Du Har Ringet Til Jokes

Du har ringet til grusgraven Du taler med Steen. Du har ringet til Aarhus havn Du taler med Kaj Anker Bøje. Davs du har ringet til krydrefabrikken Du taler med paprika. Du har ringet til bedemanden Du taler med Liv. Du har ringet til statskassen Du taler med Tom. Du har ringet til skovforegnen Du taler med birk. Hej, du har ringet til Beauvais Du taler med Heinz. Du har ringet til krematoriet Du taler med Aske. Hej du har ringet til vikingetiden Du taler med Thor. Du har ringet til udlændingestyrelsen Du taler med Per kær. Du har ringet til Steff houlberg Du taler med Frank Furth. Hej, du har ringet til Dansk Ornitologisk Forening Du taler med Lærke Vibe Due. Du har ringet til Bedemanden Det Liv. Du har ringet til Skomageren Du taler med Jonathan Barfod. De sidste 5 "Du har ringet til jokes" Hey du har ringet til boligforeningen Du taler med bo. Du har ringet til havnen Du snakker med Kaj. Hej, du har ringet til en mureren Du snakker med Væg. Du har ringet til sædbanken Du taler med Erik Schoen.

Du har ringgit til jokes mp3

Kønslig omgang: En Fanny Fiske-thriller - Susanne Staun - Google Bøger

Har du det

Hejse du har ringet til Zoologisk have Du taler med Bjørn. Jeg håber du kunne lide denne lille men skønne kategori "Du har ringet til jokes". Jeg vil med tiden tilføje flere af samme slags, imens kan i jo sende jeres ind så andre kan nyde dem. Her efterlader jeg dig med nogle af de mest sjove klip fra tegneserien Simpsons hvor bart ringer til diverse folk og laver grin med dem.

Kønslig omgang: En Fanny Fiske-thriller - Susanne Staun - Google Bøger

Med krop og sjæl: Kvinde i min tid: Erindringer - Maria Marcus - Google Bøger

Du har ringgit til jokes youtube

Hej du har ringet til vittigheder

 • VUC Vestsjælland Syd APK version 3.2.5 | apk.plus
 • Du har ringgit til jokes download
 • Du har ringgit til jokes 2016
 • Trans i københavn
 • Du har ringgit til jokes funny
 • Du har ringgit til jokes for women

Her er kategorien med Du har ringet til jokes. En meget lille og noget ukendt segment på denne hjemmeside. Før i tiden var disse jokes mere fremme og flere mennesker kendte dem, desværre er de blevet slået tilbage af mange andre kategorier og sådan er det bare. Jeg synes dog stadig at de fortjener at have en plads på denne hjemmeside. Når ja, i buden af siden vil du også kunne finde en youtube video med Bart Simpson og hans berømte "Prank calls". Enjoy! Goddag du har ringet til Carlsberg Du taler med Tue Borg. Du har ringet til selvmords-linjen Kan du lige blive hængende? Hej du har ringet til tv2 vejret Du taler med Storm. Du har ringet til trælasten Du taler med Palle. Du har ringet til dansk tinnitus forening Læg en besked efter bip-tonen. Hejsa du har ringet til ishockey hallen Du taler med Puk. Du har ringet til bænkevarmer Du taler med Nicklas Bendtner. Du har ringet til landbrugscentret Du taler med Mark. Flere sjove du har ringet til jokes Du har ringet til vikingemuseet Du taler med Rune Steen.

 1. Nede i fru hansens kælder
 2. Det eneste hun ville var at danse
 3. Fitness dk nygårdsvej
 4. Bedst og billigst vinduer mean
 5. Kost og logi