Hvad Betyder Navnet

Navneguide Ved du egentlig, hvad dit barns navn (eller dit eget navn) betyder? Se her, hvad de 10 mest populære pigenavne og drengenavne i Danmark betyder - og find også betydningen af navne uden for Top 10. De fleste forældre gennemgår sikkert et hav af overvejelser, når de skal finde frem til det helt perfekte navn til deres barn. Skal det eksempelvis være internationalt, traditionelt, unikt eller noget andet? Men har du egentlig tænkt over, hvad det navn, som du enten har valgt eller overvejer at vælge til dit barn, betyder? Måske har betydningen af navnet ikke indflydelse på, om du vælger det eller ej - men derfor kan det jo godt være lidt skægt at vide alligevel! Nedenunder kan du se, hvad de 10 mest populære pigenavne og drengenavne i 2014 betyder. (Og er dit barns navn ikke på listen over de 10 mest populære navne, finder du længere nede et link til en database, hvor du med al sandsynlighed kan se betydningen af navnet - uanset hvor sjældent det måtte være). Top 10: Pigenavne 1.

Hvad betyder navnet gutta

VI HAR JO ALLE FORSKELLIGE HOLDNINGER til hvad først og fremmest vi kunne finde på at kalde vores egne børn – det er klart, det har vel blandt andet noget at gøre med hvor man er vokset op og i hvilket miljø.. hvilke tanker vi har om navnene og de billeder der opstår i vores hoveder. Hvad tænker du for eksempel, når jeg skriver: Dagmar eller Otto? Jeg selv er helt vild med dem, mens andre vil synes det er navne der hører til på et plejehjem. Jeg vil vædde med at der er få Tia-Miluaer i Vestjylland, fordi i den del af landet holder man sig generelt til navne hvor man selv har mødt en med samme navn – fordi man helst ikke skiller sig alt for meget ud. Kontra Aarhus – og vel nok København. Der kan de sgu næsten hedde hvad som helst og det at være original er en god ting. Generelt er det ret få der døber deres barn Brian (nok pga. dårlige associationer – sorry Brian) og så har vi alle en ærkefjende fra folkeskolen, som vi absolut ikke kan kalde vores skønne lille nyfødte. Jeg vil for eksempel hellere skære min fod af, end at kalde min datter for Nikoline – og det er ikke fordi navnet Nikoline er grimt, slet ikke, men mere fordi jeg har kendt en (personlighedsmæssig) grim Nikoline.

Ølbrygning - Det komplette leksikon : kyeddk

12 NAVNE DU SØRME IKKE MÅ GIVE DIT BARN – Nutidensmor

  • Tv2 håndbold vm
  • Opvaskemaskiner - Siemens - køb brugt på DBA
  • Integration for egen regning - Københavns Sprogcenter
  • Hvordan sletter jeg min facebook accounts
  • Flagdage i danmark
  • Løbeprogram 10 km 03
  • Statens værksteder for kunst students
  • Hvad betyder navnet mikkel
  • Hvad betyder navnet mathilde

Hvad betyder mit navn | Numerologerne

Er koldskål den rigtige danske nationalret? : Denmark

Prøv navnemaskinen: Undskyld rodet, men: Alle navne er igang med at blive overført til et nyt system og siden er under forbedring, jeg beklager de gener det måtte medføre. Kontakt mig hvis du kommer i tvivl. Den gamle navnemaskine Navnemaskinen Den nye navneautomat Navneautomaten Eller søg navnet her De ti mest populære søgninger på eli Emma tage søren Anna Krak magnus Jakob Benjamin De ti seneste søgninger på Noelle Etta Gert Simon jeppe Charlie tresor oline Rannva Nova Hvor mange navne har du selv, inkl. efternavn m. v.? Hvor mange navne har du? 1 2-3 4-5 6-7 8-9 10+ Se resultater Indlæser... Danmarkskort i silhuet med navn og tegnestift Fra: DKK 75. 00 Vælg muligheder Det Klassiske navnecertifikat Fra: DKK 50. 00 Navneplakat til børneværelset Navngiv en stjerne – Stjerne registrerings certifikat DKK 200. 00 Tilføj til kurv