Divaer I Junglen Sæson 1

Hvilket får store konsekvenser for den gæve Fredrick. Hos blondinerne har pigerne gang i det helt store dobbeltspil overfor Patrick. Men under et kæmpe skænderi er en af pigerne lige ved at røbe planen overfor Patrick. Og så er der drama i lejren. Divaer i junglen S02E08 40min - Ikke nok med det, så valgte Nadias veninde Helene også at opgive kampen om at blive junglens største diva og er taget hjem. Så brunetteholdet er presset. Hos blondiner er det løgne og bedrag, der præger livet i lejren. De tre blondiner Julie, Jeanette og Maria finder ud af, at Patrick har lovet dem alle det samme: nemlig at han vil hjælpe hver enkelt med at få en ring, hvis de bakker ham op. De tre blondiner bliver enige om, at det er slut med at bakke Patrick op, så nu er det ren girlpower, Patrick er oppe imod. Inden lejrkonkurrencen skal udkæmpes får brunetterne og ikke mindst Stephanie et chok, da en gammel kending pludselig kommer gående. Og muligvis kan komme på holdet igen. Hvis brunetterne altså vil betale for det.

VILDT TVIST: Sådan bliver ny 'Divaer i junglen'-sæson | Realityportalen

Underholdning Reality 2019 HD 15 år Få Viaplay Afsnit 1 Ved holddelingen viser det sig at Boris Laursen og Mariyah Samia har haft et godt øje til hinanden i flyet på vej til junglen, og spørgsmålet er om de to turtelduer ender på samme hold?

Divaer i junglen - Sæson 2 - Stream online, leje eller køb | Playpilot

  • Divaer i junglen - Sæson 3 - Afsnit 1 - Viaplay.dk
  • Elge i danmark
  • Herregårde til salg
  • Divaer i junglen sæson 1.5

Divaer i junglen - Sæson 4 - Afsnit 1 - Viaplay.dk

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første 'Divaer i junglen'-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst. LÆS OGSÅ: Deltager om 'Divaer i junglen': Det ser du ikke på tv Nikita: Desperat af TV3 Realityportalen talte tirsdag aften med Nikita Klæstrup ved premieren på Magnus og Emil Millangs nye komedie 'Selvhenter' i Imperial Bio. Her spurgte vi hende ind til oplysningerne om, at hun ville gå i fodsporene på søsteren Sasha, der sidste år medvirkede i TV3-serien. – Vi har hørt, at du med i den nye omgang "Divaer i junglen"! – Er jeg det? Det ville være lidt desperat af dem. De havde jo en Klæstrup med sidste år. De kan ikke blive ved. På et eller andet løber de jo tør for interessante Klæstrup'er, og så er min mor med. – Jeg hører ingen benægtelse? – Jeg siger bare det ville være fjollet. For så løber de tør for Klæstrup'er. Det er en superdårlig forretningsmodel, de har gang i. LÆS OGSÅ: 'Divaer i Junglen'-stjerne afslører babynews – Så du kan ikke be- eller afkræfte?

Det blev Julie Lieberkind. Eksterne henvisninger [ redigér | redigér wikikode]

  1. Kradsetræer til kate voegele
  2. Kalender med ugenumre
  3. Politiets sprogforbund login
  4. Hvor kan jeg se supernatural