Dansk Folkeparti Formand

© Philip Davali/Scanpix Kristian Thulesen Dahl anerkender efter det voldsomme stemmetab ved valget til EU-Parlamentet, at Dansk Folkeparti skal tage klimadagsordenen seriøst. (Arklivfoto) Flere lokalformænd i Dansk Folkeparti fortæller til Berlingske, at de mener, at partiet skulle have været mere opmærksomme på klimadagsordenen. Det sker, efter at partiet søndag gik voldsomt tilbage ved valget til Europa-Parlamentet, hvor antallet af mandater svandt ind fra fire til et. - Jeg savner generelt et større fokus på klima fra partiets side og fra ordførerne på området i samarbejde med partitoppen. - Vi skal lytte til de strømninger, der er i samfundet. Det er blandt andet klimaet, der fylder, siger lokalformand i Holstebro Richardt Graakjær Bostrup Møller til Berlingske. Ved Dansk Folkepartis valgfest søndag tog tidligere formand og nuværende formand for Folketinget Pia Kjærsgaard ordet og forklarede tilbagegangen med: - Måske er det alle de - hvad er det nu man kalder dem - klimatosser. Nej alle dem, der alene går op i klima.

Dansk folkeparti formacd.com

 • Dansk folkeparti for and about eco
 • Dansk folkepartis ungdom formand
 • Castle sæson 3
 • Den utrolige historie om den kæmpestore pre order
 • Katastrofen i 1807 | Enevældens København - historie og byvandringer
 • De 7 tegn på kræft
 • Bus til djurs sommerland fra esbjerg
 • Mød dit urmenneske
 • Historie - Dansk Folkeparti
 • Dyrkning af hvidløg
 • Sporing af bil pris 2015
 • Dansk folkepartis formand

Vi er selvfølgelig med på SOSU Syd, hvor vi giver alle gæster en… Farvel og på gensyn Vores vidunderlige GF2'ere afsluttede i dag, og de fleste er klar til at starte hos os igen på hovedforløbene lige om lidt. Vores klasse fra Sønderborg havde lagt hovederne i blød… 6 ugers jobrettet uddannelse Er du ledig, og har du ikke brugt din ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, så er SOSU Syds jobrettede uddannelse måske noget for dig. Det er gratis for dig at… SOSU-elever bespiser 138 ældre Panik prægede 24 elever fra grundforløbet på SOSU Syd, da de fik at vide, at de skulle planlægge, købe ind til, tilberede og servere en julemiddag for over 100 gæster… PA-elever inviterer børnehave indenfor På SOSU Syd er det en central del af undervisningen, at elevere får mulighed for at træne deres fag i praksis. Derfor inviterede PAU-eleverne i dag 16 børnehavebørn indenfor. Pædagogiske assistentelever… RK hvaf'for noget? Mette Simonsen er mødt op på SOSU Syd i Aabenraa denne morgen for at få målt, hvor god hun er.

500 Kalundborg, Slagelse, Ringsted, Greve og Fakse What is kredse på Sjælland hvor DF fik flertallet af stemmer.

Folketingsvalgkamp 2011 | Dansk Folkeparti indledte sin folk… | Flickr

Dansk Folkepartis manglende klimapolitik, samt partiets afstandtagen fra blandt andet klimaaktivisten Greta Thunberg, har kostet hos vælgerne, vurderede professor i statskundskab ved Aarhus Universitet Derek Beach mandag. - Det ser ud til, at Dansk Folkeparti går gevaldigt tilbage, fordi de har været ude af trit med det store emne, som helt tydeligt er klimaspørgsmålet, siger han. Samlet har Berlingske talt med 37 lokalformænd i Dansk Folkeparti, hvoraf en lang række noterer sig, at partiet kunne have fokuseret på klimaet. - Vi skulle have gjort det tydeligere, at vi gerne vil samarbejde om en ambitiøs miljø- og klimapolitik og selv byde ind med, hvad man kan gøre. - Hvorfor skulle vi være imod det, siger formand for Guldborgsund lokalforening Jesper Tang Pedersen til Berlingske. Formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl siger til Berlingske: - Jeg anerkender, at vi skal tage klimadagsordenen seriøst, men det er ikke at gå ind i et kapløb. Det er at komme med nogle mere nuancerede forslag til, hvad man skal gøre.

Dansk Folkeparti indledte sin folketingsvalgkamp i 2011 i Kolding. Her hilste viceborgmester Søren Rasmussen på Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard. I baggrunden ses suppleant til byrådet Kristian Kruse og folketingsmedlem Jørn Dohrmann og til højre for Pia Kjærsgaard ses folketingskandidat Karina Adsbøl. August 2011.

Sørg for at fjerne plastikpakningen, hvis du tømmer i mikrobølgeovnen. Derefter opvarmes dem i en varm ovn. Dette vil hjælpe dem med at genvinde deres flaky tekstur.

Historie - Dansk Folkeparti

Den 25. marts 2001 På selve datoen for Danmarks tilslutning til Schengen-Aftalen, som - stik imod det danske folks ønsker - afskaffer grænsekontrollen, overtager Dansk Folkeparti den gamle grænsestation i Sæd, syd for Tønder. 400 DF´ere fra hele landet deltager sammen med mange lokale modstandere af Schengen i en festlig overtagelse af grænsestationen den 25. marts 2001. Midt i alvoren og sorgen ved Danmarks tiltrædelse af Schengen-aftalen skabte de 400 DF´ere en mindeværdig festdag med musik, sang, kaffe, hygge og grænsekage. Pia Kjærsgaard nævnte i sin tale, at hun ved midnatstid havde befundet sig ved grænsen, og hvor vemodig en begivenhed det havde været at se grænsekontrollen blive fjernet. Den historiske grænsestationen i Sæd blev opført i årene efter Genforeningen med Sønderjylland i begyndelsen af 20´erne. Grænsestationen ligger umiddelbart op til Sønderå, som danner skellet mellem Tyskland og Danmark, ved landevejen mellem Tønder og Nibøl.

/ritzau/ Se også: Rekordhøj valgdeltagelse ved EP-valget (leveret af YouPlay) Microsoft kan få en andel af indtægterne, hvis du køber noget via et produktlink i artiklen. Gør MSN til min startside Klik på Gem fil i pop op-vinduet. Klik på piletasten i øverste hjørne af din browser. Klik for at køre den overførte fil. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på Kør. Ved at vælge at køre denne overførte fil accepterer du Microsoft Serviceaftale og Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Installation gælder for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Download begyndte ikke? Prøv igen

Oplever du dug i et vindue med koblede rammer eller forsatsramme, selvom du har opsat tætningslister i rummet mellem de 2 glas, kan du prøve følgende: Høvl lidt på den yderste rammes kanter eller Bor et par huller på 5 mm i både underramme og overramme for at etablere ventilation. Hullerne skal have lidt udadgående hældning, så slagregn ikke trænger ind i dem. Behandl skruehullerne med træbeskyttelse og gerne maling. Nu vil den fugtige rumluft indefra, der kan trænge igennem selv de bedste indvendige tætningslister, blive ventileret ud til det fri igennem hullerne eller igennem de yderste false, og du vil slippe for problemer med dug på vinduerne. På vinduer, der har en termorude i en ramme, og på døre placeres tætningslisten indvendigt i falsen eller synligt på karmen, så den støder op til den oplukkelige del. I nogle tilfælde vil der ikke være plads til en tætningsliste i falsen i den side, hvor hængslerne sidder - den vil derfor blive vredet af, når døren eller vinduet åbnes. I så fald skal du sætte listen på karmen i stedet.

Dansk Folkeparti (DF) Medstifter og formand for Dansk Folkeparti fra 1995-2012. Blev valgt som Folketingets formand i 2015. Pia Kjærsgaard skriver ikke længere blogindlæg på TV 2.

 1. Alle børnene jokes for girls