Kage Med Rabarber

Rabarber er en ægte sommerbebuder og jeg/vi stornyder at sæsonen er så lang, her i huset 🙂 Har du ingen rabarber, så fortvivl ej, for det er nemlig så smart, at du kan bruge alle forskellige slags bær og frugter til denne kage. Brug opskriften som en grundopskrift, og brug hvad du har på lager, eller hvad der er sæson for lige nu: brombær, ribs, æbler, pærer, blåbær? Du har frit valg på alle hylder 🙂 Kagen bliver blød og saftig og får en fin karamelliseret sukkertop. Den smager skønt, som den er, eller med letpisket flødeskum eller vaniljeis serveret til. Uhm <3 Hvis du opbevarer kagen køligt og tildækket, vil den kunne holde sig frisk i dagevis. Kagen er også fryseegnet og den smager skønt, hvis du lige luner den lidt i ovnen efter optøning. En virkelig skøn kage, som vi stornød i sommerhus-haven en smuk sommerdag med nogle af vores rigtigt gode sommerhus-naboer. En dejlig dag og et virkelig skønt sommerminde 🙂 Kagen er rigtigt nem at lave og jeg vil næsten tro, at du har alle grund-ingredienserne i dine skabe?

Rabarberkage nem frugtkage med rabarber | nogetiovnen.dk

For gør der det, skal du bage kagen lidt længere tid. Er den ved at blive for mørk i toppen, så stiller du blot en bageplade over eller dækker kagen med alufolie. Afkøl kagen i formen i ca. 10 minutter før, før du fjerner ringen helt, og kagen køler delvist eller helt af. Jeg foretrækker at spise kagen lun med en skefuld flødeskum til. Kagen er allerbedst på dagen, men holder sig godt indpakket på køkkenbordet til næste dag. I køleskabet kan du opbevare den i 4–5 dage – men lun den så gerne, før den skal nydes. Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Meyers kager" Få mere ud af sæson Tilmeld dig og følg med i Sæsons univers af nyheder om frugt og grønt modtag lækre, sæsonaktuelle opskrifter hver uge. Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.

Kage med rabarber og kokos Rabarber og kokos passer fortræffeligt sammen, men andre af sæsonens bær kan også sagtens bruges til denne dejlige kage. Tilberedning 60+ min - 8 personer Forvarm ovnen til 175º ved varmluft. Klargør springformen med et stykke tilklippet bagepapir i bunden ved at spænde det fast med ringen, og klipppe overskydende papir af. Smør siderne med smør. Bland rabarberstykkerne med kokosmel, æggehvide og sukker – rør hele herligheden godt sammen. Rør smør og sukker blødt og cremet i en røreskål. Tilsæt vaniljekorn. Kom æggene i, et ad gangen, og rør godt, så de indarbejdes i smørblandingen. Tilsæt kokosmel. Sigt mel og bagepulver sammen i en skål. Sigt det endnu en gang – denne gang ned i smørblandingen – og vend dejen sammen. Tilsæt også mælken, og vend den i dejen. Fordel dejen i formen og derefter frugten ovenpå. Tryk frugten en lille smule ned. Bag kagen midt i ovnen i ca. 50 minutter, til den er gylden i farven og hævet en smule i midten. Stik en kødnål eller strikkepind ned midt i kagen, så du kan tjekke, at der ikke sidder dej på den, når du hiver den op igen.

  • Kage med rabarber shop
  • SU Satser for 2018 - Udeboende og Hjemmeboende
  • Kage med rabarber group

Bare sæt i gang, hvis du er lækkersulten eller venter gæster til kaffe en af de nærmeste dage.

  1. Ruben søltoft far time
  2. Lån penge af private mennesker
  3. Carl hansen & søn
  4. Trøje til hundred
  5. Prinsesse ingeborg af danmark