Natasja Crone Ny Kæreste

»Man bliver nødt til at adskille tingene – arbejde og privatliv – ellers kan man ikke have de job, vi har. Hans er uden tvivl mere risikofyldt end mit, men omvendt kan jeg stole på, at han i sit job har en masse erfaring, klogskab og professionalisme, så han ikke stiller sig op et sted, hvor han ikke er tryg, « siger hun om Rasmus Tantholdt, der siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Natasja Crone og Rasmus Tantholdt stod offentligt frem som kærester i februar 2017. Foto: Mads Claus Rasmussen Vis mere »Men det er da pisseubehageligt. Og det ser jo også voldsomt ud. Jeg vil ikke lyve – jeg ville da helst have været foruden, at han han skulle stå der midt i det hele, « siger hun og tilføjer: »Men lige i den her situation i Hongkong handler det jo ikke om liv og død. « Natasja Crone understreger, at der er mange ting, tv-seerne ikke ser. taler hun med alle korrespondenterne og udlandsredaktøren, inden de går på live, så hun ved, hvad der foregår.

Natasja Crone og kæresten køber millionvilla

  • Konference på herregård? Moderne konferencecenter på Sjælland
  • Opsigelse af abonnement
  • Danmark irland på tv
  • Natasja Crone har fået ny kæreste | BILLED-BLADET
  • Sunde kanelsnegle - Opskrift på glutenfri kanelsnegle med remonce
  • Natasja Crone og kæresten køber millionvilla
  • Natasja crone ny kæreste photos

Hendes ældste dreng på 21 år er lige flyttet fra reden, mens den yngste på 17 år stadig bor hjemme. Kæresten Rasmus Tantholdt er ofte også i hjemmet, nogle gange med sin søn. Men selvom parret er sammen hele tiden, bor de ikke sammen – i hvert fald ikke endnu, forklarer hun. – Vi har jo også en helt anden frihed. Hvis man finder sammen, imens man har små børn, er det sindssygt svært at få tid til at se hinanden, og når det lykkes, er børnene en stor del af det. Men når man mødes på et tidspunkt, hvor ens børn er så store, som vores er, er det nemmere. Fordi vi har prøvet de ting, vi har, så ved vi begge, at der ikke er nogen grund til at spurte hen imod et fælles parcelhus, hejse flaget op i flagstangen og bringe en masse børn sammen. Skilsmissen var en svær tid Det var en følelsesmæssig hård omgang, da Natasja Crone i 2004 blev skilt fra eksmanden, Nikolaj Back. Det fortæller hun i det store interview med ALT for damerne, da hun ser tilbage på, hvad der har været den sværeste forandring i hendes liv.

'Hvordan kan du se så fattet ud? ' og 'Det må sommetider være svært for dig'. Det er blot to af de kærlige og bekymrede kommentarer, der væltede ind på Instagram i weekenden, da nyhedsværten Natasja Crone delte et billede af sig selv og kæresten. På billedet, der er et skærmbillede fra TV2 Nyhederne, ser man Natasja Crone fra nyhedsstudiet i Odense interviewe sin kæreste, udenrigskorrespondenten Rasmus Tantholdt, der iført gasmaske befinder sig midt i de voldsomme uroligheder i Hongkong, mens tåregassen hænger tykt i luften omkring ham. 'Du var så prof, men øjnene lyver ikke, ' lyder en kommentar fra en anden TV2-seer, der så interviewet i tv. Men sådan oplevede Natasja Crone det slet ikke. Hun delte blot billedet for at fortælle, at sommerferien er slut, og at parret er tilbage i deres respektive job. »Hvordan jeg ser så fattet ud? Jeg tror bare, jeg er fattet. Det er ikke noget, jeg spiller, « siger hun til B. T. Natasja Crone leder efter ordene. For det er egentlig ikke noget, hun har tænkt så meget over, fortæller hun.

Natasja crone ny kæreste new york

TV-værten nåede ikke at være single længe, før hun fandt sammen med en TV2-kollega Den smukke frøken Crone kan ikke skjule, at hun er forelsket til op over begge ører i sin kollega. En hånd på låret, et kærligt blik, et langt og inderligt kys - og senere, da de rejser sig og går, kan han simpelthen ikke holde fingrene fra hendes baller. Parret kunne slet ikke holde sig fra hinanden, da de i weekenden var på Roskilde Festival. Den 38-årige TV2-vært Natasja Crone har kastet sin kærlighed på Lasse Sjørslev, som er 35 år gammel og arbejder på TV2's Christiansborg-redaktion. - Vi har set hinanden i et par måneder, røbede Natasja, da SE og HØR fangede turtelduerne hånd i hånd. Selv om forholdet er så nyt, at kun få af kollegerne kender til det, er det allerede alvorligt. - Vi er altid seriøse, fastslog Lasse og smilede hurtigt til Natasja, som nikkede samtykkende. Du kan læse meget mere om romancen i SE og HØR

For tre år siden blev hun kæreste med kollegaen Rasmus Tantholdt, men de har stadig ikke travlt med at få fælles adresse. Det er der flere grunde til, fortæller journalist Natasja Crone i et stort interview i denne uges ALT for damerne. Af Lene Lykke Hovmand og Susanne Baden Jensen 29. aug. 2019 Livsstil De har begge før været gift og har børn fra tidligere forhold. Da tv-vært Natasja Crone faldt for sin kollega, krigskorrespondenten Rasmus Tantholdt, havde de begge oplevet, hvad mange andre danskere også går igennem: At et forhold brister. Så hvor mange andre forelskede par måske ville have travlt med at komme til at dele fælles folkeregisteradresse, har de to populære TV 2-journalister lært af historien og taget en anden vej. – Nu har jeg været kærester med Rasmus i tre år, og vi har begge de erfaringer. Når vi elsker hinanden, som vi gør, og har det, som vi har det, så kan vi godt finde ud af at tage tingene i vores eget tempo, og hvis nogle spørger, hvorfor vi ikke bor sammen, kan vi sige, at det skal vi nok finde ud af, siger Natasja Crone i denne uges ALT for damerne.