Abdel Aziz Mahmoud Kæreste

Efter kort tid kunne jeg se, at det ikke kun var mig, der fandt ure vildt spændende, og jeg fik hurtigt en masse følgere. Profilen har efterhånden vist sig at være den bedste julegave, jeg fik det år. Alexander er manden bag DailyWatch på Instagram. Læg mærke til baggrunden. Et Tissot ur. Og hvor stammer din egen interesse for ure fra? – Jeg har altid været typen, som går med ur. For nogle år siden var det mest for at kunne se, hvad klokken var, og så selvfølgelig fordi ure bare er en fed accessory. Det er først indenfor de seneste tre-fire år, at min interesse for ure har udviklet sig enormt. Jeg kan for eksempel sidde i flere timer og salve over dette smukke ur fra Louis Moinet, hvor urværket er synligt gennem bagsiden af uret. Dette skud er taget af Alexanders ven, WatchAnish Hvordan har din profil ændret sig gennem tiden? – Hvis man kigger på antallet af følgere, har min profil ændret sig markant. Det tog omkring seks måneder for mig at opnå de første 25. 000 følgere, hvor jeg nu får de 25.

Abdel aziz mahmoud kæreste latest

Men han oplevede også modstridende følelser. For som han blev ældre, gik det gradvist op for ham, at han blev tiltrukket af drenge - noget, der i den gængse muslimske opfattelse mildt sagt ikke bliver bifaldet, og af langt de fleste muslimer ikke opfattes som en korrekt måde at leve på. Derfor var Abdel Aziz Mahmoud også tøvende med at indvie sin familie i, hvem han egentlig var, da han som 19-årig journaliststuderende blev sikker på, at han var homoseksuel. En tavs far og en befippet mor Da Abdel Aziz Mahmoud nogle år senere besluttede sig for, at hans forældre skulle kende sandheden, havde han forinden fortalt mange af sine venner, at det var denne dag, det skulle ske. Det hjalp ham til ikke at bakke ud. For at springe ud overfor sine forældre krævede stor overvindelse: "Når vi taler om alvorlige emner hjemme hos os, taler vi altid arabisk, men jeg havde ikke ordforrådet til at sige det, jeg skulle. Jeg var helt ødelagt, for jeg var bange for at miste hele min familie. Det kunne gå to veje: Enten ville det gå fremragende, eller også havde jeg ikke en familie mere, " fortæller Abdel Aziz Mahmoud og fortsætter: "Jeg rystede over hele kroppen, begyndte at stamme og fik vejrtrækningsproblemer.

Tingene er, som de er, det er ik' noget nyt, så hvorfor ikke bare nyde livet en smule? 4. Peter Sommer 'Elskede at drømme, drømmer om at elske' Centreret omkring en groovy basfigur, der printer sig ind i hukommelsen, og atmosfæriske synthteksturer betræder neo-troubaduren fra Skanderborg nye stier. Stadig med det lyriske blik skarpt fokuseret vidner ekspansionen i udtrykket om, at Peter Sommer atter har noget vedkommende på hjerte. Et storslået nummer, der understreger autoriteten og formatet hos en af vores store dansksprogede sangskrivere. 3. Irrelevantbitch101 'Unknown Wonders' Irrelevantbitch101's debut-ep 'Unknown Wonders' udkom som lidt af en overraskelse og gik måske derfor lidt under radaren, men udgivelsen er en genrefusionerende popperle, og titelnummeret indkapsler perfekt Martin Tangsgaards unikke lydunivers. Verset bærer præg af hans skramlede DIY-lyd, mens omkvædet løfter sig til noget mere poleret og ekstremt vellydende, der næsten lyder som en boyband-agtig produktion fra 90'erne.

Abdel aziz mahmoud kæreste son

Dén følelsesmæssige åbenhed er rimelig unik inden for hiphop i dansk sammenhæng – især fordi den hos den unge rapper bliver fremstillet i et ekstremt melodisk lydbillede, der virker inspireret af Chief Keefs mest tyggegummipop-lænende øjeblikke. Resultatet er en sang som 'Spørgsmål': En ultrakort poprap-eksplosion, der udforsker eksistentielle spørgsmål. 8. Marshall Cecil 'Beautiful World' Daniel Abrahams nuancerede vokal lægger fra land, inden keyboardspiller Sophus August Tuxens intrikate produktioner og trommeslager Sebastian Fibiger fylder lydbilledet ud. Det unge danske trekløver spiller op til skæv alternativ popdans, og den ambitiøse 'Beautiful World' viser formatet med stemningsrig grandiositet, kølig melankoli og et fuldstændigt mageløst beatdrop, der først kommer over et minut inde i sangen. De mange lag er en fornøjelse at gå på opdagelse i. 7. Molo 'Salam' Det her er øjeblikket, hvor Molos debut-ep går fra at være truende på en snigende måde til at eksplodere. De andre sange er kølige, tilbagelænede og vagt ildevarslende.

  1. Øl julekalender 2016 tv
  2. Freja Kirk | Københavnersnuden #12 | LoveCopenhagen
  3. Abdel aziz mahmoud og kæreste

Abdel aziz mahmoud kæreste family

Den nye bibeloversættelse gør os klogere uden svære ord Selv om 'spedalskhed' i forståelighedens hellige navn bliver til det flade 'hudsygdom', er den nye oversættelse af Bibelen et ambitiøst og nobelt projekt, der demokratiserer den høje tale og gør det utilgængelige tilgængeligt Vold i Delhi kan skabe mistro mellem hinduer og muslimer i årtier I Delhi måtte tusindvis af muslimer flygte for livet, da grupper af hindumænd bevæbnet med jernrør og benzin gik til angreb. Information har besøgt den indiske hovedstad for at dykke ned i den politiske kontekst og finde svar på, hvad der får folk til at slå deres naboer og medborgere ihjel De unge ved ikke, hvad en ark er, så i nyoversættelsen af Bibelen hedder det Noas skib I de mørkeste tider søger mange Bibelen, så timingen er god: Fredag udkommer den første oversættelse af hele Bibelen siden 1992. Og som noget nyt skal den kunne læses og forstås af høj som lav. Projektet har krævet mange års arbejde og en stor redaktion bestående af et hav af hebraiskkyndige, oversættere og nogle af landets bedste forfattere.