Hvad Med Dig Selv

Kender ingen der laver beats, har ik adgang til studie og har ikke råd til at betale mig til det. Så det et mest tekstbaseret so far. Dog træls, da jeg så ikke vil kunne andet end dele mine tekster med jer og ikke hvordan det lyder optaget. Men mon ikke det er et godt nok sted at starte, HVIS dette forum altså også går ud på konstruktiv kritik af disse. (Har ikke læst så meget, joinede og skrev denne. ) Tl;dr - navnet er David, 25, nær Aalborg og nybegynder. Hvem er du? Deltag endelig gerne og fortæl lidt om dig selv, så vi kan få noget samtale igang og jeg kan blive mere klar over hvem og hvilke typer der er her. God aften!

Hvad med dig selv lyrics

Luxplus' abonnementsbetingelser lyder således: "Kun privatpersoner, der er fyldt 18 år, kan blive medlem. " så umiddelbart burde jeg vel få alle penge retur, idet at jeg ikke var myndig var min mors PayPal jeg brugte i. e. hun var ikke selv klar over abonnementet. Jeg sidder selvfølgelig med en lidt dårlig følelse i morgen, fordi jeg jo har spildt mine mors penge på ingenting, og naturligvis også fordi at medarbejderen lyver over for mig i telefonen (ellers kan hun blot ikke huske den original samtale) Jeg håber jeg har gjort min sag nogenlunde overskuelig. Beklager den store væg af tekst

  1. Hvad med dig selv terkel
  2. Brugt iphone 5 iphone
  3. Hvad med dig selve
  4. Frikadeller uden æg en
  5. Aktivering af kortværktøjer

Hey yo Skulle forhåbentligt være på brugeren dreampsyched. Så sådan hedder jeg her, men mit navn er i virkeligheden David. Jeg er 25 - bliver 26 til maj 😬. Jeg bor nær Aalborg (Big up! Til byen og andre Aalborgensere her - i andre er også gode nok:b) Har hørt meget hip hop i de mindre klasser, men kom med tiden fra det desværre. (Så del endelig noget Nice nyere rap, hvis du vil og føler for det, men det er ikke årsagen med post. Bare side note). Men er de seneste mange måneder er jeg begyndt at skrive egne tekster. De har dog i overvejende grad været ekstremt præget af, at jeg har været ekstremt præget af det spirituelle i en kraftig grad over en kortere periode. Idag skrev jeg dog en sjov, fjollet tekst der er mere mig. Spiritualiteten gjorde mig psykisk syg med skizofreni, så måske mine tekster har været lidt sygeligt anderledes. Teksten i dag hjalp dog med at give mig en ide om hvad jeg hellere vil skrive om/stil. Og det er at det hellere end gerne må være fjollet og useriøst på en måde.

  1. En flinker fyr