Det Regner Med Frikadeller

Oprindelsesland USA Sprog Engelsk Dansk Budget 100 mio. $ Indtjening $243. 006. 126 USD Fortsættes i Det regner med frikadeller 2 DVD 20. maj 2010 Links på IMDb på på CinemaZone i DFI's filmdatabase i SFDb Det regner med frikadellers hjemmeside Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata] Det regner med frikadeller (originaltitel Cloudy with a Chance of Meatballs) er en computeranimeret film fra 2009 produceret af Sony Pictures Animation og distribueret af Columbia Pictures, udgivet d. 18. september 2009, og løst baseret på børnebogen af samme navn, skrevet af Judi Barrett og Ron Barrett. Handling [ redigér | redigér wikikode] Advarsel! - Handling, afslutning og/eller plot afsløres i det følgende. Filmen handler om den unge opfinder Flint Lockwood, som lige siden han var barn har forsøgt sig med alskens skøre opfindelser, der ofte skabte flere problemer end de løste. Men en dag udvikler han en maskine der kan omdanne vand til fast føde, og så skulle lykken vist være gjort.

Det regner med frikadeller

Det regner med frikadeller 2

I filmen 'Det regner med frikadeller 2' anderkendes Flint for at være det geni, han egentlig er, efter madstormen i 1'eren. Endelig får han lov at arbejde sammen med sit største idol, Chester V, der ansætter ham i sit gigantiske opfinderfirma. Alt ser ud til at ånde fryd og gammen, indtil de finder ud af, at Flints madmaskine, der forvandler vand til mad, stadig er løs og løbet løbsk. Imens Flint og vennerne har haft travlt med at rydde mad op i deres hjemby, er madmaskinen gået i overgear. Den er nemlig begyndt at splejse mad og dyr om til mad-dyr på en afsidesliggende ø. Flint, Chester og den overintelligente orangutang Barb, sætter derfor ud på en mission for at stoppe maskinen en gang for alle. 2'eren er skabt af de samme folk, der stod bag 1'eren, og de bygger videre på originalens historie og fortsætter således med at tage publikum på en rejse gennem bizarre maduniverser, hvor madvittighederne står i kø.

Du kan tilgå din egen personlige ordreside, så snart dit køb er fuldendt. På ordresiden kan du se, hvornår vi sender din vare. Og i samme øjeblik vi sender din pakke, vil du få en mail med leveringsinformation fra os.

Det regner med frikadeller - Wikipedia, den frie encyklopædi

Flint Lockwood bor i byen Swallow Falls, der ligger på en lille ø skjult under "A" i " Atlanterhavet " på verdenskortet. Swallow Falls lider af en økonomisk nedtur, efter at efterspørgslen på sardiner er styrtdykket ("alle i verden har indset, at sardiner er super ulækre"). Så derfor er sardiner blevet den eneste mad i Swallow Falls. Afsløringer af handling, afslutning og/eller plot ender her.

  1. Læge hans jørgen philipsen
  2. Det Regner Med Frikadeller / Cloudy With A Chance Of Meatballs DVD Film → Køb billigt her - Gucca.dk
  3. Nem og sund tærtedej - basis opskrift - Anna Mad
  4. Bnp danmark pr indbygger
  5. Herning sygehus kort
  6. 10 ting der kan påvirke prisen på en brugt bil

Husk, at du altid kan få den præcise lagerstatus på det individuelle produkt. Vi sidder klar på e-mail og ved telefonen, hvis du har spørgsmål til lagerstatus og leveringstid. Muligheder for betaling online Der er adskillige muligheder for betaling, når du køber hos Gucca, og du vælger selv, hvordan du vil betale. Der er selvfølgelig frit valg blandt vores betalingsformer - du benytter den, der passer dig. Lige meget hvilken betalingsmulighed, du gør brug af - så kan du altid føle dig sikker og tryg. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene trækkes fra din bankkonto. Kundeservice - altid adgang til professionel assistance Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til vores webshop, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Bemærk at vi er åben for henvendelse mellem 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med et smil. Sådan tracker du forsendelsen Du har naturligvis mulighed for at tracke forsendelsen, når du køber hos os.