her bydes du velkommen af frisindet stemning og en luksuriøst atmosfære medet boblende natteliv. Mykonos er også en af områdets smukkeste øer med lækre strande, krystalklart badevand og små hvidkalkede huse spredt ud over skråningerne. Vrachos Vrachos er en lille by med en tre kilometer lang og dejlig sandstrand. Tilbring din ferie ved stranden og nyd solen og havet – eller lej en bil og oplev omgivelserne. Zagoria Zagoria er destinationen for udendørs aktiviteter på alle niveauer. De charmerende byer er et velbevaret kulturarv, som ligger højt i Pindus-bjergene ved siden af en af verdens dybeste kløfter. Dette er stedet for en aktiv ferie i smukke naturomgivelser.

Vejret på korfu 2019

Connection timed out after 5000 milliseconds Failed to get contents. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/moonphas/public_html/ on line 78 * Klik på dagen for flere detaljer Hvis du planlægger en tur til Korfu eller bare gerne vil være forberedt på vejret, kan vores 14-dages vejrudsigt levere alle de informationer, du har brug for. Når du ved, hvor koldt, mildt, lunt eller varmt det er i Korfu, har du bedre mulighed for at planlægge din tur. Vores 14-dages vejrudsigt for Korfu bliver mere præcis, jo tættere du er på afrejsedagen, så sørg for at tjekke den regelmæssigt for opdateringer og meldinger hver 3. time.

Vejret i Korfu Grækenland 2020 | 14-dages | Vejreti.com

Befolkningen er ikke afhængig af turismen, og du bliver derfor mødt som en gæst og ven. Søger du liv og glade dage eller fred og ro? På Naxos spiller det ingen rolle, her er begge dele, så det er blot at vælge fra dag til dag! Kos Med nogle af de smukkeste strande langs De Dodekanesiske Øer, frodige dale og historiske skatte er Kos en ø for både den opdagelsesrejsende og livsnyderen. Her er det lige så normalt at slappe af på en afsidesliggende strand som at tage rundt mellem antikke områder og gamle borge. Med Apollo kan du vælge mellem flere forskellige byer, der alle byder på noget ganske særligt. Karpathos En rejse til Karpathos lover en oplevelse udover det sædvanlige. Her venter en ægte græsk atmosfære på en rolig ø med en smuk natur. Maden er god, strandene er skønne og havet er blåt og krystalklart. Prisniveauet på Karpathos er stadig relativt lavt, og livet er dejligt afslappende. Det betyder en mindeværdig ferie. Kreta På Kreta kan Apollo, som den største nordiske rejsearrangør, tilbyde et uovertruffent udvalg af hoteller, der spænder fra enkle, charmerende familiehoteller til store luksushoteller med mange faciliteter.

 • Korfu - Hvordan er vejret? Læs mere om vejret her
 • Charterrejser til Kap Verde. Bliv klogere på Kap Verde her
 • Briller uden styrke. Billigst og nemt. Køb dine klar-glas briller her
 • Nærmeste gls pakkeshop
 • Rosemarie mosbæk nøgen
 • Vejret på korfu i maj
 • Du som har tændt millioner af stjerner begravelse tekst
 • Hvornår åbner valgstederne
 • Spil skak på nettet
 • Verdens største sejlskib
 • Flæskesteg på gasgrill rotisserie
 • Samfundet i pædagogisk arbejde t

Vejret på Korfu året rundt

Paros På Paros er der en ægte charme og smukke, dejlige sandstrande. De to største byer Parikia og Naoussa kan prale af hyggelige havneområder og god shopping. Den lille by Alyki lokker med en smuk bugt og en gylden sandstrand. Milos Hvis du vil opleve et ægte og naturskønt Grækenland, skal du booke din næste tur til Milos. Øen er både for livsnyderen og eventyreren, og kysten er omgivet af både hvide strande og dramatiske klippeformationer. På Milos venter en afslappet atmosfære, velsmagende mad og smukke naturoplevelser. Lesvos En rejse til Lesvos er for dig som virkelig elsker Grækenland! På denne smukke ø er der gode sandstrande, varieret natur, pinjeskove og olivenlunde. Her bor du på en af Grækenlands største øer – kendt for sin ouzo og sin gode olivenolie som anses for at være en af Grækenlands bedste. Ammoudia I Ammoudia venter fred og ro. En vidstrakt strand som aldrig synes at ende og skønne naturoplevelser, som du vil tænke tilbage på længe efter hjemrejsen. Her er god plads til at slappe af og opleve den storslåede natur i Epirus-området.

Få et samlet overblik over vejret på Korfu året rundt med temperaturer, vandtemperatur, solskinstimer og nedbør. Gennemsnitligt vejr på Korfu, Grækenland Gennemsnits­værdier Maksimum temperatur Minimum temperatur Solskinstimer pr dag Nedbør i mm pr dag Badevands­temperatur Middeltemperatur Grafen viser de gennemsnitlige maksimale temperaturer på Korfu (som oftest den værdi, der er målt midt på dagen) og de gennemsnitlige minimale temperaturer (som oftest den værdi, der er målt midt om natten). Normalt vil temperaturen i en given måned derfor befinde sig i intervallet mellem den gennemsnitlige maksimale og minimale temperatur. I juli måned vil der gennemsnitligt være op til ca. 31 grader om dagen og ned til ca. 18 grader om natten. Da der er tale om gennemsnitsværdier, vil der i løbet af en kalendermåned selvfølgelig også være dage og nætter hvor det er både varmere og koldere end de gennemsnitlige værdier. Klik på graferne for at forstørre dem. Vis normal størrelse Gennemsnitlig Vandtemperatur på Korfu Grafen over vandtemperaturen på Korfu viser den gennemsnitlige badevandstemperatur ved stranden i en given måned.

Vejret på korfu de

Du kan nemt se, hvilke måneder der har milde vejrmønstre, hvilke måneder du skal bruge ekstra solcreme, og hvilke måneder du skal have ekstra tøj på for at holde dig varm. Med vores vejrservice bliver du aldrig overrasket over vejret i Korfu igen.

Vandtemperaturen er stort set den samme om dagen som om natten. Gennemsnitlig Nedbør Grafen viser den gennemsnitlige nedbørsmængde målt i millimeter nedbør (regn, sne, hagl, slud o. s. v. ). Samlet set falder der i gennemsnit 1. 227 mm nedbør pr år på Korfu, Grækenland. Vejret på Korfu: Solskinstimer og nedbørsdage Grafen viser antallet af solskinstimer på Korfu (d. det gennemsnitlige antal timer pr. dag hvor solen skinner), samt antallet af nedbørsdage (d. det gennemsnitlige antal dage i en given måned, hvor der falder mindst 0, 3 mm regn eller sne). Vejret på Korfu er som regel bedst i de måneder, hvor der er mange solskinstimer og få nedbørsdage. De gennemsnitlige tal for vejret her på siden kan du bruge til at planlægge din næste ferie og til at finde det bedste tidspunkt af året at rejse på. Hvis du vil se, hvordan vejret på Korfu adskiller sig fra vejret derhjemme, kan du sammenligne tallene måned for måned med de tilsvarende tal for Danmark under Korfu: klima & vejr. Du kan også se vejrudsigten for Korfu med den aktuelle vandtemperatur her: Vejrudsigt Korfu, vejret lige nu.