Københavns Bedste Burger

Den lille, originale cocktailbar – som (for)fører dig tilbage til 1930′ernes New York – har et begrænset men suverænt menukort. Foruden italienske specialiteter og en 900g porterhouse steak, pryder The 39 – salonens bud på en klassisk cheeseburger. Sørg også for at dykke ned i det prangende drinkskort – jeg (og de søde bartender) vil nok anbefale én med lidt røg som supplement til burgeren. "Kom der en weekendaften og drik dig flot og klog i velrystede cocktails" Burgeren bliver serveret på et råt bræt med en syltet agurk og klassiske fritter på siden. Burgerens komposition er klassisk og meget amerikansk: en sød bolle, saftig bøf og sprød salat. Den syner måske ikke umiddelbart af meget, men er en kompakt lille sag, som nok skal gøre enhver gastromand mæt (tør jeg godt påstå). Særligt at bemærke er i øvrigt den røgede mayo, der supplerer de salte fritter eminent. Da der efterhånden er mange, der har fået øjnene op for den lille charmerende beværtning er det en god idé at bestille bord.

Parkering københavns lufthavn

Københavns bedste burger factory

Parkering københavns

Kom der en weekendaften og drik dig flot og klog i velrystede cocktails. Salon 39 ligger på Vodroffsvej 39 på Frederiksberg. En cheeseburger koster 129 kr. Er du enig i Pigen & Pomfritten s burger-ranking? Og hvor finder man i følge dig byens bedste burger?! Stik os en kommentar

Byens bedste burger

  • Københavns bedste brunch
  • Københavns bedste burger house
  • Københavns bedste burger.fr
  • Hotel københavns
  • Parkering københavns
  • Spisesteder i nærheden af portalen greve
  • Her får du Københavns bedste burger! - Gastromand.dk
  • Byens bedste burger aalborg
  • Se gratis fodbold online

Flæk en lun briochebolle og smør den med sød sennep og tomatrelish. Læg dernæst en perfekt, rosastegt bøf af oksekød fra Nebraska – halv mørbrad og halv ribeye – og pynt den med smeltet, lagret cheddar. Servér så salaten på siden, anrettet som en cremet caesar salad. Og spis hertil sprøde, hjemmelavede fritter og en lun bearnaise i gryde. Det kan godt være, at Nimb Bar'n'Grills burger er den dyreste, jeg indtil nu er kommet omkring. Men prisen forklarer sig, når burgeren serveres. Det er uden tvivl den mest overdådige burger, jeg har prøvet – måske for meget af det gode, men ikke desto mindre en oplevelse. Skal det være (ekstra) ekstravagant – og er man rigtig sulten – kan man også vælge restaurantens skaldyr til forret, fx Fine de Claire østers eller en halv grillet hummer. Og så bør man vel selvsagt også gå på opdagelse i Nimbs vinkort. Nimb Bar'n'Grill ligger ved indgangen til Tivoli overfor Hovedbanegården og deres burger på 200g koster 225 kr. #2 Sokkelund Café & Brasserie En noget frankofil fortolkning af burgeren finder du på den lige så franske café Sokkelund.